Nevie co chce!
-
last_knight
Light Professional
ktorej hovoril pravdu? ani jednej z vas. myslim ze este nemal babu, mam na mysli priatelku s ktorou chodil, a tak chce "dohnat zameskane", je to chalan ktory nevie co je laska, alebo mat niekoho rad a chce to zistit, preto vsetky tri. tymto sposobom dufa, ze ak od niektorej dostane kopacky, ma este dve v zalohe.
a ci mu mas verit? ja by som mu neveril
a povedz mu to co mas na srdci
-
*Barborka*
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
sweetrose
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
presne tak to vnímam ja aj moje kamosky babu este nemal a lutujem ju ked dajaku bude matlast_knight napísal:ktorej hovoril pravdu? ani jednej z vas. myslim ze este nemal babu, mam na mysli priatelku s ktorou chodil, a tak chce "dohnat zameskane", je to chalan ktory nevie co je laska, alebo mat niekoho rad a chce to zistit, preto vsetky tri. tymto sposobom dufa, ze ak od niektorej dostane kopacky, ma este dve v zalohe.
Nieje natom nič zlé. Pozri sa: Sme mladí, sme slobodný, bez záväzkov... Teraz treba žiť a skúšať. Kamoš aj povedal že robil stále tú chybu že sa naviazal na jednu, čakal na ňu, a niekedy môžeš babe aj pól roka donášať a stále nevieš na čom si, lebo ona ťa buď berie ako kamaráta a nakoniec si nájde iného, alebo akosi zistí že jej donášaš a povie že ťa nechce: Sorry ale nie si môj typ... alebo: Nepreletela iskra... alebo: Je mi stebou fajn, ako kamoš si super ale viac k tebe necítim... Vždy som sa stretol s takou odpoveďou a kamoš tiež. Len ja som sa nenaviazal na jednu ale každý radí že treba rozhodiť siete a čakať, jedno rande, druhé, tretie, aj dve naraz... Treba kým sme mladí skúšať a hľadať si tú pravú. Ja som za 10 rokov, randenia, zoznamovania a všetého, nedosiahol skoro žiaden úspech... Jednu som horko ažko presvedčil aby somnou chodila ale aj to sa mi podarilo tak že bola strašne nešťastná, lebo ju každý chalan nechal a ja som si myslel že keď sa nájdu dvaja s podobným osudom tak im to vyjde ale ako vidíte ONA ma nechala. A ja som vtedy keď sme chodili odstavil celý flirt program. Nakoniec sa mi to neoplatlo lebo keď začala blbnúť (písal som o tom v susednej téme) už kamoš upozorňoval že jakmile baba dá náznak že niečo neklape okamžite treba hľadať náhradu... Je to celé o tom že človek musí niekedy vystriedať aj 200 báb aby našiel tú pravú. Takže každá to sním skúste. Možno sa to podarí a neberte ohľad na to ským sa ešte stretáva. To je u mladých normálne. Ani raz som nemal vernú babu, vždy to bolo tak že bozkávala sa somnou a za hodinu s druhým a potom s tretím... Stým sa nič nedá robiť, je tu sloboda, nikto nemá prvo držať partnera na vodítku. Toto treba pochopiť.Keby som mal každú súdiť podľa toho že sa skolkými stretáva okrem mňa tak by som bol panicom až doteraz... Bol som rád že som mohol byť aspon jeden znich...