lol jj tak to neviem ci ti to vyde bo game masteri su neni sprosti a stratit konto cize prachy za somarinu to nehodlam a neviem co by ste chceli viac vsetko sa tu napisalo staci pouzivat stranky ako su thottbot, teda staci len tuto v hned budes 60lvl uz sa tesim na Burning Crusade
sonicator napísal:lol jj tak to neviem ci ti to vyde bo game masteri su neni sprosti a stratit konto cize prachy za somarinu to nehodlam a neviem co by ste chceli viac vsetko sa tu napisalo staci pouzivat stranky ako su thottbot, teda staci len tuto v hned budes 60lvl uz sa tesim na Burning Crusade
Nj uz to davno neni tak ze na free sa cheatuje kolko chce, kedze su ludia ako ja, co si davaju na hracov pozor a kazducky jeden tazko ziskatelny item sa v logoch preveri .
Prosim vas kde sa od lvl30 da dobre lvlovat lebo som bol v arathi highlands ale tam skoro ziaden q a inac som Alik tak pomozte
EDIT: Aha tak uz som nasiel
nepytajte sa zbytocne otazky vsetko najdete na alakhazame -> kde mate ist expit,co potrebujete do questov,Sety,ID cisla itemov atd atd proste kopu veci
Mrk napísal:mno tak ked to je instancia pre 5-10 ludi tak v 5 to date v poho len treba lvl kol 45+ BTW na oficu......na free sme si to dvaja davali ako nic
ZUL FARRAK o nicom dungeon...zavolaj guildu a chod do Black rocku to uz dvaja nedate.... min 6 playerov s 60 lvl...a ked to das v poho chod do Naxxnarasu tam uz pada tier3 da sa povedat naj sety z hry
SpermoS napísal:ZUL FARRAK o nicom dungeon...zavolaj guildu a chod do Black rocku to uz dvaja nedate.... min 6 playerov s 60 lvl...a ked to das v poho chod do Naxxnarasu tam uz pada tier3 da sa povedat naj sety z hry
no lenze na vacsine neofficoch Naxxramas nefacha ci co si myslel ofik ci neofik?
RAON napísal:no lenze na vacsine neofficoch Naxxramas nefacha ci co si myslel ofik ci neofik?
mno a t4 a t5 co?
myslim tym "neofik" resp. free server , ja som hral na takom kde naxxnaras isiel taze tak.. a co sa tika t4 a t5 hmm bol som v tym ze existuju iba t1 ,t2 a t3 o t4 a t5 som nepocul...diky za info