definitivne... :(
-
MaT3LkO
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
definitivne... :(
zdravim, mam jeden problemik, ktory ma tazi uz rok, poznam jednu babu, poznam nie je spravny vyraz, ja tu babu z celeho srdca lubim a milujem, lenze ona sa stale chce byt so mnou iba kamaratka... prednedavnom som ju 3x po sebe pozval najprv na moj vysokolsky ples, potom na kavu, a ako odpoved mi prisla posta na pokeci asi takehoto typu : "ahoj, Ado, bude to zniet zle ale nechcem sa s tebou rozpravat a ani nechcem byt s tebou sama v jednej miesnosti..." to je to najhlavnejsie.. ked som si to precital, akosi som sa zmieril s tym ze z toho nic nebude, a citil som sa po tom roku trapenia o trosku lepsie, proste som si bol isty ako to s nou je, nedaval som si ziadne nadeje a zil som pre realitu, nie pre nu... ale potom co sa nestalo? siel som na prednasku, isiel som s jednym kamaratom ktory mal rovnaku cestu ako ja, sli sme po moste, ked v tom co nevidim? JU ! a ten jej nadherny usmev ktory na mna vytiahla... bol som ako v siedmom nebi... prihovorila sa mi, ze ako sa mam a proste tak atd atd... potom o par dni neskor ma vytiahla von, akoby mi ziadnu postu s hore uvedenym textom vobec nenapisala... ja neviem co robit, ale po dlhom premyseni a uvazovani som dospel k zaveru, ze najlepsie bude, ked s nou budem sam, proste jej dat pusu, ak sa jej to nebude pacit jednoducho mi da facku, posle ma kadelahsie a budem si stopercentne isty ze z tohoto uz nikdy nic nebude, alebo to dopadne tak, ze mozno moj bozk opatuje a ja budem najstastnejsi na svete... obide moznosti su pre mna prijatelne, nakolko mi uz toho dost sibe... ma niekto iny nazor na riesenie danej situace? alebo stretol sa uz niekto s takymto niecim? ako ste si dodali odvahu prvy krat pobozkat dievca ktore strasne moc lubite? zatial to je vsetko, vopred dakujem za odpovede...
-
jamess
Light Professional
myslim ze toto:
je dobry napad, z toho uvidis ci je to len pokrytecka svina co si ta nezasluzi alebo pre nu naozaj nieco znamenas, bo je mozne ze ked ti hento napisala ze 1.to nebola ona(avsak malo pravdepodobne) alebo 2.mala na to nejaky dovod a odpustila ti 'to'ked s nou budem sam, proste jej dat pusu
Re: definitivne... :(
ty nepotrebujes radu, ale odobrenie toho co planujes spravit a podla mna sa neda vymysliet nic lepsie ako sa dozvediet pravduMaT3LkO napísal:...
-
r4wMUnt34q
Star
-
r4wMUnt34q
Star
Ja by som mu toto iste poradil, ale vzhladom na jeho citove puto k dotycnej bude podla mna lepsie ked ju strati ako keby ju ma lubit ako kamaratku, co tiez nebude bohvie co....dudo20 napísal:Chlape ja som to zazil ked som mal 17 rokov. A neodporucam ti ju pobozkat ja som presne to iste spravil a stratil som kvoli tomu super kamosku.Radsej sa s nou o tom porozpravaj. a potom mozno nebude len jeden bozk. Lepsie mat super kamaratku ako nic
-
r4wMUnt34q
Star
No ak s nou skrz svoje city dokaze byt kamarat, tak kludne, je to ta lepsia alternativa a mas pravdu, tou pusou by ju mohol stratit, no je to na nom, som zvedavy ako to dopadnedudo20 napísal:Ja som to zazil a horsie bolo ked som ju nevidel jak ked som bol s nou ako kamarat a dodnes som
dudo20 : Karma + za tieto prispevky, pacia sa mi
-
MaT3LkO
Amateur
uff, tolko ludi ochotnych pomoct som necakal
byt kamarat s babou ktoru lubim, to sa jednoducho neda... skusal som to uz viac krat, vzdy do dopadlo tak ze som skoncil ozraty v meste so slzami v ociach, ja som proste ziarlivy a nedokazem zniest ked sa co i len rozprava s volakym cudzim chalanom, viem, je to az prehnane, ale ja som uz raz taky...to bude asi sposobene tym ze spolu nechodime, keby viem na com som a viem ze ma ma uprimne rada, urcite by som takto neziarilil, lenze ja to stale neviem, stale iba dufam ze raz... nie je to uz pubertalna platonicka laska, takto mi este zo ziadnej baby neje*alo...
k tej puse som dospel po dlhych hodinach lezania na posteli so sluchatkami v usiach, mal by som este spomenut par dolezitych veci..
bol som s nou 3x na rande, pred rokom, ale ja som sa jej ani nedoktol, nezmohol som sa ani na pusu na lice ked som ju odprevadzal domov, neviem, mozno aj to je jeden z dovodov preco chce byt iba kamaratka... a to ze ju lubim som jej "povedal" iba cez SMS... v zivote to odo mna nepocula nazivo, v zivote som jej to nepovedal z oci do oci... porozpravat sa o tom? to racej nie, ja sa musim donutit k niecomu k comu som sa doteraz neodvazil, proste ju chytit a dat jej pusu... raz mi jej spoluziacka povedala, ze : "prid k nej a strc jej jazyk do huby" ja som len pokrutil hlavou... a teraz myslim ze mala pravdu... mozno by to teraz vyzeralo uplne inak.. so, what will i do? vycihnem moment, ked budeme sami, priblizim sa k nej, a zas ujdem lebo som dosraty idiot... so, what should i do? prist k nej, chytit ju, pritahnut ju k sebe, a "strcit jej jazyk do huby" ako mi radila spoluziacka.. bude to da sa povedat prvy fyzicky kontakt medzi mmnou a nou, takze mozno jej prepne a prestane si myslet ze som to co si mysli... ak mi da facku, odcupitam prec, bude to sice dost dlho boliet, ale aspon zabudnem, ak to vide, budem najstastnejsi clovek na svete.. tak drzte palce
k tej puse som dospel po dlhych hodinach lezania na posteli so sluchatkami v usiach, mal by som este spomenut par dolezitych veci..
bol som s nou 3x na rande, pred rokom, ale ja som sa jej ani nedoktol, nezmohol som sa ani na pusu na lice ked som ju odprevadzal domov, neviem, mozno aj to je jeden z dovodov preco chce byt iba kamaratka... a to ze ju lubim som jej "povedal" iba cez SMS... v zivote to odo mna nepocula nazivo, v zivote som jej to nepovedal z oci do oci... porozpravat sa o tom? to racej nie, ja sa musim donutit k niecomu k comu som sa doteraz neodvazil, proste ju chytit a dat jej pusu... raz mi jej spoluziacka povedala, ze : "prid k nej a strc jej jazyk do huby" ja som len pokrutil hlavou... a teraz myslim ze mala pravdu... mozno by to teraz vyzeralo uplne inak.. so, what will i do? vycihnem moment, ked budeme sami, priblizim sa k nej, a zas ujdem lebo som dosraty idiot... so, what should i do? prist k nej, chytit ju, pritahnut ju k sebe, a "strcit jej jazyk do huby" ako mi radila spoluziacka.. bude to da sa povedat prvy fyzicky kontakt medzi mmnou a nou, takze mozno jej prepne a prestane si myslet ze som to co si mysli... ak mi da facku, odcupitam prec, bude to sice dost dlho boliet, ale aspon zabudnem, ak to vide, budem najstastnejsi clovek na svete.. tak drzte palce
-
r4wMUnt34q
Star
Vies, neviem ci ta pusa nieco zmeni, ak to nejde z teba prirodzene. To ti potom bude niekto stale musiet hovorit co mas urobit a to nebude bohvie co. Najdi si babu, ktora sa k tebe hodi a ktora ta pochopi a bude velmi podobne konat, rozmyslat a riesit problemy. Az potom rozmyslaj, ze sa zalubis. Nevies co chces mi to pripada.
-
MaT3LkO
Amateur
nemoze to ist zo mna prirodzene, ked som to v zivote nerobil, nemam skusenosti s dievcatami... podla mna sa kazdy musel prekonat ked prvy krat v zivote pobozkal dievca... no a to je aj moj pripad...a ja dobre viem co chcem, chcem len a len ju, momentalne ma ziadne ine neazujimaju.. takze asi tak no...
-
r4wMUnt34q
Star
Hmm si si isty, ze si super vo vsetkom rozumiete ?MaT3LkO napísal:nemoze to ist zo mna prirodzene, ked som to v zivote nerobil, nemam skusenosti s dievcatami... podla mna sa kazdy musel prekonat ked prvy krat v zivote pobozkal dievca... no a to je aj moj pripad...a ja dobre viem co chcem, chcem len a len ju, momentalne ma ziadne ine neazujimaju.. takze asi tak no...
Btw, nemas tu napisane cele ICQ v profile
-
krupica_dnb
Medium Professional
čoaviem, najlepšie by bolo naozaj sa s tým zmieriť a ostať dobrými kamarátmi, ale keď si to hneď zavrhol tak miesto odhodlania dať jej pusu sa odváž jej povedať do očí čo pre teba znamená a čo k nej cítiš (toe tažšie
) ak ti už povedala že nič nechce tak tá pusa by to mohla pokaziť, alebo by tá pusa bola len taká, ty by si sa ešte viac namotal a nakoniec nič...
Prepac ale to s tym odpisom mohlo byt hocico, zla nalada, zle pocasie, menstruacia, niekto ju nasral, myslela si o tebe nieco ine a potom zistila ze si iny, alebo bola proste na teba nasrata.
Ked ta potom vytiahla ONA von, tak to znamena ze to chcela odcinit, a prejavila to dost takym sposobom, ze ti dala najavo ze bud ze ju to mrzi a chce proste byt len kamaratka, ale myslim si ze to by take nerobila, to by ti mozno len povedala prepac, ze som na teba vtedy vybehla, mala som zlu naladu.
ale takto ked sama vyvinula iniciativu.. viem ze to tu pisali uz vsetci..
ale odporucam to kazdemu.. chod do toho a zistis na com si.. najlepsi sposob
nzabudni napisat ako to dopadlo
ale nie o pol roka 
Ked ta potom vytiahla ONA von, tak to znamena ze to chcela odcinit, a prejavila to dost takym sposobom, ze ti dala najavo ze bud ze ju to mrzi a chce proste byt len kamaratka, ale myslim si ze to by take nerobila, to by ti mozno len povedala prepac, ze som na teba vtedy vybehla, mala som zlu naladu.
ale takto ked sama vyvinula iniciativu.. viem ze to tu pisali uz vsetci..
ale odporucam to kazdemu.. chod do toho a zistis na com si.. najlepsi sposob
nzabudni napisat ako to dopadlo