Vianocne SMS
Vianocne SMS
hodte tu nejake Vianocne SMS. dakujem. a nech sa to zmesti do 160 alebo 143 znakov
-
nejakymarko
Addict
Vianočné sms!
Iste každý z vás posle na Vianoce aspoň pár sms-iek! A iste sa potešíte viac nejakým humorným rýmovačkám, ako otrepaným STSTNĚ A VESELĚ!
Preto sem píšte Vaše najobľúbenejšie a niekomu, kto nemá také básnicke črevo pri tom pomožete!
A želam Vám pekné Vianoce!
Preto sem píšte Vaše najobľúbenejšie a niekomu, kto nemá také básnicke črevo pri tom pomožete!
A želam Vám pekné Vianoce!
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Toto sú skôr také pre kamarátov , staré , ale dobré
Mám pre teba dobrú a zlú správu. Najskôr tá zlá: Ježiško je v nemocnici. Dobrá: Zašívajú mu zadok, aby sa na teba nevysral ako minulý rok!
Nezabudnite, že sa Ježiško narodil v chlieve. Takže sa vykašlite na vianočné upratovanie, aby sa u vás cítil ako doma!
Až vás studený pot po tele zamrazí, či žeravá petarda zadok rozrazí a budete svätých okolo počuť hrať, tak vám bude šťastie neskoro priať. Preto zavčasu PF´2005.
Keď ti vosk vajcia zaleje a ihličie sa do riti zaryje, keď na žaludi hojdá sa ti zvonček, tak si práve pomiloval vianočný stromček!
-
nejakymarko
Addict
Teraz mi niečo poslala kamoska, tak sa pridam, ked som to tu uz rozbehol:
Na Vianoce a v roku novom
želám Vám ja nastokrát
teplé slnko nad domovom,
dobré skutky s dobrým slovom,
zdravia, šťastia akurát,
aby Vás mal každý rád.
Posielam ti anjela,aby ta chranil,
posielam ti lasku,ktorej veris,
posielam tiplamienok nech ti v srdci blikoce
a prajem ti ti enajkrajsie Vianoce!
-
zvonenie33
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
nejakymarko
Addict
Snehom sme zaviati, radosti more, telka nam vybuchla a stromcek nam zhorel. Zdochnuty kapor vo vani plava a v celom byte vonia nam trava. Zhuleny jezisko, zrak sa mu ligoce, vsetkym nam vinsuje vesele vianoce. Slavnostny pripitok som nezvladol a s trojkou v krvi decentne som dopadol. Stastne a vesele
-
nejakymarko
Addict
Toto sa mi velmi pacilo, tak som si to trocha upravilnpet napísal:Snehom sme zaviati, radosti more, telka nam vybuchla a stromcek nam zhorel. Zdochnuty kapor vo vani plava a v celom byte vonia nam trava. Zhuleny jezisko, zrak sa mu ligoce, vsetkym nam vinsuje vesele vianoce. Slavnostny pripitok som nezvladol a s trojkou v krvi decentne som dopadol. Stastne a vesele
Snehom sme zaviati, radosti more, telka nam vybuchla a stromcek zhorel. Zdochnuty kapor vo vani plava a v celom byte vonia nam trava. Zhuleny jezisko, zrak sa mu ligoce, vsetkym nam vinsuje vesele vianoce. Slavnostny pripitok zasa som nezvladol a s trojkou v krvi pod stol som dopadol. Stastne a vesele!!!
Betlemska hviezda krasne sa ligoce, prajem Ti zo srdca najkrajsie Vianoce, nech mrazik lasky stekli Ta na tele, prajem Ti vianoce stastne a vesele.
Krasne sviatky vianocne, vesele celsty polnocne, pod stromcekom velky dar, na Silvestra pekny bal. Na tom bale lahky krok, potom stastny Novy rok.
a moje prianie pre vsetkych
happy vianoce a gluklich new jahr 
Krasne sviatky vianocne, vesele celsty polnocne, pod stromcekom velky dar, na Silvestra pekny bal. Na tom bale lahky krok, potom stastny Novy rok.
a moje prianie pre vsetkych
Mne dosly SMS
Vesele Vianoce nech
sa stromcek ligoce
nech v Tvojej
rodinke pokoj za
stol sadne a
nech Ti v srdci
laska vladne.To
Ti praje . . .
------------------------------
Hromadu
darcekov, co
srdce pohladia,rodinu a
priatelov, co
nikdy nezradia,
k bohatstvu
krocik a ku
stastiu krok,
nadherne
Vianoce a stastny
Novy rok. ....
-----------------------
Mrazive Vianoce, vsade biely ,,sneh" konecne pokoj,nebo plne hviezd.
Je tu cas sviatocny,ked stromcek sa
ligoce,prajem zo srdca prekrasne Vianoce
Vesele Vianoce nech
sa stromcek ligoce
nech v Tvojej
rodinke pokoj za
stol sadne a
nech Ti v srdci
laska vladne.To
Ti praje . . .
------------------------------
Hromadu
darcekov, co
srdce pohladia,rodinu a
priatelov, co
nikdy nezradia,
k bohatstvu
krocik a ku
stastiu krok,
nadherne
Vianoce a stastny
Novy rok. ....
-----------------------
Mrazive Vianoce, vsade biely ,,sneh" konecne pokoj,nebo plne hviezd.
Je tu cas sviatocny,ked stromcek sa
ligoce,prajem zo srdca prekrasne Vianoce