dawo napísal:no ja som na 1. stupni ZS odoberal fifika
terajsie tyzdeniky(sarm, zivot) kupuje len mama. Mna nezaujima co si Erika Judiniova obliekla a skym si pripila a vlastne nezaujima ma "slovensky šoubiznis"
Casopisy nie su iba a tom nasom "soubiznise", chod sa pozriet do nejakeho vacsieho obchodu kde mozes do casopisu aj nahliadnut a urcite si najdes nejaky ktory doma precitas od zaciatku do konca
GothaR napísal:Casopisy nie su iba a tom nasom "soubiznise", chod sa pozriet do nejakeho vacsieho obchodu kde mozes do casopisu aj nahliadnut a urcite si najdes nejaky ktory doma precitas od zaciatku do konca
viem napr. taky trend alebo tyzden je dobry... myslel som konkretne take co si panicky nakupia aby mali o com kecat pri "Kafeklatsch"
No tak ja uznawam Computer, sice cesky ale za to kwalitny... Ja ho nekupujem stale ale obcas... Je to velmo dobry casak, a wzdy sa drzim s nim w obraze...
Ja si z casu na cas kupim "Polovnictvo a rybarstvo". V minulosti som bol doslova zavisly na casopise "Quark". To bol casopis venovani vede, vyskumu, ten som doslova "zral". Ale teraz ani neviem, ci este vychadza, kedze ked za kazdym oytam predavacky ci je, tak pozera na mna, ako teliatko. Skoda...
Z toho čo si tam dal by som si kúpil jedine niečo erotické ale ináč mám rád niečo bez bulváru a na to je .týždeň ako stvorený, čiže katogória spoločenské (asi)
Najprv k teme: Ja kupujem Gold Car
OT: Do ankety si nedal dost rozsiahlu skupinu - motoristicke casopisy. Dalsia vec je ze tie spolocenske su BULVARNE a Playboy neni ani zdaleka eroticky casopis!
mam predplateny casopis Kamarat kvoli bratovi, uz davno viem ze skoda papiera na taky "piece of crap", buduci rok budem odoberat Pro Hockey, aj ked jeho predplatne stoji trochu viac
no ja kupujem IN a EVU...ale EVA je uplne naj a mamina kupuje sarm,plus 7 dni,bajecnu zenu tak to si obcas precitam...a kamoska kupuje EMMU tak aj to si vzdy precitam