ta daku cdcku s visacim zamkem. ale sak to tvoj chlapec ne nas, ta ty musis vediet, sak snad ho poznas. myslim, ze kondomy nic nepokazia.
potesi sa... asi viackrat, a mozno aj ty. ale ked nam nepovies aky mas rozpocet ta tazko ti poradime.a kolko rokov mate?
.. nemyslite v zlom, ale ako tak sledujem niektorych pukacov, tak jedine karton najlacnejsieho CBa vina ... ale inak isto to co kazdemu, to hadam nemusite punk prenasat aj do vztahu
Ak sa mozem opytat nieje tato tema zalozena v inej sekcii ako by mala? ale tak budis v pohode...
a co kupit punkacovi? kup mu knihu o punku ktory bol este pred tymito sfetovanimy ko*otkami...ten pravy punk je uz davno zabudnuty tak nech aspon trosku nastuduje na co sa chce podobat
steely,sidovku,vybyjany opasok,vybyjane naramky,tricko s jeho oblubenou kapeloua ked neams vela penazi tak nejake odznaky,naramky privesky
btw ten thor steinar neni najlepsia volba pre punkaca
heh ale mu nakladate fuj vam , nefim ja nesom punkac, aj ked som teraz zacal pocuvat neo punk a thak, ale akoze aj on je mormalny clovek tak mu mozes kupit nieco co normalnemu cloveku, nieco co nebude zamerane na punk, napr kozmetiku ne? to je take vdacne alebo mu upec kolacik, a stravte pekne chvile spolu, uf ale to zas hovorim moje predstavy
Nejaké tričko, mikinu z jeho obľúbeným spevákom, kapelou....
Toho určite prekvapí, no nie som punk takže ja neviem presne ako to medzi nimi chodí ale ako spoznávam alebo vidím tak ja by som im tak kúpil kartón hradnej sviece (víno) a boli by radi že sú radi... inač nejaké originál CD skupiny ktorú počúva by tiež nebolo zle (ak má vežu).
Vibijany opasok,Vybijani naramok,nejako tricko popripade nejake originalne cd napr NACO NAZOV
a zatoze je punkac nemusis mu kupovat len ohladom toho veci.
Najlepsie to tricko myslim no to uz neham na tebe jak sa rozhodnes
btw:kup mu 1,5 l sladkej pani a nech sa vozere to bude darcek (srandujem )