Prejavy lasky?
-
Killerjoke
Expert
-
Killerjoke
Expert
-
krupica_dnb
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ja na tvojom mieste by som prišiel za ním a surovo z fleku by som sa ho opýtal, že či to robí preto, že sa mu páčiš. Pritlač ho k múru a daj mu ultimátum - alebo ti povie pravdu, ale nech ide k čertu. Ak naozaj k tebe niečo cíti alebo niečo podobné, tak vyjde s pravdou von. Ak nie, tak sa bude všemožne vykrúcať, len aby od teba zutekal kade ľahšie.
-
Začiatok Konca
Professional
Pravda..:)tiez podobne,resp.tak isto(avsak nie vsetkym,len tym s ktorymi dobre vychadzam)je to isty prejav naklonnosti..najlepsie bude,ak sa ho spytas..ak ma nieco v tej hlave,tak ti odpovie a nasledne prestane alebo ti neodpovie(dieta)a bude to robit nadalej...krupica_dnb napísal:no zas pozor, páčiš ako páčiš... Spolužiačkam toto tiež robím bežne a každej- preto lebo ich mám rád ako kamarátky, nič viac, takže možno v tom nič nebude, skús si všímať iné veci, nie práve toto podpichovanie
-
midnight_man
Guru
all
prejavy lasky? kazdy dava lasku najavo inac,,kazdy ma na to svoje praktiky,,problem nastava ked jeden nepochopi toho druheho,,ale ja myslim ze ked niekomu date najavo to co citite,,,a nebudete to skryvat,,ze tym nic nepokazite,ak sa toho niekdo boji,ze by pokazil kamaratstvo mozno,,tak sa zamyslite nad tym ze ok nepoviete mu to ,ale co dalej? budete sa trapit,alebo nieco podobne a aj tak to casom vyjde najavo!
-
okonenipica
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa: