Tu prosim piste ak poznate nejake fajn stranky kde je pekne napisane ako klesli,klesaju a budu klesat ceny pocitacovych komponentov..
Myslim, ze to moze odhalit zaujimave prekvapenia, par ludi potesit a par ludi nas..., no uvidime..
januarovy pokles cien je vseobecne znamy a to dalsie zlacnovanie bude az v marci, je to tym, ze pridu nove modely a stare idu s cenou dolu
nas momentalne moze tesit nasa "silna" koruna takze veci zlacnuju uz teraz
Konečne už idú čiastočne aj RAMky dolu.. ale dúfam, že po Vianociach pôjdu ešte prudšie, keďže môj upgrade je naplánovaný na prvý kvartál 2007.. ..len ma dožrala ta správa o c2d, že výrazne zlacnia už/až v marci.. No ešte uvidím, či sa mi oplatí čakať do marca..
Som celý Happy z toho, ako sa naša Korunka posilňuje voči Doláru ale aj Českej korune. Sledujem situáciu už zo sedem rokov a mimoriadne ma tešia kurzové lístky za posledný kvartál .
fikus-kukis napísal:Som celý Happy z toho, ako sa naša Korunka posilňuje voči Doláru ale aj Českej korune. Sledujem situáciu už zo sedem rokov a mimoriadne ma tešia kurzové lístky za posledný kvartál .
nuz zas firmy vyvazajuce do zahranicia to velmi nepotesi aj tak sa snazi NBS aspon trochu udrzat kurz