Pápež pobúril a urazil moslimov

Diskusie na politické témy...
ja.ck
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ja.ck »

Joe-Joe napísal:Ze sa Ratzinger neospravedlnil, nie je pravda. Moslimovia vsak tvrdia, ze to neurobil dokladne.
Som dost liberalny, nech si kazdy uznava ake nabozenstvo chce, len nech ma nepresviedca, ze to jeho je naj...
Moslimovia su vsak v poslednej dobe podrazdeni jak apendix. Nepacia sa im vtipy na proroka, co povedal papez a pod.... .
v moslimskych krajinach je radikalne odlisna kultura a sposob zivota. ked niekto na "vyspelom" zapade nejak napadne cirkev, tak z toho nikto tragediu nerobi. ale na "zaostalom" vychode to beru ako urazku. a jedina cesta ako sa branit su demonstracie. ( urcite neobhajujem atentatnikov )

+
ak by nejaky moslim vyhlasil do celeho sveta ze jezis je*al svoju mater a nejaka iracky dennik vyhlasi sutaz o tom, kto to najlepsie zilustruje, tak by asi krestania neboly tiez nejak extremne nadseni.
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

...pokial su moslimovia tak netolerantni voci inym kulturam, preco by mali byt tie kultury tolerantne voci nim? - tyka sa to hlavne robenia si vtipov... do politicko-kulturnej sfery zachadzat nechcem...

btw, v ktorom storoci robila Europa svoje kriziacke vypravy? A kedy ich robi vychod? Zeby boli este len v stredoveku? :D -no offence
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

Stoporko napísal:btw, v ktorom storoci robila Europa svoje kriziacke vypravy? A kedy ich robi vychod? Zeby boli este len v stredoveku? :D -no offence
1427 :idea:
pride cas ked nas predbehnu, ale asi iba v pocte kalendarnych rokov.
Misojogi
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Misojogi »

na ceskom webe som nasiel nadherny komentar:
Benedikt 16 citoval stareho cisara
a moslimovia na protest, ze uz nie su nasilne nabozenstvo, zacali vypalovat kostoly a prepadavat krestanske komunity
Cicatrix
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cicatrix »

Misojogi napísal:na ceskom webe som nasiel nadherny komentar:
Benedikt 16 citoval stareho cisara
a moslimovia na protest, ze uz nie su nasilne nabozenstvo, zacali vypalovat kostoly a prepadavat krestanske komunity
to je presne to čo sa mi na nich vôbec nepáči.......
aquafresh1
Star
Star

Príspevok od používateľa aquafresh1 »

islam a nemat nic spolocne s nasilim? ved to su blazni ti moslimovia.
taurus666
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa taurus666 »

moslimovia nemaju co robit v Europe.mesity im vyhadzat do vzduchu,ich deportovat a zastavit prilev dalsich imigrantov.Howgh.
Napísať odpoveď