chcel by som len vediet rozdiel medzi programom DC++ a Strong DC.
Taktiez neviem ako rozsirit zoznam HUBov kedze mi zobrazuje len ceske a slovenske....
thanx a lot vopred
Explo!D: A preco? Rychlost predsa nezalezi od teba, ale od linky a uz ludi od ktorych tahas. Tak preco je potom rychlejsi? Jedine co ma, je segmentove stahovanie a rozne doplnky, ale posledne verzie Strognu nefunguju dobre.
hojko napísal:Ked nechytis slot a nevyuzivas segmenty, resp. je segmentove stahovania zakazane hubom, tak je ti to na nic.
Takych hubov je pomerne malo a na segmentove stahovanie nic nema Ja tak bezne dosahujem rychlosti okolo 200KBps. Klasicke DC(aspon posledne ktore som skusal) si pri najdeni alternativnych zdrojov vzdy stahovalo cele filelisty uzivatelov, ktori ten subor mali. strong toto vobec nerobi ale taha priamo.
ehm, pouzivam DC++, no chcem sa spytat ze ci sa na jeden a ten isty hub na ktory chodim cez DC++ mozem napojit aj cez strongDC, bo dako zaujmavo to vyzera, asi by som aj skusil...
jamess napísal:ehm, pouzivam DC++, no chcem sa spytat ze ci sa na jeden a ten isty hub na ktory chodim cez DC++ mozem napojit aj cez strongDC, bo dako zaujmavo to vyzera, asi by som aj skusil...
Nemal by byt problem, len si musis zmenit nick a ak si bol doteraz active tak budes musiet byt passive, pretoze active ma jedinecnu ip.Ja osobne vsak nevidim jediny dovod preco ostavat pri DC++.