2006-12-12 - INVITATIONS DEACTIVATED TILL END OF WEEKEND
Invitations will remain disabled for some days(aprox. 3-5)due to the extreme high load they were causing to our servers.We ordered new servers that they should be online in 3-5 days,so by the second we get them on our hands we will re-enable them again
// Staff
pozvanka na TorrentLeech.org
Ako hovorí hojko...

cheaterov bude vzdy dost, aj na sk-cz sa nasiel clovek co upoval rychlostou 1.92GB/s a zaroven stahoval 590.24MB/s a myslel si ze na neho nikto nepride, jeho konto skoncilo po 6dnoch od registraciecanopus napísal:chvalabohu,lebo tolko co tam je cheaterov,ze amen s nami,a vela ludi na to dolatilo,ze pozyvali
-
canopus
Addict
- Kontaktovať používateľa:
tu islo o to,ze na to doplacali ti,co pozyvali,radsej si treba 100x rozmysliet komu poslatsundevil napísal:cheaterov bude vzdy dost, aj na sk-cz sa nasiel clovek co upoval rychlostou 1.92GB/s a zaroven stahoval 590.24MB/s a myslel si ze na neho nikto nepride, jeho konto skoncilo po 6dnoch od registracie
-
Emkej
Light Professional
dakujem ti velmi pekneGangy napísal:Invite successful!
A confirmation email has been sent to the address you specified ([email protected]).
They need to read and respond to this email before they can use their account.
If they don't do this, the new account will be deleted automatically after a few days.
tahať z http://thepiratebay.org/ 
-
Emkej
Light Professional
ale stamat to nejde tak rychlohavarka napísal:tahať z http://thepiratebay.org/
mozno kvoli tomu ze nejde ani pozyvat2006-12-12 - INVITATIONS DEACTIVATED TILL END OF WEEKEND
Invitations will remain disabled for some days(aprox. 3-5)due to the extreme high load they were causing to our servers.We ordered new servers that they should be online in 3-5 days,so by the second we get them on our hands we will re-enable them again
// Staff
-
Emkej
Light Professional
prosim ta pomoz mi ako tam mam uploadovat lebo ked dam stahovat uploadovacia rychlost je 0 taze neviem ako budem uploadovat ked to vobec nejde a nechcem aby ma vyhodili pre zle ratio tak mi pls pomozGangy napísal:Invite successful!
A confirmation email has been sent to the address you specified ([email protected]).
They need to read and respond to this email before they can use their account.
If they don't do this, the new account will be deleted automatically after a few days.
Chlapce najlepsie bude ked:Emkej napísal:prosim ta pomoz mi ako tam mam uploadovat lebo ked dam stahovat uploadovacia rychlost je 0 taze neviem ako budem uploadovat ked to vobec nejde a nechcem aby ma vyhodili pre zle ratio tak mi pls pomoz
Vymazes cookies, historiu a odinstalujes browser, potom si zrusis konto na torrentleech odinstalujes torrent klienta, odinstalujes operacny system, sformatujes HDD a zdroj vyhodis von balkonom. Dik.
Gangy napísal:Chlapce najlepsie bude ked:
Vymazes cookies, historiu a odinstalujes browser, potom si zrusis konto na torrentleech odinstalujes torrent klienta, odinstalujes operacny system, sformatujes HDD a zdroj vyhodis von balkonom. Dik.
ak by mal niekto nejaku volnu pozvanku na nejaky tracker tak by mi mohol poskytnut ol by som prinosom vopred dakujem [email protected]
Mohla by mi nejaka dobra dusa poslat pozvanku na TL? Predom pekne dakujem... Mail: [email protected] 
ak by ich mal nieko velky prebytok mohol by nejaku pozvanocku poslat na [email protected]