Ludia mam taky problem ze mam priatelku adruha po mne die stale sa spolu hadaju nema to vobec vyznam lebo ja lubim len tu svoju(baju)a stale to medzi nimi iskry furt sa hadaju !Ja som obom vysvetlil ze to nema zmysel ale ajk mile som tam enni as sa hadaju co mam robit!?? som z toho smutny
Sliepke nič nevysvetlíš- povedz jej raz polopate- nemám ťa rád, daj mi pokoj a prosím aby si dala pokoj aj priateľke a nevšímaj si ju... Nech zazerá, robí napriek, udiera keď idete okolo- nevšímaj si ju, čím viac do nej budeš dusiť tým viac to bude robiť....
Ale keď s takými čupkami je taká sranda sa hádať
ahá! No vysvetliť im to nevysvetlíš.. ani tej svojej ani tej druhej.. Jediné riešenie prestať sa stretávať s tou druhou.. alebo jej aspoň nájsť iného frajera.. lebo kým bude ona voľne pohodená okolo Vás krúžiť, furt budú v sebe..
Nafukaj si maly bazen, do polovice ho napln pudingom, zavolaj kamosov, objednaj pizzu a kup colu, nechaj ich zapasit, ktora vyhra, je ta prava pre teba
kinjeril napísal:Nafukaj si maly bazen, do polovice ho napln pudingom, zavolaj kamosov, objednaj pizzu a kup colu, nechaj ich zapasit, ktora vyhra, je ta prava pre teba
Jednoduche, nie?
to je dobre, dakedy to skusim ked budem mat podobny problem...
ale nie, k veci... ak si uz tej druhej skusal vysvetlit ze ma ist dpc a ona furt neda pokoj, asi ti neostava ine ako poprosit tvoju milu o pevne nervy. sak p*ca sa casom hadam vyblazni a/alebo si najde dakoho ineho.
bubo12342 napísal:Ludia mam taky problem ze mam priatelku adruha po mne die stale sa spolu hadaju nema to vobec vyznam lebo ja lubim len tu svoju(baju)a stale to medzi nimi iskry furt sa hadaju !Ja som obom vysvetlil ze to nema zmysel ale ajk mile som tam enni as sa hadaju co mam robit!?? som z toho smutny
bubo12342 napísal:Ludia mam taky problem ze mam priatelku adruha po mne die stale sa spolu hadaju nema to vobec vyznam lebo ja lubim len tu svoju(baju)a stale to medzi nimi iskry furt sa hadaju !Ja som obom vysvetlil ze to nema zmysel ale ajk mile som tam enni as sa hadaju co mam robit!?? som z toho smutny
heh vravel si ze mona po tebe nejde....jaj kua...ja uz na to nemam slov...
ako aby boli vsetci v obraze ja som jeho priatelka...ta ktora sa s tou druhou nevie zhodnut! ja vam to vysvetlim ako to citim ja! oni dvaja mi povedali ze nemam ziarlit..ze ona ho nechce a tak...ale vzdy to vyzera inak ze ona mi ho chce prebrat...darmo mi on hovori ze ma lubi a ze ona sa mu nepaci..ale ja tomu neverim..a vsimam ze sam napisal ze po nom ide...tak jak to mam chapat???asi ma porazi...
tak cece, nechces sa vymenit so mnou???
no ja byt tebou, ak tu svoju tak milujes, tak nie je co riesit. to mas ako s kofolou ta co sa do vas montuje, nech si najde ineho