Silvester: všade plno zábavi, maškrty až do noci.. kráca
Vianoce moc nie, lebo na vianoce sa každý pretvára, každý ma každého rád a navyšie nie som materialista tak mi je jedno čo dostanem a či vôbec niečo dostanem. Ja som šťastný keď mám s kým byť a práve na silvestra sa stretávame najväčšie partie (a tiež rodina)
Urcite moje narodeniny, zvysne sviatky sa proste tomu nevyrovnaju, budem oslavovat dakeho svateho ci narodenie niekoho koho som ani nepoznal a ani mi nic nedal alebo oslavim to ze som zivy zdravy a ze mi je dobre?
Vianoce sú u mňa taký problematický sviatok.. ..jednak ich nenávidím.. a jednak ich mám rád.. ..dá sa povedať, že nenávidím predvianočný zhon.. ale toho 24.12. je to celkom fajn.. takže mu dávam hlas..
brm napísal:Vianoce sú u mňa taký problematický sviatok.. ..jednak ich nenávidím.. a jednak ich mám rád.. ..dá sa povedať, že nenávidím predvianočný zhon.. ale toho 24.12. je to celkom fajn.. takže mu dávam hlas..
suhlasim s tebou...este dnes ma matka tak buzerovala za moj bordel, ale zajtra si budem hoviet ako prasa v zite...ani prstom na nohe nehnem
ked som bol mladsi a tak urcite Vianoce lebo pre mna ako asi pre kazde male decko znamenali plno darcekov tak... avsak teraz ich uz vnimam skor ako plno povinnosti ked treba pomahat s pripravou vsemoznych blbosti a plno stresu... preto je no.1 pre mna jednoznacne Silvester
Silvester to u mna vyhral neni mu co vytknut
Vianoce jednak mam rad 24.12 darceky ale neznasam ten stres predtym vsetky darceky pokupit vsetko poupratovat