1.Ten mobil sa volal eurotel , strašná tehla , btw baterka bola 2,5 ťažšia ako samotný mobil
2.Teraz mám Siemens CX75 / spokojnosť ? žiadna ( mrznutie , nekompatibilná skoro so žiadnou pamäťovou kartou , sekanie videa ), musím však počkať , mám zmluvu
3.Po skončení 2 ročného paušálneho obdobia chcem nejakú "sklápačku" s kvalitnejším rozlíšením
1. mal som ichmrte vela ....
2. naposledy som mal N-gage prednou T630 black.....
3. teraz mam 6230i a som maximalne spokojny (ide ICQ[Jimm] prehrava mp3, SMS a da sa z neho volat.... to staci )
1.Aký ste mali 1. mobil/// N3110 to bola masina
2.Aký mobil máte teraz/// SEk600i
3.Aký mobil chcete mať/// co aj viem? moc sa v tom nevyznam ale isto nieco od SE
1, Ericsson T10 s fw T18 (aktivny flip )
2, Mam siemens c75 (slovensky tel.) a siemens m50 (cesky tel.)
3, Neviem co kupim, ked siemens krachol. Lubil som ho, ked mal k siemensu clovek datovy kabel a trosku sa vyznal, tak z neho spravil hocico, aj dialkvoe na fritezu
uplne prvy bol ericson taky blby mobil ale ten som smaril par krat o zem a uz ostaly z neho iba triesky. druhy mobil bol siemens C45 ten mi tiez vydrzal iba mozno pol roka alebo rok. ale s nim som nic nespravil ale som ho nepouzival. a teraz mam nokiu 6220 a je mi to vlastne uplne jedno lebo ja som mobil nechcel ale mama mi kupila. aj keby som mal nokiu 3310 ta som spokojny. ved akoby som nemohol byt ked to je najlepsi mobil vsetkych cias
Moj prvy phone je Sony Ericsson t 310 , a je to zatial moj jediny mobil..a verne sluzi uz niekolko vela rokov
Je pravda ,ze by sa zisiel aj novsi, ale este neviem aky
1. nokia 3330
2. siemens s65 celkom v pohode fon akurat ze by mohol prehravat mp3
3. SE W850i tak teento velmi chcem dufam ze jezisko donesie nejake love ( jezisko je moj stary )