Ste osobnost?
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
Ste osobnost?
no co si o sebe myslite? ste niekto aj ked vela toho nemate alebo ste len zazobana namyslena nula co si uziva rodicovske peniaze? musite byt za kazdu cenu IN alebo antiIN? podelte sa o nazory.
-
Vesper
Professional
no tak podla mna trochu zbytocna tema lebo kazdy sem bude aj tak vypisovat aka je strasna osobnost... takze zacnem
... snazim sa zarabat si ked to ide sam na svoje minanie aby som nemusel tolko zatazovat rodicov a urcite nemusim byt IN... keby ma niekto videl tak je to jasne
ale o tom ci je niekto osobnost urcite nerozhoduju len tieto faktory... takze somdal moznost neviem lebo niekedy sa citim ako osobnost a niekedy ked spravim nieco a s odstupom casu si uvedomim aka to bola hlupost tak vtedy sa citim ako obycajna nula... 
... snazim sa zarabat si ked to ide sam na svoje minanie aby som nemusel tolko zatazovat rodicov a urcite nemusim byt IN... keby ma niekto videl tak je to jasne
Re: Ste osobnost?
mna by len zaujimalo co ma do cinenia to ci je clovek IN alebo nie je IN stym ci je alebo nie je osobnost? lebo akosi mi vtom chyba ista suvislost, osobnost moze byt aj clovek ktory dma na to ako sa oblieka a teda by sa dalo povedat ze sa snazi byt IN aj ten ktoreho modne trendy nezaujimaju, cize to mas trosku pomylenezelovoc napísal:no co si o sebe myslite? ste niekto aj ked vela toho nemate alebo ste len zazobana namyslena nula co si uziva rodicovske peniaze? musite byt za kazdu cenu IN alebo antiIN? podelte sa o nazory.
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Re: Ste osobnost?
myslel som to tak, ze aku vaznost tym veciam davas.Fall napísal:mna by len zaujimalo co ma do cinenia to ci je clovek IN alebo nie je IN stym ci je alebo nie je osobnost? lebo akosi mi vtom chyba ista suvislost, osobnost moze byt aj clovek ktory dma na to ako sa oblieka a teda by sa dalo povedat ze sa snazi byt IN aj ten ktoreho modne trendy nezaujimaju, cize to mas trosku pomylene
No zijem z rodicovkych $ lebo mam 13rokov ale nechcem tak zit do smrti... o pár rokov sa chcem niekde odstahovat a sam si zarabat na zivobytie. A ci chcem byt za kazdu cenu IN ? tak to urcite nie... Vzdy sa budem obliekat a pocuvat len to co sa mi paci a nie to co je IN....
A kto to robi ze meni styl len podla toho co je IN a nie to co sa mu paci tak je premna 0 (nula) a nie osobnost... A ci som osobnost alebo nie tak to musia posudit iny a nie ja...
A kto to robi ze meni styl len podla toho co je IN a nie to co sa mu paci tak je premna 0 (nula) a nie osobnost... A ci som osobnost alebo nie tak to musia posudit iny a nie ja...
-
p4ra
Redeemer
Som osobnost, som jedinecny. A kto nie je? Kto si o sebe nemysli, ze je osobnost, tak si neceni sam seba. Ked si necenis sam seba, tak necakaj, ze si ta vobec niekto bude cenit a vazit. Co sa tyka jedinecnosti, tak to sme asi kazdy. Nikto z nas nie je rovnaky, a keby sme aj boli, bolo by to o nicom.
Nie, nie som "nula zazobanych rodicov", lebo uz nejaky ten piatok pracujem a zarabam si sam. Veci, ako "IN" a "antiIN" neuznavam, lebo su to povrchne sprostosti. Pre socialne slabsieho cloveka som hned "IN", ked si kupim nieco, co je nove. No a co? Ked na to mam a paci sa mi to, je to len moja vec. O niekom hovorit, ze to robi len preto, lebo chce byt "IN" - to plodi v drvivej vacsine zo zavisti.
Nie, nie som "nula zazobanych rodicov", lebo uz nejaky ten piatok pracujem a zarabam si sam. Veci, ako "IN" a "antiIN" neuznavam, lebo su to povrchne sprostosti. Pre socialne slabsieho cloveka som hned "IN", ked si kupim nieco, co je nove. No a co? Ked na to mam a paci sa mi to, je to len moja vec. O niekom hovorit, ze to robi len preto, lebo chce byt "IN" - to plodi v drvivej vacsine zo zavisti.
-
aquafresh1
Star
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
... to ci som OSOBNOST, nech sudia ini, ja sa snazim byt iba sam sebou, ked to niekomu nevyhovuje taq to zial bohu nieje moj problem
...
... a to ci som in alebo anti in ... definuj co znamena byt ´´ IN ´´ .. znamena to obliekat sa podla poslednej mody?, pit iba coca-colu?, pocuvat mainstream?, fakt nefim ako by sa dalo zadefinovat byt in, proste sa snazim byt sam sebou, a v ociach niektorych ludi to moze byt In v ociach inych OUT. ...
... a to ci som in alebo anti in ... definuj co znamena byt ´´ IN ´´ .. znamena to obliekat sa podla poslednej mody?, pit iba coca-colu?, pocuvat mainstream?, fakt nefim ako by sa dalo zadefinovat byt in, proste sa snazim byt sam sebou, a v ociach niektorych ludi to moze byt In v ociach inych OUT. ...
osobnost? chcelo by to komkretizaciu tak ako je uvedene nad tymto prispevkom ja chapem ako osobnosti všetkych ludi len že niektore osobnosti su dobre ine zle tak že moja odpoved je ano aj ja som osobnost ked že osobnost je podla mna každy ak si sa chcel touto temou spytat niečo bližšie čo sa tyka nieakych vlastnosti a tak tak to komkretizuj a rad napišem či som osobnost podla tvojich predstav o tomto pojme alebo nie 
-
Smiling...
Light Expert
osobnost?.... hmm je to tazke zhodnotit, podla mna osobnost je clovek, ktory nie ze je in, ale proste nema problem sa bavit s ludmi, urcite nie nejaky husty rapper, ktory si hovori respekt.... proste clovek bezproblemovy, co s kazdym vychadza, a snazi sa prezit tento svet najlepsie ako moze... neviem, ale snazim sa zit podla tohto idealu.... ci som alebo nie som osobnost, ludia ma maju radi... ale nepovazujem sa za osobnost...