Mne sa tento film celkom paci. Boli sme na nom partia v kine a este aj nas triedny vedla nas sedel. Na niektorych scenkach sme sa dobre zasmiali. Ale ma aj dost -. A jednym z nich je aj to ze hlasy postav su velmi tiche v porovnani s hudbou. Ale inac tento film hodnotim kladne.
Ja som to tiez kukal a niektore sceny mi pripadali dost smiesne ja som sa na tom vcelku dobre pobavil
R1k1no: nj ludia su taki co nie je o nieco pripnute zamknute tak aj to dostane nohy To mi pripomina co mi hvoroila mama ze ekd sme boli na dovolenke niekde (som bol este maly tak si to nepamatam) ale ide o to ze sme boli v jednom hoteli Slovaci + Cesi a po odchode zahadne zmizli v hoteli skoro vsetky uteraky/zupany atd... majitela to zrejme nastvalo alebo neviem co a dal aby sme im vsetci co sme tam boli ukazali Kufre(obsah) a co tam nebolo? uteraky/zupnay atd ale len v tych kufroch co mali Cesi
- co to tady je?
- chytili uchyla
- coooo? kdyz jsem tady nebyl?
inac niektore pasaze boli skvele niektore vyslovene trapne zahrane ako napriklad dohovaranie tomu uchylovi na plazi(kdyz nam slibi ze uz to neudela..), to bolo strasne lacne
Mne osobne sa strasne pacil nato ze bol z ceskej dielne...bolo tam dost humoru a malo to aj nejaky ten pribeh...dal by som tak 7/10
a tie scenky s autobusarmi....
K1(Karel prvy):dame im 15 minut??
K2(Karel druhy): noja nevim karle radsi bych dal 20....
a tak to pokracovali 5 minut a nakoniec im aj tak dali 25
Tento film by som zaradila do mojej kategórie "Čo s načatým večerom uprostred týždňa?" Proste - pustím ako podmaz a môžem robiť čokoľvek a nič dôležitého mi neujde. Bolo to vtipné na prvýkrát - najmä tí vodiči a ich problém hnedých podšálok
mne osobne sa to pacilo, uz len preto, ze presne autor vystihol psychiku postav. kto niekedy siel busom na dovolenku k moru vie o com hovorim, najdu sa tam vsetky typy ludi
Mne sa to pacilo ovela viac ako ostatnym co napisali. Najviac sa mi lubila Slecna pruvodkyne s "Maxicku cumacku" , a samozrejme Karel a Karel s ich podsalkami
ja som nevedela ze take nieco je natocene.. a ked sa mi to dostalo do ruk bola som prijemne prekvapena, fakt casi maju skvely zmysle pre humor a pacia sa mi vsetky ich filmy..tento bol perfektny.:)sto body