vymena telefonu
vymena telefonu
mam Nokiu 6280 + 2gb kartu a v marci mi konci pausal (orange) a chcel by som zobrat SE k800 (nic lepsie nemaju) ....oplati sa mi takato vymena??? nepiste mi sem funkcie telefonov,tie ja ovladam,len vase nazory na to....
-
nejakymarko
Addict
silno pochybuješ???ked Telefonica dá o niekoľko percent lacnejšie hovory,čo musí aby prilákala zákazníkov tak to isté musí spraviť aj pomaranč!už teraz ked sa zaregistruješ a dáš si poslať vo februári kartu tak máš hovory po 2sk/minSkolacik napísal:podla mna nie, pretože tá nokiika je este v celku good a ten SE je este stále zbytočne predrežený! jedine že by príchod tretieho operátora donútil orange znízit výraznejšie ceny, ale o tom ja silno pochybujem!
Toť môj názor!
Inac ŠŤASTNÉ A VESELÉ VIANOCE!
-
nejakymarko
Addict
teraz sa rozpravam o cene telefonov a nie sluzieb a hovorov! preco by niekto, kto ma dlhe roky pomaranc a aj cela jeho rodina ma pomaranc, preco by isiel do O2?? ved to by koniec koncow ten mobil aj sluzby preplatil dva kratwarezman napísal:silno pochybuješ???ked Telefonica dá o niekoľko percent lacnejšie hovory,čo musí aby prilákala zákazníkov tak to isté musí spraviť aj pomaranč!už teraz ked sa zaregistruješ a dáš si poslať vo februári kartu tak máš hovory po 2sk/min
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa: