tvoji stari rodicia zili este za davnych komunistov a nechcem povedat ze vtedy sa inak chapala laska alebo vztahy ale proste, vtedajsi zivot nebol natolko rozmanity a ludia tolko okolo vztahov nevymyslali...tvoj vztah funguje normalne iba ty nieco sledujes a to je cisty priklad mojho prispevkumaryinka napísal:ale ako potom mohli nasi stari rodicia zostat spolu cely zivot, 50rokov???ich teda ten vztah neomrzel a milovali sa dokonca zivota???ani to sa mi nejako nezdaaa
čo spraviť, aby si mnou nebol taký istý a začal sa snažiť???
mojto nazorSheep napísal:tvoji stari rodicia zili este za davnych komunistov a nechcem povedat ze vtedy sa inak chapala laska alebo vztahy ale proste, vtedajsi zivot nebol natolko rozmanity a ludia tolko okolo vztahov nevymyslali...tvoj vztah funguje normalne iba ty nieco sledujes a to je cisty priklad mojho prispevku
-
krupica_dnb
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
minule sa o tom rozprávala starká so susedom- starka keď sa brala mala 16, jej mama 14, sused mal 17.... Myslíš že mali na výber? Jednoducho sa asi milovať museli, inaxito neviem predstaviť.... Ale tie vzťahy určite neboli táke že si každý deň hovorili ako sa strašne milujú, vo väčšine láska chýbala imhomaryinka napísal:ale ako potom mohli nasi stari rodicia zostat spolu cely zivot, 50rokov???ich teda ten vztah neomrzel a milovali sa dokonca zivota???ani to sa mi nejako nezdaaa
-
r4wMUnt34q
Star
Myslis, ze on by sa dokazal z toho tesit tak isto, keby mu prineses zakusok ? A na druhej strane, to beries ako dokaz lasky ? Sak tak sa spravaju aj kamarati ! Prosim ta, (bude to zniet mozno trochu tvrdo) nesnaz sa zufalo ospravedlnovat to, ze Vam to neklape. To, co do vasho vztahu zavytalo sa vola RUTINA a treba vas vztah nejako ozvlastnit a snazit by sa mali obaja. Ako ? Skusajte nove veci, nielen v posteli. A vlastne v posteli Vam to klape ? Dalej robte blbosti, bars co, co vas vytrhne zo stereotypu... Inac to nezachranite podla mna... Fakt by ma zaujimalo, na com ste zalozili na zaciatku vas vztah.. Na com ?maryinka napísal:ja už teda neviem..čo by mu spravilo,keby mi sem tam napísal zamilovanú sms,alebo ako dakedy - priniesol cokoladku..ale zas,minule mi priniesol zakusok,to ho musim pochvalit..
-
krupica_dnb
Medium Professional
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
nejak to velmi riesis. no a co ze do vztahu prisla rutina, sak to je normalne. existuju aj ine problemy nez to ci ti posle zamilovanu smsku. neda sa furt len romantizovat. tak ho prefackaj, nakopni, zmen daco. necakaj ze sa zmeni, ked o tom budes len hovorit ale rob aj ty daco? zmen vsetky vase zauzivane postupy. chodite v piatok do mesta? tak chodte do divadla alebo dakde kam casto nechodite.
-
r4wMUnt34q
Star
ak toto povazujes za prirodzeny vyvoj vztahu, nemozes cakat, ze moderny chlap v 21. storoci bude v takomto vztahu po 5tich rokoch spokojny.maryinka napísal:na com ste zalozili na zaciatku vas vztah.. Na com?
nas vztah sa vyvijal ako sa ma..prve skutocne bozky prisli po polroku,prve milovanie po roku a pol,takze nas vztah nie je zalozeny na sexe,ale na dovere a laske..
-
r4wMUnt34q
Star
A co je prirodzeny vyvoj vztahu ? Aky je moderny chlap 21. storocia ? Kde je napisane, ze po 5tich rokoch ma vztah s modernym chlapom tak a tak ? Sa zobuď !enter00 napísal:ak toto povazujes za prirodzeny vyvoj vztahu, nemozes cakat, ze moderny chlap v 21. storoci bude v takomto vztahu po 5tich rokoch spokojny.
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
-
maryinka
Light Expert
no neviem co dnesna mladez povazuje za spravne..a ani ja neviem,ako ma vyzerat chlap 21.storocia?to ako po druhom rande do postele..jasne a po 3mesiacoch ta opusti..to je sprostost..
prirodzeny vyvoj vztahu je podla mna rovnica - najskor,ruka v ruke. nieco v ruke.ruka v niecom,nieco v niecom..ale nie v priebehu mesiaca..myslim si,ze v priebehu niekolkych rokov..
nasa laska a dovera je zalozena na tom,ze nam je spolu super,smeje sa,blanime a ......
prirodzeny vyvoj vztahu je podla mna rovnica - najskor,ruka v ruke. nieco v ruke.ruka v niecom,nieco v niecom..ale nie v priebehu mesiaca..myslim si,ze v priebehu niekolkych rokov..
nasa laska a dovera je zalozena na tom,ze nam je spolu super,smeje sa,blanime a ......
-
r4wMUnt34q
Star
Po druhom rande je mozno sprostost (ale aj taky su bohuzial), ale nikde nie je napisane takisto, ze ta neopusti skor alebo neskormaryinka napísal:to ako po druhom rande do postele..jasne a po 3mesiacoch ta opusti..to je sprostost..
Toto ma dobre pobavilomaryinka napísal:prirodzeny vyvoj vztahu je podla mna rovnica - najskor,ruka v ruke. nieco v ruke.ruka v niecom,nieco v niecom..ale nie v priebehu mesiaca..myslim si,ze v priebehu niekolkych rokov..
Cize za tych 5 rokov si okrem teraz nepocitila, zeby to nejako ked aj menej medzi vami skripalo a pravidelne ?maryinka napísal:nasa laska a dovera je zalozena na tom,ze nam je spolu super,smeje sa,blanime a ......
A este k tvojmu napdisu ma napadlo.. Chod niekedy von bez neho, len s kamoskami, prip. kamosmi, alebo sa v jeho pritomnosti rozpravaj s chlapom/chalanom, skus v nom vyvolat nejaku tu ziarlivost trosku a uvidis, ci sa v nom nieco pohne alebo nie. A nejako ten vztah ozvlastnit, ved vyzeras byt schopna baba, tak nieco vymysli a povedz aj jemu nech nieco vymysli, lebo samu ta to bude nudit, to mi ver
No ako zacat...Mali sme s priatelkou podobny problem...uz ani neviem ako dlho sme vtedy spolu chodili, ale ona si jednoducho zacala mysliet ze nas vztah uz je velmi stereotypny, no jednoducho nieco podobne ako vy...mala vtedy aj nutkanie sa so mou rozist, ale vtedy nas vztah ,,zachranila" jej najlepsia kamaratka. Dala jej celkom dobru radu...tak ju skusim poradit aj ja tebe. Cele to bolo zalozene na tom, ze sme sa dohodli ze vzdy v sobotu jeden z nas vymysli nejaky program pre obidvoch na cely den..proste nieco nezvycajne aby sme trosku ozivili nas vztah. Tak prvy som do toho "musel" ist ja tak som vymyslel asi to, ze sme sli na minigolf, vonku bolo krasne letne pocasie...tam sme si dali pohar cerveneho vinka pokecali sme potom sme sa isli este poprechadzat a vecer sme sli ku nam kde som jej pripravil veceru pri svieckach s ruzickou a tak no velmi sa jej to pacilo. na druhy tyzden vymyslala ona to uz je jedno co to bolo ale jednoducho stacilo dva krat aby sme si spravili takyto zvlastny program a zistili sme obidvaja ako sa strasne milujeme. Od vtedy sme nastastie taku krizu nemali (klop,klop,klop):smt057 ...dufam ze to nejako vyriesite lebo 5 rocny vztah je skoda len tak zahodit
-
maryinka
Light Expert
Inac ty si veriaca sak ? Nic proti, ale nabozenstvo mam svoj nazor Very Happy, radsej o tom vela nekecajme Smile
...ano som veriaca..co je na tom???
" zistili sme obidvaja ako s/a strasne milujeme. Od vtedy sme nastastie taku krizu nemali (klop,klop,klop) ...dufam ze to nejako vyriesite lebo 5 rocny vztah je skoda len tak zahodit "
no,ja by som tento 5r. vztah ani skoncit nechcela..dnes sme boli spolu na nakupy,neskor vo vianocnom mestecku a mozem vam povedat,ze nam bolo super..vela sme sa nasmiali,drzali sme sa za ruky a neustale pusinkovali..bolo mi skvele,ale vzdy to tak nie je
co uz..ze by aj CHLAPI MALI SVOJE DNI??????????
...ano som veriaca..co je na tom???
" zistili sme obidvaja ako s/a strasne milujeme. Od vtedy sme nastastie taku krizu nemali (klop,klop,klop) ...dufam ze to nejako vyriesite lebo 5 rocny vztah je skoda len tak zahodit "
no,ja by som tento 5r. vztah ani skoncit nechcela..dnes sme boli spolu na nakupy,neskor vo vianocnom mestecku a mozem vam povedat,ze nam bolo super..vela sme sa nasmiali,drzali sme sa za ruky a neustale pusinkovali..bolo mi skvele,ale vzdy to tak nie je
-
r4wMUnt34q
Star
Je to off topic a mame dva protikladne nazory na tuto temu, takze to nema zmysel rozoberat, lebo mna o svojej pravde v tomto nepresvedcis. Isteze je na tom (nabozenstve) aj nieco dobre, ale vravim, ze to radsej nerozoberajme, ked tak cez ICQ a velmi radmaryinka napísal:...ano som veriaca..co je na tom???
Myslim, ze sa na to pozerate zo zleho uhla. Nejde o to, aky je vztah dlhy, ale aky je kvalitny a plnohodnotny. To, ze je vztah dlhy este neznamena, ze je kvalitny, ale je to pravdepodobnejsiemaryinka napísal:no,ja by som tento 5r. vztah ani skoncit nechcela..dnes sme boli spolu na nakupy,neskor vo vianocnom mestecku a mozem vam povedat,ze nam bolo super..vela sme sa nasmiali,drzali sme sa za ruky a neustale pusinkovali..bolo mi skvele,ale vzdy to tak nie je![]()
Hlavne ma zaujima, co sa tyka tvojho vztahu, ze ci ti nieco okrem partnerovej snahy o teba chyba, to je zatial vsetko