Nakup cez ALZA.SK alebo cez nakupdodomu.sk

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Nakup cez ALZA.SK alebo cez nakupdodomu.sk

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

Po nespocetnom vyberani a hladani vhodneho e-shopu som narazil na alza.sk . Zaujalo ma tam najma toto: Študentom VŠ za veľkoobchodné ceny
a dalej Doprava + možnosti platby
Nakupil tam niekto za tie velkoobchodne ceny(nejaky vysokoskolak)-ak ano posielali ste im nejaky doklad?
A dalej neviem ci som toto pochopil spravne: doprava tovaru (za 1 balík, tovar zaplatený dopredu) 199,- SKK, Pri objednávke nad 1.000,- SKK bez DPH(asi z dovodu, ze to ide cez Cechov)... ako to bude potom s DPH, budem ju musiet zaplatit na Slovensku alebo ako?
aquafresh1
Star
Star

Príspevok od používateľa aquafresh1 »

kupil som tam zdroj. tie "velkoobchodne ceny" niesu velkoobchodne, je to len reklamny tah na prilakanie zakaznikov,dostanes sice nejaku tu zlavu,ale velkoobchodne ceny vyzeraju inak.. a posielat nic nemusis, staci len tvoje cestne prehlasenie tam odfajknut.. dan platis normalne, si ju prirataj k cene..
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

hm ja som platil za dopravu 350 SK a to som z LM a neviem ako je to s tými Vš zlavami ale viem jedno nosí to DPD a tý najprv donesú do blavy ak nie tam tak je ešte export sklad v poprade a odtial ti to donesú taký šašovia na bielom aute myslím že to bude fiat dobló pokial sa im to tam zmestí.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

a co tak nakupdodomu.sk ? ma s nim niekto skusenosti?
Napísať odpoveď