Čo si myslíte, ako to tu bude vyzerať za cca 100 r. ??? No podla mňa to tu bude dosť bordel. Roztopia sa ľadovce, zvýši sa hladina morí, ubudne zdrojov pitnej vody, asi sa v dôsledku toho dosť zmení podnebie. Populácia bude niekoľkonásobne vyššia, bude nedostatok potravy, možno sa budú viesť vojny o zdroje, určite nebude ropa a planéta bude ešte viac znečistená, ako je teraz.
mozno ale vyjde fuzny reaktor, postavi sa ich par desiatok, bude dost elektriny = ciste ovzdusie, ziadne auta na ropu a pod, vsade dost cistej vody a tepla(vsetko toto s dostatkom elektriny nie je problem).
ludia budu mat zakladne na mesiaci a marse, zacne sa skumat vesmir.
ja som optimista.
PAIN napísal:heh...no mozno by to Zemi len prospelo, bo by sa zbavila najväcsich skodcov a to ludi a zacalo by sa pekne odznova
jj svaby by ovladli svet a vybudovali by mesta ako svabislava, svab york a svabkio (tokio). no ale vazne: vazne si to neviem predstavit, vsak uz v tejto dobe je svet dost pokazeny, takze o 100 rokov?
O 100 rokov už nebude znečistenie alebo oteplovanie - nebude ropa plyn ani uhlie.
Určite dôjde k nejakej vojne s arabákmi.
USA - skrachované, Rusko a EU - vyludnené, Čína a India budú nové supervelmoci......
ja to vidim tak, ze ak coskoro nezacne daka poriadna vojna(asi ten arabsky svet....), ktora bud skonci uplne zle, alebo sa uvedomime a da sa to mierne do poriadku, tak aj tak dojde ropa, potom zemny plyn, no ten ekologicky zdroj energie by mohol vela zachranit... ale 100 rokov mi pride tak vzdialene, ze fakt neviem. bud to bude krasna ekologicky fungujuca civilizacia, alebo uplny bordel sposobeny vojnou alebo nedostatkom enegrie... kazdopadne sa n to tesim
roztopene ladovce ..zatopene benatky a vsetky dobre dovolenkove plaze budu podvodou Amici vypustaju velmi vela skodlivin ... a ani nemaju chut s tym nieco robit Na druhu stranu sa im to pekne vrati ked ich navstivi coraz viac tornad a hurikanov pripadne este nejake tie zaplavy