Skateboarding
-
miki690
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Lamka lamka co nevies pouzivat edit ? alebo ti ide o to aby si mal vela postov a vdecsiu hodnost ? A pozri sa za 2 mesiace si sa asi tazko mohol toto vsetko naucit ... ci akoze myslis ze vies ako tie triky vyzeraju ? to berem ale ze by si ich vedel spravit thak to asi tazko ... S kym ty tu kavu miesas ? Ja skatujem rok a pol ale je to bieda kedze sa dostanem ku skatu tak raz za mesiac, ale mam kamosa co skatuje od jari toho roku a skatuje kazdy den minimalne 4 hodiny a nevie tolko co ty za 2 mesiace ... a pochybujem ze nejaky pro rider sa tak rychlo naucil tolko trikov . A ak si prvy thak ryyyyychlo hladaj sponzora lebo si nejaky supermanElite napísal:ja to viem ti id**t to 720 ani ja neverim ale tie triki s pomocou dobreho sk8 tera sa da ako napriklad ja pol roka viem to co on no okrem niecoho
-
piston
Medium Star
ja som tym myslel ze to je tak napisane ze mi to skoro oci vytrhlo napr. tailgrap ja asi nejaky novy druh ovocia (ma to byt grab) a nieje hell flip (peklo flip) ale heel flip (heel ako päta)....Elite napísal:kazdi tri co napisal existuje![]()
![]()
![]()
![]()
Je to mozne tie flipi viem pocas jazdi a slejti viem iba kratke 1 mpiston napísal:ja som tym myslel ze to je tak napisane ze mi to skoro oci vytrhlo napr. tailgrap ja asi nejaky novy druh ovocia (ma to byt grab) a nieje hell flip (peklo flip) ale heel flip (heel ako päta)....a jednoducho tie triky vies urcite nejak divne alebo ani nie zajazdy inak to neni mozne.
ale 720 to je lol ak to vies ja robim iba 360 na rampe aj to s problemami
Skajtaci nesu skini alebo neviem co? Myslim ze ak by som bol nejaky sk8er tak by som si asi povedal , to je jasne ale ze by som ho mal nejak udriet...miki690 napísal:Hmm mam pocit ze šmejd sa pise z d a nie t ... btw skusal si to ? vies o com to je ? skus ist zakricat toto pred vyskovu v michalovciach a potom budes frajer ...
-
miki690
Medium Professional
A vravel som ze by ho niekto bil ? Ide o to ze ten svoj nazor prezentuje tu na fore kde mu za to dokonca ani vynadat nemozu no ale keby to mal povedat nejakemu skaterovi do oci thak by bol zo toho pravdepodobne pokakanyRetne napísal:Skajtaci nesu skini alebo neviem co? Myslim ze ak by som bol nejaky sk8er tak by som si asi povedal , to je jasne ale ze by som ho mal nejak udriet...
lol teraz som si spomenul na meno skateboardistu s ktorým som hrával THPS2 a spomenul som si na jeho video
proste šok Rodney Mullen
http://www.nothingtoxic.com/media/11665 ... e_Universe
http://www.nothingtoxic.com/media/11665 ... e_Universe
Skateboardovanie
Skateboardovanie je mojim obľúbeným športom, ale toto by som si asi nevyskúšal.
Práve teraz som videl o tom video, ako skateboardisti manérujú cez mesto skoro naslepo, pozerajú len cez displej telefónu. Co vy na to?

-
francoisss
Novice
Re: Skateboarding
Zkouknul jsem to video, a je to nářez!
Já bych do toho jen skrz ten telefon asi nešel. Ale muselo to být bezva natáčet 
Hm. Zaujímavé video, naozaj obdivuhodné, ale nemohlo to byť až tak hrozne ťažké. Ak zoberieme do úvahy, že ich niekto musel aj natáčať, tak potom im ten kameraman kľudne mohol kričať, že kadiaľ majú jazdiť. To im jednoznačne mohlo uľahčiť to jazdenie. ináč pochybujem, že by večer videli normálne s pomocou toho telefónu. Ale ktovie. bolo by treba to vyskúšať
Keď som bol mladší aj ja som skateoval..pred pár rokmi to bolo velké halo keď bol niekto skejťák..teraz už to nie je..aspoň málo chalanov skejtuje na uliciach..ale to je druhá vec.. O videi: no tak to je úplny haluz:D ešte pred mesiacom som asi videl podobné video ako jazdil típek s mobilmi..ale si myslím že to čo spravili chalani v tomto videi je väčšie halo..a dalo sa vidieť že mali aj veľké pády..takže ja tak veľmi nedôverujem v týchto mobiloch:D jasne súhlasím že to je paráda zúčastniť sa takýchto vecí, ale ja by som to určite nevyskúšal..hlavne preto lebo na hlave majú len obyčajnú krabicu..