Vyrobenie vlasneho regularotu otacok
Vyrobenie vlasneho regularotu otacok
no chcel by som sa spitat ci niekto nevie ako zapojit 3 kabliky z vetraku na potenciometer ktory ma 6 kolikov. Kamarat mi povedal ze tam mam napojit iba zlty a cerveny len neviem ako presne d za radu
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
no na regulaciu ventilatora potrebujes mat vykonovy potenciometer alebo to regulovat cez tranzistor...asi takto
- Prílohy
-
- freg-sch.gif
- (3.42 KiB) 693 stiahnutí
To wlado_v: Dik ale ten tranzistor v gme stoji 10korun a ak sa dobre pametam tak ten audio zo 6 kolikamy stal 20korun. Nieje to nahodou take nieco kde budem regulovat miesto ticky sroubovakom?
To hojko: na czechcomputeri som videl taky obycahny regulator pre 3 vetraky + este nieco a svietilo to namodro asi 500korun.
Na chladice.sk taek nic nemaju akurat potenciometer do zaslepky dozadu za 89 korun. a ja si to chcem dat pekne dopredu pod mechaniku.
To hojko: na czechcomputeri som videl taky obycahny regulator pre 3 vetraky + este nieco a svietilo to namodro asi 500korun.
Na chladice.sk taek nic nemaju akurat potenciometer do zaslepky dozadu za 89 korun. a ja si to chcem dat pekne dopredu pod mechaniku.
ty si tam mozes dat potak aky chces, ale suhlasim s hojkom ze ak to chces mat aj v peknom prevedeni tak si radsej kup nejaky original regulatorclarrick napísal:To wlado_v: Dik ale ten tranzistor v gme stoji 10korun a ak sa dobre pametam tak ten audio zo 6 kolikamy stal 20korun. Nieje to nahodou take nieco kde budem regulovat miesto ticky sroubovakom?
-
fikus-kukis
Guru wannabe
tak si racej kupim hotovy mam istotu ze sa mi nic neodpali a vyzera to krajsie.
Idem si kupit tento http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=39899
a inak na tej scheme neviem co je ten odpor z tou sipkou. neviem kde mam tabulky so znackamy tak si nespominam taketo, tych je asi milion z vlnkamy atp.
A este nejaky dobry obchod v Blave okrem sharku a podobne nepoznate?
A v ageme uz mozu nakupovat aj obycajny smrtelnicy? tam je to asi najlepsie len nema mi to tam kdo kupit lebo ten co mi robyl komp nakupoval tam ale teraz nema cas
Idem si kupit tento http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=39899
a inak na tej scheme neviem co je ten odpor z tou sipkou. neviem kde mam tabulky so znackamy tak si nespominam taketo, tych je asi milion z vlnkamy atp.
A este nejaky dobry obchod v Blave okrem sharku a podobne nepoznate?
A v ageme uz mozu nakupovat aj obycajny smrtelnicy? tam je to asi najlepsie len nema mi to tam kdo kupit lebo ten co mi robyl komp nakupoval tam ale teraz nema cas
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
fikus-kukis
Guru wannabe