Prezentacia v php

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
IQpalenka
Light Professional
Light Professional

Prezentacia v php

Príspevok od používateľa IQpalenka »

Ludia pomozte mi niekto mam nieco cez 700 fotiek a potrebujem spravit uplne jednoduchu prezentaciu v php. Fotky su na webe a chcem aby v hlavnom menu co uz mam spravene aby bolo tlacitko spustit prezentaciu. Navstevnik klikne na to a zada interval prepnutia na dalsiu fotku minimalne 3 sekundy a maximalne 10 sekund. podla vlastneho vyberu a tlacitko na fullscreen ci ano alebo nie. Klikne na OK a spusti sa bud okno alebo okno na fullscreen a zacnu sa preklikavat obrazky. Vie niekto mi s tym helfnut? Alebo aspon program ktory vytvori nejaku prezentaciu :wink: dakujem
mastermind
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mastermind »

ked to ma nejako vyzerat tak jednoznacne asp.net a ajax.
IQpalenka
Light Professional
Light Professional

staci aj obycajne len prosim poradte :cry:
roman3x
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa roman3x »

mastermind napísal:ked to ma nejako vyzerat tak jednoznacne asp.net a ajax.
a vari si php s ajaxom nevidel? alebo mas nieco konkretne proti ajaxu s php? alebo poznas daku super easy vychytavku na tvorbu asp&ajax :P
mastermind
VIP
VIP

roman3x napísal:a vari si php s ajaxom nevidel? alebo mas nieco konkretne proti ajaxu s php? alebo poznas daku super easy vychytavku na tvorbu asp&ajax :P
povedz ze zartujes... to myslis naozaj vazne s tou kombinaciou php a ajax? chcem vidiet toho programatora co sa do toho rucne pusti. napisat toto v javascripte a potom to este prisposobit pre jednotlive prehliadace...
a asp.net + AJAX... ajax je technologia microshitu. staci pouzit VS a pisat AJAX aplikacie je radost. pouzijes pekne C#, VB.NET alebo hociktory iny jazyk z .NET frameworku a vsetko ostatne za teba urobi server.
PS: neviem ako je to s jazykmi ktore nie su priamo sucastou .NET frameworku ale splnaju CLS...
roman3x
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

:lol: no ja sa tiez divim, ze si ty napisal, co si napisal.... vacsinu tvojich prispevkov hodnotim, ako super prinosne, ale toto ma prekvapilo :)
no prava, pisat si sam kniznicu na jax je howadina!!! horsia, ako pisat si vlastny CMS, teda chcem povedat neprakticke...
zas pozri sa po knizniciach Sajax a Xajax. co som videl a skusil tieto su fajn.
http://www.modernmethod.com/sajax/ na drobnosti typu:potrebujem obcas na stranke zavolat daku drobnost na servri, vyskusat napr. volny nick
http://www.xajaxproject.org/ - na aplikacie, kde mozes aj polia predavat, menit kodovanie priamo volanim funkcii kniznice...
videl som aj Grid cez Ajax&PHP niekde, ale iba demo skusal.
Potom sa uz v javascripte staras len o naprnenie parametrov js funkcii tej kniznice, ktora si uz osetri rozne prehliadace a spolupracu so serverom a po prijati odpovede podla kniznice plnenie zas inych js premennych, pripadne priamo objektov na stranke - podla kniznice.
Pravda o tvojich jazykoch nic neviem ;)
IQpalenka
Light Professional
Light Professional

:smt009 :smt017
roman3x
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

CouldNEX napísal::smt009 :smt017
:lol: vidim, ze sme ti nepomohli, dobre, tak skus napr. Copermine photo Gallery, abo tak dako sa to vola, alebo nieco ine.
http://coppermine-gallery.net/
mastermind
VIP
VIP

roman3x napísal::lol: no ja sa tiez divim, ze si ty napisal, co si napisal.... vacsinu tvojich prispevkov hodnotim, ako super prinosne, ale toto ma prekvapilo :)
no prava, pisat si sam kniznicu na jax je howadina!!! horsia, ako pisat si vlastny CMS, teda chcem povedat neprakticke...
zas pozri sa po knizniciach Sajax a Xajax. co som videl a skusil tieto su fajn.
http://www.modernmethod.com/sajax/ na drobnosti typu:potrebujem obcas na stranke zavolat daku drobnost na servri, vyskusat napr. volny nick
http://www.xajaxproject.org/ - na aplikacie, kde mozes aj polia predavat, menit kodovanie priamo volanim funkcii kniznice...
videl som aj Grid cez Ajax&PHP niekde, ale iba demo skusal.
Potom sa uz v javascripte staras len o naprnenie parametrov js funkcii tej kniznice, ktora si uz osetri rozne prehliadace a spolupracu so serverom a po prijati odpovede podla kniznice plnenie zas inych js premennych, pripadne priamo objektov na stranke - podla kniznice.
Pravda o tvojich jazykoch nic neviem ;)
v praci som nemal cas odpisat ti :)
jasne ze spominane kniznice poznam, ale aj tak som ziadnu php aplikaciu s ajaxom nepisal. priznam sa, urobil som len par aplikacii (ani nie aplikacii ale skor modulov do nich) s ajaxom a vsetky boli v asp.net. tam som si tak zvykol na Visual Studio a vselijake mozne dostupne komponenty, ze ked som zistoval ako je na tom php a ajax, odradilo ma to velmi skoro.
teda nehovorim ze pisanie ajax + php aplikacii je nemozne, ale nie je to efektivne, vzhladom na pocet dostupnych komponentov pre php v porovnani s ASP.NET
k teme: pouzi napriklad tu galeriu :)
pripada
Napísať odpoveď