v tej ankete je zobrazenych len prvych 15 uzivatelov, tak tie zvysne percenta boli pridelene ostatnym, ktori sa do prvej patnastky nedostali ...a ze sa to nehybe je asi tym, ze kazdy kto tu chodi pravidelne uz asi odhlasoval
schw33k napísal:prečo je celý tento hojko taký spomalený ? odoslať príspevok nejakých 20 vterin a úprava radšej ani nepočítam ...
Je to tu niekde rozobraté ?
neviem ci sa o tomto uz niekto zmienil ale vsimol som si ze niekto napise svoju odpoved raz, a do temy sa to je*ne 2 krat, teda ci to niako nesuvisy s tim vypadkom
Explo!D napísal:neviem ci sa o tomto uz niekto zmienil ale vsimol som si ze niekto napise svoju odpoved raz, a do temy sa to je*ne 2 krat, teda ci to niako nesuvisy s tim vypadkom
nie je to nahodou tym, ze to dlho trvalo kym odoslalo pripsevok a dotycna osoba nechcela tak dlho cakat a proste stlacila odoslanie prispevku este raz.
pinco napísal:nie je to nahodou tym, ze to dlho trvalo kym odoslalo pripsevok a dotycna osoba nechcela tak dlho cakat a proste stlacila odoslanie prispevku este raz.
hojko napísal:Pravidlo 26:
Podpisy: maximálna dĺžka podpisu: 1300 znakov, maximálna dĺžka slova: 250 znakov, počet riadkov: 4, tučné/šikmé/podčiarknuté písmo: povolené, farebný text: povolené, veľkosť písma: 9-12px, obrázky, quote/code/list, smajlíky a URL linky: zakázané.
Aktualizacia pravidel by mi bodla, nakolko su podpisy zakazane.. Ja len tak
//Sa na tomto fore citim niekedy taky nedoceneny a ignorovany, ze az. Ale predpokladam, ze to nikoho nezaujima a ked sa mi nepaci, tak si mozem hladat ine forum
chcel som reagovat na prispevok od dadasa v teme SMK ktora je tu btw dvakrat a otvorilo sa mi taketo okno. nejde o chybajuce slovo, jalen ze preco nemozem odpovedat?
V poslednej dobe registrujem taku malu chybicku. Ked si otvorim do tabov temy s novymi prispevkami, tak mi niekedy ostane jedna tema akoze neprecitana, pritom som ju cital. Cim to moze byt ?
//
hojko napísal:Tym, ze tie temy otvaras dost rychlo po sebe. Aspon ja mam taku skusenost, ze ked si dam otvorit viac tem v priebehu par sekund, tak sa obcas stane, ze jedna nie je oznacena ako precitana.
Dikes. Neska som otvoril 4 hned po sebe a 3 mi ostali neprecitane, tak asi budem pouzivat asi "Oznacit vsetky temy ako precitane"
Tym, ze tie temy otvaras dost rychlo po sebe. Aspon ja mam taku skusenost, ze ked si dam otvorit viac tem v priebehu par sekund, tak sa obcas stane, ze jedna nie je oznacena ako precitana.
No mne sa poslednou dobou deje to ze sa idem prihlasit,vypnim meno a heslo a neprihlasi ma tak znova a uz ma prihlasi ale ukaze vsetky temy ako precitane a viem ze som do nych nepozeral.Napr neprihlasim sa tyzden a ukazuje ako by som mal vsetky precitane.RObi mi to iba doma v skole nie.Cookies som uz zmazal prehliadac je firefox