Súhrn ženských fráz.
to sme sa ucili na zakladoch psychologie, ze je dokazane, ze zeny pouzivaju viac ten druhy vyznam slov.Vesper napísal:pri tychto frazach podla mna dost zalezi od tonu a nalady dievcata lebo ked je vesele a iba tak z nicoho nic sa opyta nejaku odveci otazku tak sa to da hociako vykryt bez konfliktuale zase ked to ona mysli vazne a chlap ani za nic nevie pochopit co tym chce povedat tak je zle... chyba by mohla byt aj v tom ze zeny casto nechavaju velmi vela na chlapovej predstavivosti a schopnosti domysliet si ''co ona mysli'' a potom z toho vznikaju niekedy blbe situacie...
jeden je konotativny a druhy denotativny, ale uz si nepamatam ktory je ktory, jeden je ten, ze vseobecne co to naozaj znamena.
a druhy je ten, ze co tym ten clovek mysli.
no a zeny pouzivaju viac ten druhy, a muzi viac ten prvy
Te-Wei. Ja to tiez neznasam:
Mal by si ma opustit, rozist sa so mnou. Preco vlastne so mnou si? ved ti len ublizujem. Vobec ti nedavam to, co potrebujes. Nie si so mnou stastny. Nezasluzim si ta, vobec si ta nezasluim. Ked ty si ku mne taky dobry, a ja ti len ublizujem... atd.
jasne ikovan to chapat nemoze pretoze on asi nema co riesit ved on je dokonaly chlapec a jemu sa nemoze stat ze by mal so svojou priatelkou problemy..mozno raz to pochopi ako som to myslela ..alebo este to moze byt tak ze jeho asi nezaujima ci toho druheho nieco trapi tak taku situaciu ani nepozna..ikovan napísal:tak to bolo zlaty klinec...'
klobuk dole tak to si fakt vystiholeritrocit napísal:No ja poznám niečo lepšie...
len tak ležíme na posteli...
ona: Erik čo ti je?
ja: Nič
ona: Nie vážne, čo ti je?
ja: Veď nič
ona: Naozaj ti nič nie je?
ja: Veď nie
ona: Ale ja na tebe vidím že ti niečo je
ja: Veď mi nič nie je
ona: keď ti nič nie je, tváriš sa inak
ja: Veď mi nič nie je, čo by mi bolo
ona: Mojko ale veď mi povedz čo ti je!
ja: Do frasa veď mi nič nie je, a ešte sa ma to opýtaj aspoň dvakrát a niečo mi naozaj bude...![]()
![]()
![]()
Jasné, chápem, záleží jej, či ma niečo netrápi, ale jednoducho to niekedy vie dožrať nervy...A človek nemá vždy náladu tváriť sa ako keby vyhral milión, aj napriek tomu že mu nie je naozaj nič...
-
maskacove rozky
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
-
last_knight
Light Professional
zuzu44 poznas nejakeho chalana, ktory sam od seba zacne hovorit o svojich citovych problemoch otvorene?
hlasky:
Ina je realita, a ine sny
skoda ze to chapes takto
zalezi mi na tebe, tak preco sa mi nechces zdoverit???
mam ta naozaj rada, len mam pocit ze si nerozumieme
si super chalan, myslim ze si ta nezasluzim
ja naozaj neviem co vlastne chces
klinec: mam ta rada ako brata
hlasky:
Ina je realita, a ine sny
skoda ze to chapes takto
zalezi mi na tebe, tak preco sa mi nechces zdoverit???
mam ta naozaj rada, len mam pocit ze si nerozumieme
si super chalan, myslim ze si ta nezasluzim
ja naozaj neviem co vlastne chces
klinec: mam ta rada ako brata
-
*Barborka*
Medium Expert
ano je to takstanielka napísal:omg asi sa musite velmi nudit po vecerochfakt som sa na tom bavila! najlepsie na tom vsetko je to, ze sa stazujete na taketo zenske frazy/myslenie, ale urcite kazdy z vas ma prave takuto zensku a prave takuto neskutocne lubi
ano mam este nejake "materialy a zdroje" aj na zeny,
aj na muzov by som chcel zalozit temu, ale este to nie je hotove, to viete ide to tazsie ako so zenami, ale ak niekto chce.. tak nech zalozi.. budem len rad..
//ale aj tak z toho vyjdu lepsie muzi
-
camelka
Medium Expert
ale vazne je to tazsiestanielka napísal:Ved jasne, ze to ide tazsie! Ked nemusis pisat o muzskych nedostatkoch, kt. sa vztahuju aj na teba, lahsie sa ti pise.... jajajaaaaaaj chlapci
proste zenu su BEST