Čo všetko ste dostali pod stromček?
Čo všetko ste dostali pod stromček?
Takže zakladám túto tému, lebo som ju tu nejak nenašiel. Zakladám ju radšej už teraz, aby ste mohli písať už čo najskôr po vianociach. Tak čo ste všetko dostali? Ja som ešte nemal večeru tak aj ja potom napíšem.... 
-
nejakymarko
Addict
Od priateľky a jej rodiny som obdržal:
- čierny pulóver, košeľa, 2x kravata, voňavka od JPG, vreckovky, pohár s humorným nápisom
..neskôr editnem, čo dostanem od našich.. zatiaľ sme ešte nevečerali.. ale už som hladný jak.....
//takže tohto roku sme začali večerať až o 18:15.. najneskôr za posledných minimálne 20 rokov..
..nuž a naši mi nadelili:
- sivý pulóver, 3x košeľa, nike air, voňavka od HB, shower gel, mini stepper ..bo vraj som tlustý
- čierny pulóver, košeľa, 2x kravata, voňavka od JPG, vreckovky, pohár s humorným nápisom
..neskôr editnem, čo dostanem od našich.. zatiaľ sme ešte nevečerali.. ale už som hladný jak.....
//takže tohto roku sme začali večerať až o 18:15.. najneskôr za posledných minimálne 20 rokov..
..nuž a naši mi nadelili:
- sivý pulóver, 3x košeľa, nike air, voňavka od HB, shower gel, mini stepper ..bo vraj som tlustý
sice jezisko este nedosiel ale vjem co prinese
...
chranice a box. rukavice a puma tenisky...mozno casom este nejaka mikina lebo jezisko zatial nestihol njeco kupit ale dostal prostriedky
...takze asi tak...vecera sa uz chystaaa mnam nevem sa dockat....
//mozno este njeco o com nevjem pribudne
// tak nakoniec este vonavka a antiperspirant taky pack
chranice a box. rukavice a puma tenisky...mozno casom este nejaka mikina lebo jezisko zatial nestihol njeco kupit ale dostal prostriedky
//mozno este njeco o com nevjem pribudne
// tak nakoniec este vonavka a antiperspirant taky pack
-
yamahaMiso
Star
-
masterdead
SysAdmin
- Kontaktovať používateľa: