Paypal ako nato pls

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
Redpoint1
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Paypal ako nato pls

Príspevok od používateľa Redpoint1 »

Prosím Vás som regnutý na paypal ,ale nemám ešte napísané číslo kreditu lebo nemám.Chcem sa spýtať načo chcú číslo kreditnej karty a čo by sa stalo potom keby som im dal a chcel by som sa ešte spýtať či by mi šli poslať peniaze bez toho že ešte to nemám vyplnené ,alebo poslať díky.
jjhacker
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jjhacker »

ty mas asi PayPal basic, tj free sluzba paypal, stym mozes platby iba vykonavat, nie prijmat (paypal bussines je plateny)... bez kreditky (debetnej) nie je mozne vykonat akukolvek platbu z uctu... ked zadas cislo kreditky tak si paypal strhne 1,5€ za autentifikaciu, na vypise uctu budes mat VS transakcie, ktory budu od teba na paypal stranke pytat na potvrdenie... potom mozes nakupovat co ti kreditka staci :) vyhoda je, ze transakcie su akoby si platil na mieste kreditkou, teda podla marze kazdej banky (vacsina ma platby free), rychle, spolahlive...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

...este by som dodal, ze v SR a ani v CR nie je mozne vytiahnut peniaze z PayPal uctu normalnym sposobom v banke. Takze ak mas napr na PayPale 400 dolarov, mozes s nimi v pohode platit, ale nemozes si ich vybrat v hotovosti. Este mozno nejaky ten rok potrva, kym banky u nas pochopia, co to ten PayPal je. Mozes vsak vyuzit niektoru zmenaren na nete a za taku 15 percentnu proviziu ti to presunu cez par uctov a vyplatia.
final
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa final »

https://www.paypal.com/sk/cgi-bin/websc ... es-outside

česko je opäť pred nami ;)

slovensko je diera že ach.. ja sa zanedlho chystám robiť na webe tieto platby cez paypal ale nakoľko žijem na slovensku, tak bez šance.. jedinú záchranu mi robí brat, ktorý žije v uk a má tam visa electron prepojenú s paypal-om (táto karta je mimochodom aj na slovensku, ale pri pokuse prepojiť to s paypalom, bez šance)
pravdepodobne to upgradneme na premier alebo biznis konto.. s tým, že prachy ktoré budem chcieť vybrať mi bracho pošle na slovenský účet..

týmto sa vlastne aj chcem spýtať, že či nie je nejaký lepší spôsob ako takúto vec riešiť.. :)
lucas03
Darca
Darca

Príspevok od používateľa lucas03 »

jjhacker napísal:ty mas asi PayPal basic, tj free sluzba paypal, stym mozes platby iba vykonavat, nie prijmat (paypal bussines je plateny)...
ako to myslis
paypal-ako moze platby vykonavat ????ked nema kreditku,takze tam nema ziadne peniaze.
primat sa neda??
co sa vlastne moze robit z paypal basic???
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

lucas03: K PayPal uctu musi mat pridelenu kreditku, potom mozes robit operacie. Na Slovensku je vsak podporovana len platba, takze ty peniaze prijmat nemozes. Jedine na co to vyuzijes je teda platenie po nete.
lucas03
Darca
Darca

a ak nemam kreditku ale len paypal nejaky zakladny shitny ucet tak je mi na nic.
moze mi tam niekto poslat money(ako napr z megauploadu)??
Element
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Element »

chalani zaregistroval som sa na paypal vseto prebehlo uspešne mam aj tu embusovanu kartu ci nieco take heh, strhlo mi uz aj tie poplatky len terza mam cakat na nejaky overovaci kod a v stredu som si to aktivoval a uz nan cakma nejjako dlho nie?Kedy to pride a kde ho vlastne uvidim, mam tatrabanku kartu visu mam banking kde to teda uvidim poradte mi neikto pls :?
lucas03
Darca
Darca

tam bolo napisane dokedy to ma prist nie?
ak ten cas uz ubehol, tak potom zavolaj do banky.
uz presne neviem ako to bolo v mojom pripade, asi ti poslali nejaku malu sumu na ucet, a ty si ju mal potom zadat do paypalu nie? tipujem.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Tema o PayPale tu uz je.
Zamknuté