Zasadny prelom v hrach
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
tak tomu ver.. ked som videl tieto videa skoro ma prekotiloINDIGOcorp. napísal:a myslim ze prevrat spravy az CRYSIS vsetko lahne popolom ak toto vyde pretoze lepsie vyzerajuca hra proste neexistuje zatial
GDC CryEngine2 tech-trailer
High-res verze 47mb
HD verze 149mb
-
berija111
Light Professional
mno styym motorstormom by som sa moc nechvalil som videl prve videa nan a bolo to uzasne a ked naozaj vysiel PS3 a aj stou hrou tak grafika no oproti tym videjkam akoze nic moc som si myslel ze to bude viac prelomovejsie a ziaden prelom nenastal ale tak GulidWars na Xbox360 to je prelomovka v grafike!puccik napísal:napr motor storm ktori mam doma alebo na wii sports
-
sn4p
Light Expert
vsetko bolo podla mna v takych dvoch vlnach hlavne co sa tyce 2D/3D takze podla mna:
FPS[Akčné hry]:1.Doom1,2 ~ 2.CS1.6
Strategie: 1. Dune 2000 o daco neskvor C&C:RED ALERT 2 ~ Warcraft 3
RPG: 1. DIABLO 1,2 ~ 2. Gothic
MMORPG: 1.Runescape[http://www.runescape.com/] ~ 2. WoW
Sportove: 1.NHL 95 ~ FIFA 98
Zavodne: 1. NFS 2 ~ 2. NFS:U
ODVOVODNENIA:
FPS:Doom: hra ktora si chytila vela ludi, moj foter ju hraval este aj vtomto tisic roci
CS1.6:perfektny engine[na tu dobu], a kazdy kto to aspon nehral tak to pozna. A nevim ci bola hra ktora by chytila tolko ludi
STRATEGIE:Dune 2000:uplne zmeny v style strategii, neve ovladanie, jednoduchy pohyb, a zrychlenie hry.
RA2:moc ludi do RA2 nebavyli strategie ale RA2 sa hravole este niekolko rokov a to aj po prichode GENERALSU.
RPG:Diablo:nevim to ani popisat proste hra ktora bola vo vsetkom lepsia nez vsetky ostane prednov.
Gothic:z mojho okolia nepoznam nikoho kdo by mal rad RPG a nepoznal by tuto seriu. Hra s najlepsim pribehom, Mala viac alternatyvnych pribehov aj ked s rovnakym koncom
MMORPG:Runescape:hra ktora to asi celel odstartovala v oblasti MMORPG...
WoW:Hru ktoru vsetci urcite poznate, hra ktora presvedcila vela ludi ze MMORPG je lepsie nez ich doteraz oblubene styli a presli na wow. myslim ze to bol taky prelom:)
Sportove:NHL95bolo to na par disketach
ale odstartovalo to sportove komercne hry 
FIFA 98:tak toto to asi cele nastartovalo, ostane diely su len lepsie v AI, grafike,...
Zavodne:NFS 2:nevim asi prve normalne zavodenie, tak ako ho pozname dnes a ne len jazdenie na rovnej ceste kde sa vyhybate ostanym autam.
NFS:U:Uplne ini styl hry. nove typi zavodov, tuning, a toto vsetko ziskalo vela novych ludi pre svet zavodnych hier.
FPS[Akčné hry]:1.Doom1,2 ~ 2.CS1.6
Strategie: 1. Dune 2000 o daco neskvor C&C:RED ALERT 2 ~ Warcraft 3
RPG: 1. DIABLO 1,2 ~ 2. Gothic
MMORPG: 1.Runescape[http://www.runescape.com/] ~ 2. WoW
Sportove: 1.NHL 95 ~ FIFA 98
Zavodne: 1. NFS 2 ~ 2. NFS:U
ODVOVODNENIA:
FPS:Doom: hra ktora si chytila vela ludi, moj foter ju hraval este aj vtomto tisic roci
CS1.6:perfektny engine[na tu dobu], a kazdy kto to aspon nehral tak to pozna. A nevim ci bola hra ktora by chytila tolko ludi
STRATEGIE:Dune 2000:uplne zmeny v style strategii, neve ovladanie, jednoduchy pohyb, a zrychlenie hry.
RA2:moc ludi do RA2 nebavyli strategie ale RA2 sa hravole este niekolko rokov a to aj po prichode GENERALSU.
RPG:Diablo:nevim to ani popisat proste hra ktora bola vo vsetkom lepsia nez vsetky ostane prednov.
Gothic:z mojho okolia nepoznam nikoho kdo by mal rad RPG a nepoznal by tuto seriu. Hra s najlepsim pribehom, Mala viac alternatyvnych pribehov aj ked s rovnakym koncom
MMORPG:Runescape:hra ktora to asi celel odstartovala v oblasti MMORPG...
WoW:Hru ktoru vsetci urcite poznate, hra ktora presvedcila vela ludi ze MMORPG je lepsie nez ich doteraz oblubene styli a presli na wow. myslim ze to bol taky prelom:)
Sportove:NHL95bolo to na par disketach
FIFA 98:tak toto to asi cele nastartovalo, ostane diely su len lepsie v AI, grafike,...
Zavodne:NFS 2:nevim asi prve normalne zavodenie, tak ako ho pozname dnes a ne len jazdenie na rovnej ceste kde sa vyhybate ostanym autam.
NFS:U:Uplne ini styl hry. nove typi zavodov, tuning, a toto vsetko ziskalo vela novych ludi pre svet zavodnych hier.
Perfektný engine? CS 1.6 vyšiel v roku 2003. V tom istom roku vyšiel napr. Unreal 2, ktorý mal oveľa krajšiu grafiku ako toto(nehral som, ani nijak netúžim, ale screeny hovoria skoro všetkosn4p napísal:CS1.6:perfektny engine[na tu dobu], a kazdy kto to aspon nehral tak to pozna. A nevim ci bola hra ktora by chytila tolko ludi
btw v roku 2003, ešte pred vydaním Counter Strike 1.6 bol ohlásený Half-Life 2, a porovnaj tieto dva enginy (a grafiku) vo všetkých stránkach. Víťaza si myslím že domyslí každý.
chcel by som ta doplnit ze Counter-Strike 1.6 bol len vynovenie CS 1.5 cize tam nemohli urobit razantny krok v engine hry ale toto nahradil Source ktory sa zacal hravat uz aj na CPL a WCG a teraz k teme:alfonz napísal:Perfektný engine? CS 1.6 vyšiel v roku 2003. V tom istom roku vyšiel napr. Unreal 2, ktorý mal oveľa krajšiu grafiku ako toto(nehral som, ani nijak netúžim, ale screeny hovoria skoro všetko). Druhá strana sú ale systémové požiadavky, kde na rozbehanie CS stačí struhátko
![]()
btw v roku 2003, ešte pred vydaním Counter Strike 1.6 bol ohlásený Half-Life 2, a porovnaj tieto dva enginy (a grafiku) vo všetkých stránkach. Víťaza si myslím že domyslí každý.![]()
FPS: Half-Life/Counter-Strike
Simulator: vela som ich nenahral tak neviem povedat
RPG: Diablo 2
Strategia: Warcraft/Heroes of Might & Magic III
Arkada: Polda 1/2/3/4/5
Zavodne : NFS: Underground (ano presne tento diel lebo prisiel tunning aut)
MMORPG: World of Warcraft