ale ked som tu videl niektore nazvy tem.. tak by napadlo ze by sme si najhorsie, najlepsie, najcastejsie zenske frazy mohli pekne zhrnut..
tieto
takze zacinam :
1. Uz to nie je take ako predtym./Uz to nie je medzi nami take ako predtym. Uz to nie je to co kedysi.
2. Mam ta velmi rada, ale iba ako kamarata. / Chcem aby sme ostali iba kamaratmi/nadalej iba kamaratmi.
3. Neviem co vlastne chcem.
4. Potrebujem cas.
5. Nemozes na mna tlacit.
6. Chcem este pockat. (toto je myslene vseobecne, aby ste nepovedali ze si robim srandu ak niekto este nechce mat s niekym sex
7. Preco si ticho?/Preco mlcis?/Preco neodpovedas?
8. Vobec sa mi nevenujes. Nemas na mna cas. Ty sa o mna nestaras.
9. Alebo ked veta zacina... "Nechcem aby to bolo tak..."
alebo "Nechcem aby to bolo v nasom vztahu tak..." alebo medzi nami atd.
10. Ked ja potrebujem, aby si... /aby si bol... / alebo aby nieco dotycny proste urobil.
11. Keby si vedel aky je Peto k Lenke... Ber si z neho priklad. Peto poslal Lenke kvety, a ty mi kedy posles?
12. Preco si mi nezavolal? Preco mi nevolas castejsie?
13. Peto vola s Lenkou aj 4-5 hodin. Ber si z neho priklad.
14. Kedy pojdeme tam a tam... (moze to byt hocikde, domyslite si). Peto s Lenkou uz tam davno boli. Kedy ma zoberies ... ?
15. Nemal by si tolko pit. [toto nie je z mojej skusenosti] ale stretol som sa aj takymi pripadmi ked si chlapec dal raz za tyzden 1-2 pivka
16. Myslim, ze by sme si mali dat oddych/pauzu.
17. Nemozes ma obmedzovat. Obmedzujes ma. Ja si chcem este uzivat.
18. Kto ti volal? Kto ti pisal? Kde si bol? Co si robil? (tu je dolezity ton).
19. Asi nepojdem(urcite nepojdem). Asi nie(urcite nie). Mozno(99,9 % ze nie). Uvidim(90% ze nie). Uvidim ale asi nie(200% ze nie).
20. Chcela som aby si na to prisiel sam. Musis na to prist sam.
21. Ale ked ja som myslela...
Toto ani nie su tak celkom frazy ale suvisi to... nakupovanie
22.a Pockaj iba sa pozriem do vykladu.
23.b Pockaj iba na sekundicku nakuknem dnu.
24.c Nemusis ist so mnou dnu, mozes ma pockat vonku.
25.d Po piatich minutach idete dnu. Najdete ju v kabinke.
"Prosim ta, dobre ze ides, akurat som ta chcela zavolat, ktory si mam vybrat, tento ruzovy tesny, tento dlhsi fialovy, alebo tento modry, a este som videla take dva pekne."
26.f Po dalsich 10 minutach, si zoberie rovno dva.
26.g Ked odchadzate obzera sa este po inych. a potom este aj po inych obchodoch.
toto boli skor vseobecne a teraz pridam este nejake osobne...
1. Nechceme ist na plavaren, lebo ked chlapci potom musia cakat na dievcata tak su nervozni, a vytvara to zlu atmosferu.
2. Ja by som aj isla na chatu, ale asi(urcite nie) nepojdem, lebo nemam rada dni na chatach.
Dufam ze sa na mna dotycna nenahneva ak na to narazi, ale ona velmi dobre vie ze to nemame radi.
no na viac si nespomeniem... takze nechavam priestor pre Vas...
na zaver dodavam ze moj postoj je cisto subjektivny a preto chcem aby ste vyjadrili svoje nazory, frazy, alebo s cim nesuhlasite... urcite som aj na nejake zabudol...
tesim sa hlavne na tie nie vseobecne ale co ste zazili