hm neviem co dalej
-
SIX
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
hm neviem co dalej
cavte, myslel som ze sem asi nikdy nenapisem uz sa rozhodujem celkom dlho ale tak predsa , a ako sa hovori viac hlav viac rozumov viac rad viac skusenosti, takze moj problem je celkom jednoduchy, asi pred jeden a pol asi az tristvrte rokom som som mal jeden vztah , ktory bol absolutne vynimocny proste zalubil som sa a tazko este som to do vtedy nezazil proste bolo to nieco ine ako pred tym..... no a rozisli sme sa , vztah trval asi mesiac , nie nesmejte sa, ale rozisli sme sa uz druhy krat pretoze este rok a pol pred tym sme boli spolu tiez asi dva mesiace, nie nesmiat sa:D, ale vravim bolo to nieco ine necakane a strasne nas to zobralo ale zmenili sa okolnosti dialka a tak museli sme sa rozist , nejak som sa na to moc namotal a po rozchode som bol uplne mimo , ale cas utekal a nahnevany som vyhlasil ze uz nikdy ziadnu lasku nechcem , tak zacalo hyrenie v noci po baroch a neviem co somsi tym dokazoval ale co najhorsie po case ma to prestalo bavit vlastne vsetky zenske ma prestali bavit, prestalo ma bavit ich lovit namotavat , stratil som o ne zaujem mozno som si to len namyslal ale moja aktyvita vyhasla. no presiel cas , cas lieci vsetko , zacalo mi daco velmi chybat "baba" ale problem nastal v tom ze pri kazdej babe co stretnem ,chytim zase nejaky blok taky nezaujem , v duchu ju chcem aj by som ju nejak balil ale navonok koniec , nezaujem proste nechut , a vas chcem poprosit ak by ste mi poradili ako to prekonat lebo uz to je dost velky problem
-
jamess
Light Professional
a co chlapci?
(just joking)
ocividne je pre teba tazke najst nejaku vynimocnu lebo vravis
ocividne je pre teba tazke najst nejaku vynimocnu lebo vravis
ono aj ja mavam chute balit kazdu druhu, ale bud rad ze mas ten blok, aspon si nevyberies hned zle...to ze musis dalej hladat hadam vraviet nemusim, no v baroch urcite nic nenajdes. skus poznavat novych ludi/miesta to ta dovedie k novej barke zien, ...a este takto sa opytam, momentalne po tebe ide nejaka?problem nastal v tom ze pri kazdej babe co stretnem ,chytim zase nejaky blok taky nezaujem , v duchu ju chcem aj by som ju nejak balil ale navonok koniec , nezaujem proste nechut
-
Eagle60
Medium Expert
Re: hm neviem co dalej
a si si isty ze niesi este stale zalubeny do tej co si sa s nou rozisiel? tak to ti velmi nepomoze nikto... chlape tvoje srdce tuzi vzdy len po tej jednej... toto bude tazkeeS666 napísal:cavte, myslel som ze sem asi nikdy nenapisem uz sa rozhodujem celkom dlho ale tak predsa , a ako sa hovori viac hlav viac rozumov viac rad viac skusenosti, takze moj problem je celkom jednoduchy, asi pred jeden a pol asi az tristvrte rokom som som mal jeden vztah , ktory bol absolutne vynimocny proste zalubil som sa a tazko este som to do vtedy nezazil proste bolo to nieco ine ako pred tym..... no a rozisli sme sa , vztah trval asi mesiac , nie nesmejte sa, ale rozisli sme sa uz druhy krat pretoze este rok a pol pred tym sme boli spolu tiez asi dva mesiace, nie nesmiat sa:D, ale vravim bolo to nieco ine necakane a strasne nas to zobralo ale zmenili sa okolnosti dialka a tak museli sme sa rozist , nejak som sa na to moc namotal a po rozchode som bol uplne mimo , ale cas utekal a nahnevany som vyhlasil ze uz nikdy ziadnu lasku nechcem , tak zacalo hyrenie v noci po baroch a neviem co somsi tym dokazoval ale co najhorsie po case ma to prestalo bavit vlastne vsetky zenske ma prestali bavit, prestalo ma bavit ich lovit namotavat , stratil som o ne zaujem mozno som si to len namyslal ale moja aktyvita vyhasla. no presiel cas , cas lieci vsetko , zacalo mi daco velmi chybat "baba" ale problem nastal v tom ze pri kazdej babe co stretnem ,chytim zase nejaky blok taky nezaujem , v duchu ju chcem aj by som ju nejak balil ale navonok koniec , nezaujem proste nechut , a vas chcem poprosit ak by ste mi poradili ako to prekonat lebo uz to je dost velky problem
-
r4wMUnt34q
Star
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
nuz ja mam ten isty problem, teda co sa tyka tych dalsich zien. tiez taky nezajem, blok a tie co by aj hej tak su obsadene a starsie o par rokov. teraz cakat na daku vyzretejsiu. hmm. mne sa nehce cakat. ale nic ti neporadim bo tiez si s tym neviem rady. mozno tak skus si hladat kamaratky a nie hned frajerky. dat sa do normalnej, vyrovnanej hladiny. to teraz idem robit ja ta uvidim co z toho.
hej, skus mozno najskor kamaratstvo...to je asi lepsia varianta, ked mas do toho vsetkeho taku nechut...skus brat veci tak ako pridu, do nicoho sa nenut...a mozno raz natrafis potom na taku, pri ktorej to uz pride same a lady sa prelomia..zelovoc napísal:nuz ja mam ten isty problem, teda co sa tyka tych dalsich zien. tiez taky nezajem, blok a tie co by aj hej tak su obsadene a starsie o par rokov. teraz cakat na daku vyzretejsiu. hmm. mne sa nehce cakat. ale nic ti neporadim bo tiez si s tym neviem rady. mozno tak skus si hladat kamaratky a nie hned frajerky. dat sa do normalnej, vyrovnanej hladiny. to teraz idem robit ja ta uvidim co z toho.
pri kazdej babe co stretnem ,chytim zase nejaky blok taky nezaujem , v duchu ju chcem aj by som ju nejak balil ale navonok koniec , nezaujem proste nechut , a vas chcem poprosit ak by ste mi poradili ako to prekonat lebo uz to je dost velky problem[/quote] uFF CHLAPE TO MAS VELKY PROBLEM KTORY MAM AJ JA!!A mas aj pravdu s tym ze je tazke si hladat inu a horsie ked ta zrani a preto by bolo najlepsie keby si najdes spolahliveho dohadzovaca ktory vie co hladas a vie co ti dohodi
-
ramon_cz
Amateur
pri kazdej babe co stretnem ,chytim zase nejaky blok taky nezaujem , v duchu ju chcem aj by som ju nejak balil ale navonok koniec , nezaujem proste nechut , a vas chcem poprosit ak by ste mi poradili ako to prekonat lebo uz to je dost velky problem
dohadzovaca?? ehm chlape takto to nepujde....chce to cas a prekonat to v sebe...viem ze to jde tezko, ale mosi, bo nejakyma dohazovacama to nespravis...preju vela stesti!uFF CHLAPE TO MAS VELKY PROBLEM KTORY MAM AJ JA!!A mas aj pravdu s tym ze je tazke si hladat inu a horsie ked ta zrani a preto by bolo najlepsie keby si najdes spolahliveho dohadzovaca ktory vie co hladas a vie co ti dohodi
-
hornblower
Light Professional