Lordi - Hard Rocková skupina

Čo beží v kine, rádiu, tv...?

LORDI

SÚ FAKT GOOD!!!!!!
11
28%
CELKOM ÚJDU
14
35%
NEVIEM NEPOCUL SOM ICH ESTE
3
8%
NEMUSIM
8
20%
NEZNÁŠAM ICH!!!
4
10%

Celkom hlasov: 40

Vesper
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

tiez podla mna kapela ktora sa preslavila viac imageom ako skladbami lebo tieto dle mého vobec nie su nadpriemerne kvalitne, daju sa vypocut ale ozaj nic specialne... ale tak chalani aspon vedia ako na to ked chcu prerazit :)
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

Ich hudba sa mi paci viac ako ich image. Vsak keby som mal byt na ich koncerte s takymi...ehm strasidlami, tak by som sa asi :smt022
Fall
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Fall »

Vesper napísal:tiez podla mna kapela ktora sa preslavila viac imageom ako skladbami lebo tieto dle mého vobec nie su nadpriemerne kvalitne, daju sa vypocut ale ozaj nic specialne... ale tak chalani aspon vedia ako na to ked chcu prerazit :)
no zalezi na tom ako to myslis, ak myslis, ze nie su kvalitne po technickej stranke, tak hej nie je to dream theater, ani iny progresive, ak myslis celkovy dojem skladby a pod. tak to je vec cisto subjektivna, podla mna su niektore ich veci celkom chytlave
skura3
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skura3 »

mam rad tvrdu hudbu (metalcore atd...) ale toto je vazne shit a ktej ich image, je to trapne ....napr neda sa porovnat so slipknot ty su fakt cool ale toto je shit...ale to je len moj nazor :D
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

mne sa od nich paci songa would you love a monsterman, inak taky sedy priemer - je plno lepsich kapiel
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Fall napísal:no zalezi na tom ako to myslis, ak myslis, ze nie su kvalitne po technickej stranke, tak hej nie je to dream theater, ani iny progresive, ak myslis celkovy dojem skladby a pod. tak to je vec cisto subjektivna, podla mna su niektore ich veci celkom chytlave
ved nevravim ze niektore nie su celkom fajn ale proste celkovo ich tvorba nie taka vynimocna ako ich image 8)
Sniper-SVK
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sniper-SVK »

Su super 8)
doddko1

Príspevok od používateľa doddko1 »

hmmm tak nepoznam ich,ale podla toho ako vyzera musia byt fakt hard-rockeri ale dal som im hodnotenie SU FAKT GOOD!!! aj ked ich nepoznam,ale akurat stahujem ten naj hit od nich a som zvedavy :)
**Terminator_4D**

Príspevok od používateľa **Terminator_4D** »

su cool,vyzeraju cool,hudba je cool,...PROSTE TATO SKUPINA JE COOL SAMA O SEBE 8) 8) 8) 8) 8) 8) :!: :evil: :D
Pezzo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pezzo »

nepoznam, ale z casti som nieco pocul a nepaci sa mi taka hudba
Napísať odpoveď