Ono v podstate je to jedno (podla mna). Ja mam tu NVidiu a som spokojny. Pravda je, ze v dnesnej dobe uz "nestiha" nove hry, ale kedze som uz z hier vonku, netrapima to. Ak to chces pre neaky office work, alebo modelovanie, risovanie, tak skor tu FX-u (IMHO).
to ma nejako nelakuje , na tom si ja nejako výnimočne nezakladám , na nič iné ako net, filmy, mp3, a raz za čas hry môj PC nevyužívam
btw díky Vám všetkých za rady zatiaľ
ezechiel88 napísal:presne tak a navyse som mal ten readon a mal aj dost problemy s drivermi.Ak si chces raz za cas zahrat neco tak tu GF tu neni co riesit.
Njn, len toho na hranie uz nie je tolko, ako dakedy ...
misokgb napísal:Aka podpora? Tato GF ma vyssi vykon nez ten Radeon...
akoze aka podpora ?? tak jak napisal ezechiel88 tak presne tak som to myslel... ze nemas u VGA GF problem s drivermi ako u ATI... podpora ovladacov etc.
Šu-Do napísal:akoze aka podpora ?? tak jak napisal ezechiel88 tak presne tak som to myslel... ze nemas u VGA GF problem s drivermi ako u ATI... podpora ovladacov etc.
To ze nvidia vydava pomaly kazdy tyzden nove ovladacae o niecom svedci nie? Dvakrat meraj a raz rez sa hovori. V kazdej verzii opraveny kopec bugov. Co sa tyka podpory pre WIN tak obe su bezproblemove. CO sa tyka Linuxu tak je na tom nV podstatne lepsie, ale ruku na srdce, ake zastupenie ma linux?
t0m4s3 napísal:To ze nvidia vydava pomaly kazdy tyzden nove ovladacae o niecom svedci nie?
pre mna to svedci o lepsom pristupe k majitelovi ich vyrobku. takmer okamzite reaguje na vzniknutu situaciu. v pripade ATI, tomu tak nie je. napr. pride nova hra na trh, ktora nefunguje s danymi ovladacmi ako ma. majitel ATI musi cakat mesiac na opravu, pokym majitel nvidie uz aj zabudne, ze tu hru vobec hral.