Nooo uz to ide neaku tu hodinku a pozeram to tak zbezne. Program je zalozeny natom ze hovoria o udalostiach ci uz raritnych,smutnych alebo veselych co sa stali v tento rok a medzi tymje to doplnene hudobnymi vstupmi. Co vy nato ? Pozera to niekto teraz ? Myslite si ze je to dobra myslienka urobit program tohto tipu ?
jj pozeram jednym ockom.celkom pohodicka..aj ked nominovat serial susedia za udalost roka 2006 sa mi zda trosku pritiahnute za vlasy...
inac program tohto typu je urcite dobry napad
len teraz ukazujú svadby tak čakám či aj Boučkovú dajú
( nakoniec dali zaľúbený párik teda )
edit - tak zavolajú tam dievčatko so znamienkom, vojaka , ktorý jediný prežil katastrofu , chlapa , ktorého potrhal medveď , a potom príde Novotný , to sú volovia
ide mi to teraz za chrbtom a nemozem si pomoct ale stale ma tam provokuje to Rozborilove moderovanie... teraz tam akurat bola ta rodina s nevidiacimi rodicmi a ich dietatom... a ako kecal s tym deckom to bolo strasne omg...
Program tohto typu som este nevidel ale mne sa zatial paci... A co sa tyka rozborila tak urcite nemoderuje zle... No tak ci tak je to dobry napad urobit takyto program...
o muke
povrchne to bolo dost a nepacilo sa mi ako podrobne rozpitvavaju tragedie(ten polovnik a martin fakas)
vilo miestami nevedel co ma povedat a bol trapny
najdebilnejsie bolo ked tam bol ten chlap co mal srdce na baterky? a rozboril: zmenil sa vam zivot odkedy sa vam to stalo?
kus debilne... ale to robi aj sona talkshow. niektore otrazky by si mohli odpustit....