čo spraviť, aby si mnou nebol taký istý a začal sa snažiť???

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
maryinka
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa maryinka »

r4wMUnt34q napísal:Ano, ista miera slobody by vo vztahu mala byt, ale postihla ich len rutina a treba to ozvlastnit to je vsetko. Myslim, ze ona chce, aby jej aspon raz za cas poslal taku sms, pretoze to vobec nerobi asi. Ale na druhej strane nehovori, nakolko mu ona prejavuje lasku a robi tie veci, co chce aj od neho, pretoze vztah by mal byt rovnocenny a vztah tvoria dvaja.
tak ja som sa v poslednej dobe napisala tolko zamilovanych smssien,ze az..ale vzdy len odpise,prvy - sam nenapise..a to ma hneva..dakedy sme preesemeskovali cele dni a teraz 1sms za mesiac???
neni to rutina,len sme sa posunuli dalej,my nie sme spolu dennodenne,takze ma cas aj na skolu,aj na kamosov..aj na ICQ a pokec :cry:

..ako vidim,vela ste mi nepomohli..mozno preto,ze do nasho vztahu az tak velmi nevidite..
co uz..moj prispevok stal za skusku,ci mi niekto poradi...boli aj taki,ale vacsina mylite na roachod,ktory ale my dvaja dopustit nechceme!!!!
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

maryinka napísal:tak ja som sa v poslednej dobe napisala tolko zamilovanych smssien,ze az..ale vzdy len odpise,prvy - sam nenapise..a to ma hneva..dakedy sme preesemeskovali cele dni a teraz 1sms za mesiac???
neni to rutina,len sme sa posunuli dalej,my nie sme spolu dennodenne,takze ma cas aj na skolu,aj na kamosov..aj na ICQ a pokec :cry:

..ako vidim,vela ste mi nepomohli..mozno preto,ze do nasho vztahu az tak velmi nevidite..
co uz..moj prispevok stal za skusku,ci mi niekto poradi...boli aj taki,ale vacsina mylite na roachod,ktory ale my dvaja dopustit nechceme!!!!
Cize tento stav vasho vztahu neni sposobeny rozdielnostou povah, ale tym, ze ste sa posunuli "dalej" ? Co vlastne znamena, ked sa vztah posunie "dalej" ? Rutinu ? Zmenseny zaujem alebo co ? A ako mozme vidiet do vasho vztahu, ked si nam ho vyexponovala dost malo a niektory vratane mna nemame s tym moc skusenosti + ti to nevidim na ociach, to ostatne, takze... Takze tak...
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

jj, v prvom rade aké posúvanie vzťahu??? Vzťah predsa nie je hra de sa dostávaš do ďalších levelov.... Vzťah ani nemá nejaké tabuľky podľa ktorých by sa dal posúvať, proste nastala zmena, také zmeny sa dejú dennodenne ale túto si si všimla.... A zas neviem, keď si so mnou priateľka vypisovala každý deň tak ma to tiež pekne sr@lo, ozaj za tie peniaze jej radšej niečo pekné kúpiť alebo ju niekam zobrať ako pretoo na nejaké SMSky.... stačí pár krát za deň prezvoniť imho, keď na niekoho myslím
Emerger
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Emerger »

No moj nazor :) Donut ho kusok ziarlit, ale tak zdravo ziarlit a maj ho tak povediac na haku(ale zdravo, ak mi rozumies...bud kusok odmerana) az si zacne uvedomovat ze sa nieco deje. a ak ta lubi urcite ho to bude zaujimat a ked sa ta na to spyta povedz mu pravdu co ti prekaza...ze uz to nieje take a chcela by si to zmenit..
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

krupica_dnb napísal:jj, v prvom rade aké posúvanie vzťahu??? Vzťah predsa nie je hra de sa dostávaš do ďalších levelov.... Vzťah ani nemá nejaké tabuľky podľa ktorých by sa dal posúvať, proste nastala zmena, také zmeny sa dejú dennodenne ale túto si si všimla.... A zas neviem, keď si so mnou priateľka vypisovala každý deň tak ma to tiež pekne sr@lo, ozaj za tie peniaze jej radšej niečo pekné kúpiť alebo ju niekam zobrať ako pretoo na nejaké SMSky.... stačí pár krát za deň prezvoniť imho, keď na niekoho myslím
100 bodov, naozaj som toto chcel napisat. SMSky nevyjadruju nic aspon tie zalubene inak je sms dobra vec...
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Tak skus...zaspominat nahlas pri nejakej prilezitosti...jaaj a toto som uz dlho nevidela,to je mile,aj ja chcem...a tak,ked to nezabere,tak mu to jasne a zretlne povedat alebo viď sokova terapia na vrchu :hehe: ale nie ved sa s nim skus porozpravat z ocu do ocu-on to iste pochopi... :)
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

a zas o to je to krajšie o čo zriedkavejšie to robí nie? Keby si už bola zvyknutá že ti pošle aj neviem akú SMSku vždy keď vstane coaviem okolo siedmej, keď príde zo školy, večer a ešte aj pred spaním, nebolo by to ono....
Baskaa
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Baskaa »

sprav nieco take kde aj on pochopi ze vas vztah uz nieje o tom o com bol niekedy......nedostatok musi pocitit aj on aj ty......bud sa porozpravate alebo nieco vymyslis :)
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

je*at tote smsky, to je strasna otrava, merat lasku smskami. kam sme sa to dostali?! komu sa to chce furt vypisovat. romantika kua " tak ta zlatko lubim ze az riadne smrdim :lol: peniazky radsej investovat do niecoho ineho. tiez ma riadne kedysi vytacalo ked po hodinach kecania a rozluceni mi povedala ze napis mi ete daco, a ja ze co?! wtf?! sak uz vsetko bolo povedane.... tie zeny by furt len pisali ale zeby zavolali? pche. nic take. sak niekedy chce byt clovek aj sam. minimalne preto ze by ste mu neliezli na nervy a naopak. na romantiku sa chodi do kina.
jAssin
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jAssin »

zelovoc napísal:nejak to velmi riesis. no a co ze do vztahu prisla rutina, sak to je normalne. existuju aj ine problemy nez to ci ti posle zamilovanu smsku. neda sa furt len romantizovat. tak ho prefackaj, nakopni, zmen daco. necakaj ze sa zmeni, ked o tom budes len hovorit ale rob aj ty daco? zmen vsetky vase zauzivane postupy. chodite v piatok do mesta? tak chodte do divadla alebo dakde kam casto nechodite.
Presne moj nazor zmen zauzivane... Tebe to pomoze,aspon to ze pre to nieco robis,a jemu bude musiet dojst na rozum ze na nieco stale zabuda.Hlavne na nejake drobnosti,ktore tiez drzia vztah pokope :!: Nechodis von s kamaratkami??Vybehny na chvilku jemu sa tiez bude zdat neco cudne?!A hlavne ine.Ides s nim von??Prekvak ho niecym fakt neocakavanim,co by mohlo prekvapit aj teba....
maryinka
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

zelovoc napísal:je*at tote smsky, to je strasna otrava, merat lasku smskami. kam sme sa to dostali?! komu sa to chce furt vypisovat. romantika kua " tak ta zlatko lubim ze az riadne smrdim :lol: peniazky radsej investovat do niecoho ineho. tiez ma riadne kedysi vytacalo ked po hodinach kecania a rozluceni mi povedala ze napis mi ete daco, a ja ze co?! wtf?! sak uz vsetko bolo povedane.... tie zeny by furt len pisali ale zeby zavolali? pche. nic take. sak niekedy chce byt clovek aj sam. minimalne preto ze by ste mu neliezli na nervy a naopak. na romantiku sa chodi do kina.
my dievcata pekne smsky zboznujeme..a neviem,ci vas - chlaov to zabije,ked za par sekund mate napisanu sms,alebo ci vas zabije tych par drobnych koruniek..mmmm
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

maryinka napísal:my dievcata pekne smsky zboznujeme..a neviem,ci vas - chlaov to zabije,ked za par sekund mate napisanu sms,alebo ci vas zabije tych par drobnych koruniek..mmmm
Vies nie len vy "dievcata".. Na druhej strane neni take lahke napisat súcu sms len tak a ked ten tvoj o teba stráca pomaly záujem, tak co od neho chces :). Ale nie, som skaredy. Uz sa polepsil ?
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

a zas niekedy je problém tú peknú SMS vymyslieť... neznášam tie SMSky ako báasničky, nejaké rýmovačky alebo otrepané vety z Brava Girl na strane 23..... Taký pekný veršík vymyslený z vlastnej hlavy poteší viac :)
maryinka
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

neviem či je to tými Vianocami,ale on sa vážne polepšil..cítim,ako ma miluje a už ani na nete toľko nevysedáva..bodaj by Vianoce trvali celý rok :D
inak všetkým Vám prajem šťastné a veselé :P
a aby ste milovali svoje polovičky, aby ste sa na ne usmievali a mysleli na ne,aj keď nie sú s vami....
a aby sme všetci boli zdraví, :!:
šťastní :)
a spokojnííííííííííííííí :lol:

:D :D :D
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

maryinka
či to tu nenašiel :D
Teflon
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Teflon »

Te-wei napísal:maryinka
či to tu nenašiel :D
no aj ja mam ten pocit :hehe:
maryinka
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Teflon napísal:no aj ja mam ten pocit :hehe:
..ste vtipni :oops:
to by nebolo bohvie čo..

ale už som to začala brať inak..možno v tom je tá zmena :!:

xi xi xi 8)
Smrtka
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Smrtka »

enter00 napísal:rozist sa. alebo menej radikalne, povedz mu presne toto co si napisala, buchni dverami a mesiac ho ignoruj. nech sa chalan zobudi, sokova terapia:)
To si myslim ze je dobre riesenie,nech si uvedomi ze mu na tebe fakt zalezi,ak nie tak si najde inu...ale aspon to nebude laska zo zvyku
aaliyah
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa aaliyah »

Smrtka napísal:To si myslim ze je dobre riesenie,nech si uvedomi ze mu na tebe fakt zalezi,ak nie tak si najde inu...ale aspon to nebude laska zo zvyku
aj ja suhlasim...porozpravaj sa s nim a povedz mu, ako to cele vnimas...ze je to teda ok, ale potrebujes z jeho strany viac pozornosti...a ak to nepomoze, tak mu to daj najavo inak..aj tym, ze ho parkrat odingnorujes...ak to chlapcovi nebude jedno, tak mu to dopne...drzim palce :)
MayDaySK
Star
Star

Príspevok od používateľa MayDaySK »

Aj toto som už mal. To je vedecky dokázané že láska trvá chvílku a potom ste spolu už len zo zvyku že si pasujete atď. Akože máte sa radi a všetko ale už chýba t nadšenie. Presne to isté som mal ja ale s bobou. Najprv prvé týždne to bolo super. Stále písala že jej chýbam a lúbi ma, stále mi volávala. Bola ochotná namňa čakať kým skončím v robote o 23:00 a nešla spať len aby somnou mohla volať. Neskôr to však upadlo a už písala iba obyčajné SMS-ky čo končili bodkou a žiadne velmi ťa lúbim už tam nebolo. Keď som sa spýtal že prečo mi už tak nevypisuje tak povedala že jej došiel velký telefónny účet, ale potom som ju uzemnil stým že aj keď píše bežne, keby tam pripojila lúbim ťa na koniec SMS nebude o nič drahšia. Potom sa konečne priznala že už kumne nič necíti. To musela byť silná láska že nešla spať do 23:00 kôli mne, a teraz už atomaticky ide spať a nečaká namňa. Keď sa spýtam tak povie že je unavená. Akože vyhovorí sa tak aby to nevyznelo zle, ale ja vidím že už stratila záujem.
Napísať odpoveď