Pripomienky ku KARME
-
r4wMUnt34q
Star
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
už to tu bolo niekoľkokrát písané. Je to forma poďakovania a vyjadrenie úrovne tvojich postov. Ak nechceš, nemusíš si ju všímať ale celkom sa osvedčila a hlasovanie tiež hovorí že ľudom nejak extra nevadí a beru tor4wMUnt34q napísal:Co takto zrusit karmu ? Naco je vlastne dobra ? Znamena vobec nieco ?
Na co je dobra? Vies, aspon donuti cloveka rozmyslat, ked ho ludia z fora negativne karmuju. Got it? Nabuduce rozmyslaj predtym, nez nieco napises. (Dufam, ze vies co myslim)r4wMUnt34q napísal:Co takto zrusit karmu ? Naco je vlastne dobra ? Znamena vobec nieco ?
A len tak medzi nami, ked ti niekto dal karmu, bo si cely vyteseny, no ked ti teraz par ludi udelilo (-) karmu, pytas sa, ze na co to vobec je? Prosim ta ...
-
Te-wei
Medium Professional
haha... toto prvé aj mňa napadlo, keď som si prečítal jeho dotaz na zrušenie karmy...kinjeril napísal:A len tak medzi nami, ked ti niekto dal karmu, bo si cely vyteseny, no ked ti teraz par ludi udelilo (-) karmu, pytas sa, ze na co to vobec je? Prosim ta ...
r4wMUnt34q: je tažké byť oblúbený a uznávaný,že?
-
r4wMUnt34q
Star
Nie nie, ste vedla chlapci
. Nad tym som rozmyslal uz davnejsie aj s jednym modom som o tom kecal a... Je pravda, ze to cloveka potesi, ked mu niekto prida karmu a nepotesi, ked uberie (ale v konecnom dosledku aj tak vacsinou neviem preco. Keby je komentar povinny, to by bolo super), ale pride mi to take neobjektivne niekedy ze as. Kludne mi moze klesnut karma na nulu aj keby sa nezrusi. Karma nie je to, na com mi zalezi. Ja chcem byt s kazdym za dobre, nemusim byt ani oblubeny, to mi k stastiu netreba. K stastiu mi treba to, aby som bol sam sebou a niekoho, kto by mi rozumel, plne rozumel. A taky sa tu najdu, takze som stastny. Je mi uplne jedno cela karma a vedel som, ze si to budes mysliet. 
Ok audiotrack, nebudem si ju vsimat
skus hladat dovody preco ti karma klesar4wMUnt34q napísal:Nie nie, ste vedla chlapci. Nad tym som rozmyslal uz davnejsie aj s jednym modom som o tom kecal a... Je pravda, ze to cloveka potesi, ked mu niekto prida karmu a nepotesi, ked uberie (ale v konecnom dosledku aj tak vacsinou neviem preco. Keby je komentar povinny, to by bolo super), ale pride mi to take neobjektivne niekedy ze as. Kludne mi moze klesnut karma na nulu aj keby sa nezrusi. Karma nie je to, na com mi zalezi. Ja chcem byt s kazdym za dobre, nemusim byt ani oblubeny, to mi k stastiu netreba. K stastiu mi treba to, aby som bol sam sebou a niekoho, kto by mi rozumel, plne rozumel. A taky sa tu najdu, takze som stastny. Je mi uplne jedno cela karma a vedel som, ze si to budes mysliet.
-
Explo!D
Darca
no trebars ja som sa uz (nie az ta)k davnejsie dostal do lahkej poticky s mastermindom a hned mi karma klesla o asi 9/10 bodov, takze si uz radsej davam pozor na prispevsky, avsak, kdo by chcel byt s karmou v minuse, uz prvy "check" na userovu negativnu karmu mi o nom nieco prezradza, cize som v podstate raz ze tu ta karma je
inac na vianoce ju budem rozdavat jedna radost 
ano karma ma nieco do seba, ale to, ze je niekto hlboko v minuse, niekedy nemusi hovorit o tom, ze jeho prispevky nemaju zmysel, su OT, bezcenne, nevhodne, nepacia sa userom,... preto sa ja napriklad snazim, ak vidim takehoto usera s negativnou karmou, precitat par prispevkov a urobit si o nom maly obraz, ci negativna karma u neho je opodstatnena. Vsimol som si, ze sa tu najdu aj individua, ktore karmu rozdavaju velmi radi (zvlast "-") a casto je to len kvoli tomu, ze dotycna osoba napisala len svoj nazor, ktory sa nezhoduje s ich nazorom.Explo!D napísal:no trebars ja som sa uz (nie az ta)k davnejsie dostal do lahkej poticky s mastermindom a hned mi karma klesla o asi 9/10 bodov, takze si uz radsej davam pozor na prispevsky, avsak, kdo by chcel byt s karmou v minuse, uz prvy "check" na userovu negativnu karmu mi o nom nieco prezradza, cize som v podstate raz ze tu ta karma jeinac na vianoce ju budem rozdavat jedna radost
niekedy staci jeden post a karma je v takom minuse ze sa ti az hlava zatoci, napr r3sp3ct by mohol spominat ako po jednom poste prisiel o vsetko, a co ma byt teraz? svet ide dalejpinco napísal:ano karma ma nieco do seba, ale to, ze je niekto hlboko v minuse, niekedy nemusi hovorit o tom, ze jeho prispevky nemaju zmysel, su OT, bezcenne, nevhodne, nepacia sa userom,... preto sa ja napriklad snazim, ak vidim takehoto usera s negativnou karmou, precitat par prispevkov a urobit si o nom maly obraz, ci negativna karma u neho je opodstatnena. Vsimol som si, ze sa tu najdu aj individua, ktore karmu rozdavaju velmi radi (zvlast "-") a casto je to len kvoli tomu, ze dotycna osoba napisala len svoj nazor, ktory sa nezhoduje s ich nazorom.
dostupna je len mala ochutnavkaSheep napísal:pocujte preco ked si chcem pozriet kto mi pridal/ubral karmu tak sa mi vysmeje ze to mozu len modi?dajte to aj userom nech si pozeraju myslim ze bezna vec dostupna vsetkym...
http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=447133#447133
-
r4wMUnt34q
Star
Vsetko sa da, ked sa chce, teda vela veci. Viem, ze nemozem vyhoviet vsetkym, pretoze ludia su rozmanity, ale pokusit sa o to mozem. Pokusal som sa aj s mystique-om, ale sme sa neporozumeli, alebo ostal namoceny v predsudkoch ako doteraz, alebo neviem. Ked chce, nech je taky aky je, ja mu nebranim. Ja sa mu len snazim povedat svoju pravdu a je na nom, co s nou urobi.ZHNiLa_KaCHNa napísal:nikdy sa nesnaz byt s KAZDYM za dobre. to sa neda...
a aby to nebolo ot tak karma sa mi paci
Ak Vas mozem vsetkych poziadat, tak na vianoce chcem mat 0 karmu, ale +0 (je aj -0) aby som mohol ocenovat a karhat mojim subjektivnym usudkom.
-
mastermind
VIP