Graficka Karta
Graficka Karta
Caute, chcel by som si na vianoce dokupit graficku kartu. Musi byt AGP , Musi to byt nVidia a cena by mala byt okolo 8000 s DPH. vyuzitie by bolo na hry.
Pls, poradte. Dik
Pls, poradte. Dik
Re: Graficka Karta
porozmyslaj o X1950 - je to dobra karta a myslim ze sa zmesti do limitu 8000 sk, (7600GT a ani 7800 sa nechyta)robeno napísal:Caute, chcel by som si na vianoce dokupit graficku kartu. Musi byt AGP , Musi to byt nVidia a cena by mala byt okolo 8000 s DPH. vyuzitie by bolo na hry.
Pls, poradte. Dik
Z alzasoftu mozem brat bez DPH. aj tuto ATI (Sapphire) Radeon X1950PRO, 512 MB DDR3, AGP8x, VGA/ 2xDVI/ VIVO, full retail som pozeral. ta je dost dobra a perfektne jej aj vysli testy.. len cely zivot som mal nVidiu a zrazu prejst na Ati.. hmm ktora ati je od tejto (X1950pro) lepsia? v cene 8000-9000 bez dph?
zatial to vyzera ze si kupim tu Radeon X1950PRO, 512 MB DDR3
no niesi sam co s tym "bojuje" lebo cely ten cas co mam PC tak som mal vzdy nvidiu a zrazu preist na ATI no neviem neviem, ale mozno ma prehovori vykon
i ked s nou by som si musel kupit novy zdroj (dalsie financie navyse), sa mozno uskromnim a bude to 7600GT (nemusim kupovat zdroj)
no vykonnesie grafiky su pravdaze ale na PCI-e lebo tato (1950) je najvykonnejsia grafika na AGP (a uz sa asi ani nechysta vykonnejsia, aspon co ja viem)
no vykonnesie grafiky su pravdaze ale na PCI-e lebo tato (1950) je najvykonnejsia grafika na AGP (a uz sa asi ani nechysta vykonnejsia, aspon co ja viem)
-
SOLlD
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
pozri si tuto recenziu a urcite sa rozhodnes.....http://www.ddworld.cz/graficke-karty/ra ... vykon.htmlrobeno napísal:Z alzasoftu mozem brat bez DPH. aj tuto ATI (Sapphire) Radeon X1950PRO, 512 MB DDR3, AGP8x, VGA/ 2xDVI/ VIVO, full retail som pozeral. ta je dost dobra a perfektne jej aj vysli testy.. len cely zivot som mal nVidiu a zrazu prejst na Ati.. hmm ktora ati je od tejto (X1950pro) lepsia? v cene 8000-9000 bez dph?
uz je k dispozicii lite verzia tej grafiky ale full bude az toho januara