Internet TV

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
System99
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Internet TV

Príspevok od používateľa System99 »

Neviete nahodou o niakej free stranke,internet tv kde by bola Markiza,Joj,STV1 LIVE???? :)
TomAss
King
King

Príspevok od používateľa TomAss »

System99
Medium Expert
Medium Expert

Hmmm no diky :wink: hh ale xcel som daco co ide furt live hmm a kusok lepsi obraz 8)
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

iné riešenie

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Prejdi na satelit DVB-S, cez net nedosiahneš požadovaný obraz. A pokrytie máš zaručené.
System99
Medium Expert
Medium Expert

Re: iné riešenie

fikus-kukis napísal:Prejdi na satelit DVB-S, cez net nedosiahneš požadovaný obraz. A pokrytie máš zaručené.
Hmmm ale xcem daco free aby som nemusel platit a zase nemusi byt uplne super obraz ale xcem slovenske programi lebo nebyvam na slovensku .... :(
TomAss
King
King

Príspevok od používateľa TomAss »

mno nevem ci najdes krajsi obraz jak je na stranke televizii...
tu je v pohode clanok mas tam linky aj na slovenske radia kebyze chces :D
http://pocitace.sme.sk/c/2368717/Zive-v ... ernete.htm
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: iné riešenie

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

System99 napísal:Hmmm ale xcem daco free aby som nemusel platit a zase nemusi byt uplne super obraz ale xcem slovenske programi lebo nebyvam na slovensku .... :(
Pokiaľ bývaš stále v Európe, máš veľmi veľkú šancu, že chytiš naše televízne stanice z orbitu.
Akurát čo budeš musieť zaplatiť, je digitálny DVB-S prímač s parabolou a konvertorom a dekódovaciu kartu (ale tá sa dá zohnať aj nie "v originálnom" prevedení :wink: ) + možntáž paraboly.

Obraz je perfektný, ako z DVD (Mpeg 2 kompresia v reálnom čase :) ), plynulý, bez duchov a zrnenia (čaro digitálneho vysielania) - a X-násobne krajší než cez internet (navyše sa človek nemusí obávať výpadkov alebo preťaženosti internetu) alebo analógového terestriálneho vysielania :P .

Chytíš aj české stanice :D .
System99
Medium Expert
Medium Expert

Neviete o dacom inom ale zadara by som bol raad :D
geoge046
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa geoge046 »

HTTP://WWW.ABSERV.SK/
Tam v menu -> TV -> a dalej vies, je tam omnoho viac ... Ako dakujem staci karma... :wink:
System99
Medium Expert
Medium Expert

geoge046 napísal:HTTP://WWW.ABSERV.SK/
Tam v menu -> TV -> a dalej vies, je tam omnoho viac ... Ako dakujem staci karma... :wink:
Hmm diky za stranku ale niako mi to nefici :( neviem preco ale ked si vyberem stanicu zacne nacitavat a nic a mam aj real player a na pravo mi pise ze : Internetova TV je spustena v module, tato moznost je teraz zablokovana. nevies co s tym mam robit ?? :roll:
geoge046
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

System99 napísal:Hmm diky za stranku ale niako mi to nefici :( neviem preco ale ked si vyberem stanicu zacne nacitavat a nic a mam aj real player a na pravo mi pise ze : Internetova TV je spustena v module, tato moznost je teraz zablokovana. nevies co s tym mam robit ?? :roll:
Vies co , mne tiez niektore TV nenacita, ale vacsinu hej, teda ostatne ti uz nepomozem...Jedine, aky prehliadač používaš??? :?:
System99
Medium Expert
Medium Expert

geoge046 napísal:Vies co , mne tiez niektore TV nenacita, ale vacsinu hej, teda ostatne ti uz nepomozem...Jedine, aky prehliadač používaš??? :?:
No ja mam explorer a mozzilu ...tak neviem nejde vobec
geoge046
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

System99 napísal:No ja mam explorer a mozzilu ...tak neviem nejde vobec
No tak mas IE tak vyhodi ti to tam nejake okienko hore, ako ked vyhodi okno pop-up blokovanie??? Ak hej tak daj povoliť. Inač neviem čo to môže byť... :roll:
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

System99 napísal:Hmm diky za stranku ale niako mi to nefici :( neviem preco ale ked si vyberem stanicu zacne nacitavat a nic a mam aj real player a na pravo mi pise ze : Internetova TV je spustena v module, tato moznost je teraz zablokovana. nevies co s tym mam robit ?? :roll:
stiahni realplayer na stahuj.ccz,povol firewall,a skus instalnut nejake kodeky,pretoze mne to ide
System99
Medium Expert
Medium Expert

Sajmon napísal:stiahni realplayer na stahuj.ccz,povol firewall,a skus instalnut nejake kodeky,pretoze mne to ide
Hmm vypol som firewall mam aj realplayer a furt mi to nejde tak ja uz neviem :cry: neviete este o dakej podobnej stranke ??
marek63
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa marek63 »

system?? ešte hladaš?? tu maš http://media.antik.sk toto by ti malo fičat idu tam všetky tie stanice online stale..takže neviem asi by nemal byť problem ... je možne že ti vypiše že tato služba neni dostupna v tvojej oblasti..ale ked to pojde tak karma poteši :) ale je to aj pre ostatnych..ide to super..daj spustiv v mediaplayeri nie v prehravači :)
System99
Medium Expert
Medium Expert

marek63 napísal:system?? ešte hladaš?? tu maš http://media.antik.sk toto by ti malo fičat idu tam všetky tie stanice online stale..takže neviem asi by nemal byť problem ... je možne že ti vypiše že tato služba neni dostupna v tvojej oblasti..ale ked to pojde tak karma poteši :) ale je to aj pre ostatnych..ide to super..daj spustiv v mediaplayeri nie v prehravači :)
Cawes no dikes ale aj tak mi to nejde pise mi to toto:Vaša oblasť zatiaľ nie je pokrytá touto službou. Vaša IP adresa ..................asi s toho nic nebude :( ale dikes
marek63
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa marek63 »

niekedy fungovala aj podobna stranka ako toto a ta išla všade ale ju už tušim zrušili to bolo http://novafoods.sk , lebo nejde

inač ked tak skus aspon do media playeru v url napisať mms://tv.antik.sk/markiza možno takto by to aj mohlo isť no neviem..ked to pojde tak namiesto markizy už len podopisuj joj, prima, nova, ta3, stv1, stv2
Napísať odpoveď