hashisko napísal:Objednávam si nový komp a chcem sa spýtať, či sa mi windows z CD nainštaluje aj cez DVD mechaniku, alebo mám objednať aj CD mechaniku?
ta disketa sa da aj stiahnut. a este je jeden sposob ak je to novy disk tak ho zapojis do pc kde je uz nainstallovany win a tam si to spravis ale asi ho mas v zaruke takze neodporucam rozoberat. ak sa do pc nevyznas tak ho odnes do servisu
asi ma na mysli SATA alebo SATA2
takze bud dostanes tu disketu alebo cdcko, ktore ti tu disketu vytvori a potom uz len pri instalacii windowsu stlacis F2 (alebo F11 neviem si teraz spomenut) a naistalujes tie ovladace z diskety
mystique napísal:sata drivre potrebujes pred instalaciou winu, vacsinou sa nahravaju disketou
neviem.... ale ak más XP so SP2 tak to v poho nainstaluje aj bez prídavného dirveru.. aspon kamos to tak rozbehal.... ..ale ak má winXP a iba PS1 tak disketu potrebuje..
Sperow napísal:neviem.... ale ak más XP so SP2 tak to v poho nainstaluje aj bez prídavného dirveru.. aspon kamos to tak rozbehal.... ..ale ak má winXP a iba PS1 tak disketu potrebuje..
no ja mam tiez sp2 instalacku na cd a satu potrebujem tiez
Instaloval som pred mesiacom a pol system na novy disk, instalaciu som si spravil v nLite (WinXP cz + SP2) a nepotreboval som ziadne SATA drivre, vsetko prebehlo v poriadku. Myslim, ze ak budes mat integrovany SP2 v instalacke, tak nic potrebovat nebudes.
hojko napísal:Instaloval som pred mesiacom a pol system na novy disk, instalaciu som si spravil v nLite (WinXP cz + SP2) a nepotreboval som ziadne SATA drivre, vsetko prebehlo v poriadku. Myslim, ze ak budes mat integrovany SP2 v instalacke, tak nic potrebovat nebudes.
podla mna zavisi aj od konkretnej znacky radica, ci je alebo nieje obsiahnuty driver v instalcnom baliku...
hojko napísal:Podla mna nie, pretoze Sata je stale len Sata
netrep prosimta, moj radic nesie nazov Silicon Image Serial ATA Sil 3112 Controller, a aj napriek tomu ze mam instalacne cd so service pack dvojkou musim hodit disketu , pretoze sata disk hitachi ostane nerozpoznany
hojko napísal:Tak to mas nejaku bucoru. Co mas za dosku? Len mi nepovedz, ze Asus A7N8X-E Deluxe!
ano uhadol si - k tej doske nemozem kriveho slova povedat, best buy ako som kedy spravil, po vsetkych strankach 10b z 10tich (jedine co mi vadi ze nema socket am2 alebo 939 ale to by som chcel asi vela )