Najlepsi Koncert
Najlepsi Koncert
Ak to tu uz je tak sorry....
Aky je podla vas najlepsi koncert vsetkych cias????
Podla mna:
Lucia, MCLaughlin a DIMeola - Friday Night in San Francisco
Scorpions Acoustica(kvoli hudbe)
RW - Live At Knebworth(kvoli "show-manovi")
Iron Maiden - Rock in Rio(kvoli atmosfere)
Nirvana - MTV Unplugged
a GnR - Live in ErA
Aky je podla vas najlepsi koncert vsetkych cias????
Podla mna:
Lucia, MCLaughlin a DIMeola - Friday Night in San Francisco
Scorpions Acoustica(kvoli hudbe)
RW - Live At Knebworth(kvoli "show-manovi")
Iron Maiden - Rock in Rio(kvoli atmosfere)
Nirvana - MTV Unplugged
a GnR - Live in ErA
-
JohnFrusciante
Star
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
vyslo to aj na dvd? red-hot by som si velmi rad pozrel na zivo...JohnFrusciante napísal:co ja viem. Red Hot Chili Peppers ale nevim ktory. viem ze jeden sa im velmi nepodaril ale ostatne su fajn. ten co bol v prahe je jeden s najlepsich
mne sa pacil Riso Muller v Lucerne(aj ked divaci tam boli uplne trapni)
Divokej Bill v Lucerne
Kiss(mam pocit, ze v Sidney)
Green day-Bullet in a bible
na zivo su skvele Slize, Chiki liki tu-a, Smajli, Chinaski, Krystof..
-
Martin44
Professional
Ja osobne mam rad RHCP velmo velmi ale musim objektivne povedat ze na outdoorovych akciach nemaju dobry performance...Anthony dost krat tak zajebe falosne ....Napr co davali Live z Neviem ci moskvy alebo Peterburgu na MTV strasne casto to bolo otrasne....JohnFrusciante napísal:co ja viem. Red Hot Chili Peppers ale nevim ktory. viem ze jeden sa im velmi nepodaril ale ostatne su fajn. ten co bol v prahe je jeden s najlepsich
-
JohnFrusciante
Star
na DVD to este nevyslo a ktovie ci vyjde. teda pokial ja viem tak nevyslo. ale mylsim ze o tom by som sa dozvedelmiki24686 napísal:vyslo to aj na dvd? red-hot by som si velmi rad pozrel na zivo...![]()
mne sa pacil Riso Muller v Lucerne(aj ked divaci tam boli uplne trapni)
Divokej Bill v Lucerne
Kiss(mam pocit, ze v Sidney)
Green day-Bullet in a bible
na zivo su skvele Slize, Chiki liki tu-a, Smajli, Chinaski, Krystof..
-
JohnFrusciante
Star
hej to je pravda. niekedy tam da fajne falosny ton ale aj tak. mam strasne rad RHCP je pre mna super ked vidim ich koncery.Martin44 napísal:Ja osobne mam rad RHCP velmo velmi ale musim objektivne povedat ze na outdoorovych akciach nemaju dobry performance...Anthony dost krat tak zajebe falosne ....Napr co davali Live z Neviem ci moskvy alebo Peterburgu na MTV strasne casto to bolo otrasne....
co som videl video s koncertu Sonata Arctica ta ma skoro porazilo. ten spevak srasne spieval. no fuj.
určite väčšina koncertov Deep Purple, Iron Maiden - Rock In Rio... a mnoho iných...
ale čo vám fest veľmi odporúčam je Whitesnake - Starkers In Tokio... ono síce to nesie názov Whitesnake, ale je to vlastne akési súkromné vystúpenie Davida Coverdaleho (spev) s Adrianom Vandenbergom (gytara)... z Davidovho spevu naskakujú zimomriavky, hlavne na skladbe číslo 8 - Soldiers Of Fortune... skvelé DVD
ale čo vám fest veľmi odporúčam je Whitesnake - Starkers In Tokio... ono síce to nesie názov Whitesnake, ale je to vlastne akési súkromné vystúpenie Davida Coverdaleho (spev) s Adrianom Vandenbergom (gytara)... z Davidovho spevu naskakujú zimomriavky, hlavne na skladbe číslo 8 - Soldiers Of Fortune... skvelé DVD
-
pinacolada
Guru wannabe