Ja nic moc,monitor som dostal pred vianocami pred mesiacom asi...ako vianocny darcek predcasny...takze uz nic moc necham sa prekvapit akurat este nemam par darcekov a nedelu su vianoce:-D
Inak jak tak kukam,sa mi zda ze tieto vianoce budu naozaj stedre aj v mojom okoli kazdy dostava veci v hodnote 5000 a viac...a tu na fore az na par ludi...Newiem ci si to len myslim ale minule roky vianoce neboli take stedre
pishta napísal:Inak jak tak kukam,sa mi zda ze tieto vianoce budu naozaj stedre aj v mojom okoli kazdy dostava veci v hodnote 5000 a viac...a tu na fore az na par ludi...Newiem ci si to len myslim ale minule roky vianoce neboli take stedre
najradsej by som bol, aby mi v blizkej buducnosti nepomreli blizky a hlavne moja polovicka...no a keby este ostalo pod stromcekom miesto, tak logitech z-5500
no znova sa blizia Vianoce, tak co si prajete???
no tak ja by som chcel Harry Pottera 7 , daku dobru vonavku... hmm asi este nejaky sveter no a este nejaku knihu o PC
hehe jako vianoce este ani v japonsku na dvere neklopu a uz je panika okolo nich .. no ale neda mi aby som sa nezapojil ... chcel by som asi VEEEEEELMI DLHE prazdniny bez toho aby som musel myslet na to ze po nich mame nieco sakra tazke do skoly ... ale to je taky nonsens az sa pod stromek nevejde, tak asi nejake fajn kozenne sedenie k pocitacu, bo momentalna stolicka to jakosi po 5 rokoch prestava zvladat a odchadza jej tlmic a este nieco vymyslim
Aby sme boli zdraví, šťastní, prispievali plnohodnotné príspevky na Hojkovi, aby nám to dlho vydržalo s priateľom a aby som úspešne dokončila prvý ročník. No a z tých materiálnych jednu knižku.
Svetový mier
Nie, tak ja by som si prial aby sme pod vianočným stromčekom všetci našli rodinnú pohodičku, radosť zo stretnutia celej rodiny, vzájomné porozumenie...
A z materiálnych vecí asi digitálny fotoaparát.