Nasiel som tu temu o hokejovych kartach tak ma napadlo ze zalozim tuto temu.
Mam zbierku 850 hokejovyh karticiek a to neviem kde sa podeli karticky z extraliky 94/95 tie som mal tiez hodne
mohol by nejaky moderator zmenit tieto 3 hlasovacie odpovede
1Oblecenie(kabelky, topanky...) za - pogy
2Pohare(vitazne,hrnceky,keramicke...)- hracky(anglicaky, vojacikov,babiky...)
3Karticky(sportove) - Karticky a samolepky(sportove...)
//kinjeril: Tie hlasovacie otazky si mozes zmeni aj sam, len pouzi "Uprav". ; ) No nemozem aspon tu nemam taku moznost
dudo20 napísal:Nasiel som tu temu o hokejovych kartach tak ma napadlo ze zalozim tuto temu.
dal som ze starozitnosti,ale zbieram vesluijake fotky,obrazky,predmety ktore su nejak spojene s mojou rodinou.proste ked som u babky na povale tak je to raj pre mna.kazdy z tych haraburdov ma vlastny pribeh a tak a vsetko spojene s mojou rodinou.proste mne to velmi fascinuje
Hokejove karticky, pogy(kepsy) a ked som bol maly tak servitky
najlepsie je ze v zivote som si kupil 2 baliky karticiek, hanbim sa ale ukradol asi 20 no doma mam plny album asi 300 kariet asi padli z neba(to iste aj pogy)
este na prvom stupni ZS som zbieral hokejove karticky, mam tusim nieco vyse 200 a neviem sa toho zbavit
Mam aj peknu zbierku znamok, ale ta je v podstate iba zdedena, ja som tam pridal iba niekolko desiatok znamok a cela zbierka ma tak okolo tisicky kusov...
kartičky hokejistov, ktoré som nakoniec predal(neviem kam sa podeli všetky prachy, čo som zarobil) a desaťkorunáčky - mal som ich asi 100, 1000SK.........
Kepsmania rulez... hokejove karticky tiez..to iste ako dawo, akurat ja som ich ukradol asi 50 ..jo a pokemoni - mal som vsetky zlate,strieborne aj "normalne" ..ale tam ma trapi, ze som inym detom vytrhaval zlate nalepky rovno z albumu a lepidlom lepil do svojho ..co uz to boli davne casy
Ked som bol maly boli to hlavne pokemon karticky a nalepky, ktore som lepil do roznych albumov ale aj futbalove karticky ktore som zbieral ako o zivot.Ked sa na to pozriem teraz, boli to len vyhodene peniaze
ked som bol mensi tak znamky, potom pogy, hokejove karticky a ked som bol "vacsi" tak autogramy a plechovky od energetickych napojov, ale teraz uz neostava moc casu, takze zbierky sa uz nerozrastaju...