Hrozi to aj nam/koniec warezu?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
lama2d
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lama2d »

Treba elektricky magnet namontovat na hdd a ked pridu, stlacis tlacitko, magnet sa zapne a mozu sa vratit odkial prisli...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa -AA- »

magnet omg.. a kladivo tam nemas niekde polozene, aby si to mohol rozbit ked pridu? lol :)

staci pouzit www.truecrypt.org alebo nieco podobne a do disku sa ti dostanu tak na tvojom pohrebe...
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Myslim si ze cast toho clanku je zvelicena a to len preto aby ludia zacali mat strach. Ja len dufam ze nic take neplanuju robit aj u nas.
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

Ved sa pisalo, a hovorilo ze sa budu aj tu trestat nelegalne pouzivanie softwaru, a dako minimum.
Cize sa dako bat nemusime.
Ved v skole kamarat poctivo napaloval, a predaval CD, prisli policajti do skoly lebo jednemu ukradli mobil, Par si ich zobrali na vysluch na stanicu, jeden mal discman a tam napalene cd, u seba este dake, sa ho spitali ze skade to ma, a on blazon povedal od koho, kde byva, vse :lol:
Ten co napaloval v strachu odpojil napalovacku, odniesol vse ku starkej, akoze nic nema, sformatoval disk, a co sa stalo?
NEPRISLI

Kym sme na slovensku nemusime sa nicoho bat :P
pokrivnik
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pokrivnik »

za prve neviem ako by ti zistili ze mas nelegalny software, ovsem ak by ta niekto nebonzol a vobec ako by zistili ze mam doma vovec komp. u nas sa podla mna na nieco take este neodhodlaju a ak hej tak 99% slovakov s pc je v prdeli
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

toto vysvetluje vsetko(z jednej diskusie na sme.sk:
Skontroloval som zdroj informacii.Je to pravda, ze v Polsku v Jastrzebiu prebehla tato akcia. Ale bola zamerana hlavne na obchodnikov s nielegalnymi programami. Je to pokracovanie akcie z 1.10.2006, kedy v Krakowe zatkli 3 ludi a zaistili pocitace, CD a DVD priblizne v hodnote 4 mil. Sk.
Zauijimavy je pripad, ked sa policii podarilo zatknut dilera, ktory na internete predaval nelegalne programy vsetkeho druhu za napadne nizke ceny (asi desatina originalu). Pri prehliadke policia zaistila material, a mino inneho nasla vsetky adresy klientov, ktore si diler zapisoval. Co lepsie, tak zadrzali aj vsetky ustrizky z postovych poukazok s adresami, na ktore boli pouzite ako dokazovy material, lebo diler nelegalne programi klientom posielal postou na dobierku . Co dodat... mudremu dost. PS:a malo byt tak dobre.. :-)))
Betlik
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Betlik »

ja vlastnim akurat legalny Win XP a co sa tyka softu, niaka kontrola hrozi hlavne firmam a podnikatelom takze 5 rokov som kludny :wink:
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

co sa tyka vratenia tych PC tak je to tusim okolo 1 roku lebo oni musia cely disk precekovat potom to musia dako zdokumentovat a potom sformatovat a medzi tym este ja napalit to co im v sukromnej zierke varezu chyba :-D. Unas sa zabavuju compy len vo firmach pripadne u piratov ale fakt ze piratov bol napr jeden typek v petrzalke ktoremu zhabaly comp a plnu valendu warezu keby to tahal preseba maju nahaku ale ked to predava tak ich to stve ja osobne som zacal uz kupovat oreginaly proste stiahnem warez ked je to dobre tak to kupim bud hned pripadne casom ked to stoji 1/3 povodnej ceny :-) cisty warez mam akurat tv ripy alebo veci ktore sa unas nedaju kupit
nebstr
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nebstr »

Nebojím sa toho že to sem príde... a aj keby každý druhy človek by dostal 3 roky... povec kto teraz nemá nič nelegálne to fakt iba málo kto!, a myslím si že to tu nikto neschvali.
jorg22
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jorg22 »

Ja len dufam ze take daco na Slovensku nebude a ak nahodou budu robit prehliadky aj obycajnym obcanom tak to len na zastrasenie bo nemaju sancu ked sa to rozsiri tak si uz ludia budu davat pozor. :wink: Ale keby mne zobrali PC tak by som sa asi neudrzal zblaznil by som sa. :lol: :twisted:
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ppt »

:roll: Heh, po tom precitani toho clanku som sa rozhodol, ze si idem stiahnut nejaky soft pre studentov free z msdn. :lol:

Ale nie. Podla mna take nieco robit nebudu. To by boli velke svinky. :twisted:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

nejak sa mi zda ze v tom polsku robia velmi radikalny kroky.
zakazali ludom pod osemnast pobyt vonku po 22 a teraz toto...
neviem.nasa vlada by na to musela dlho zbierat odvahu a myslim si ze su natolko inteligentny ze by to ani nespravili
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

V polsku nemozu byt ludia pod 18 po 22 vonku???
tak to je drsne,aj tak na to asi seci <> :D
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

jorg22
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jorg22 »

Kua uz aj v Cechach :cry: Prosim modlimmm sa neh to neni aj na Slovensku.Ty kokos ved to bude terror :evil: .sku*veny Polisi a vlada. :twisted:
Pantagruel
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantagruel »

Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

Ludia nemajte obavy to kym pridu take praktiky ku nam tak to si este pockame:) chcelo by to mat po ruke daku disketu/cd ktore by pocitac v priebehu par sekund uplne odrovnalo :D
emocqo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa emocqo »

da sa nejakym sposobom zabezpecit pri stahovani torrentov, aby ma nevedeli vystopovat?
zatial som sa dopatral k TORu...

http://forum.kabel1.cz/viewtopic.php?t=2065
toto je forum chlapcov zo siete. v podstate sa to tykalo iba DC++
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

emocqo napísal:da sa nejakym sposobom zabezpecit pri stahovani torrentov, aby ma nevedeli vystopovat?
zatial som sa dopatral k TORu...
TOR je sice pekna vec, ale sakramentsky pomala. A prave quoli takym, co chcu sosat cez torrenty cez TOR. Ale neboj, za chvilu uz nebude exit pointov a relay serverov, takze nebude ani TOR. :P
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

nemozu to urobit viac ako 100-200 ludom na zastrasenie ale zoberte si sancu ze medzi budete vy 8) Takze ludia traste sa mate sancu 1:10 000 ze vas dostanu vypinajte kompy a utekajte z republiky.
Napísať odpoveď