Velku noc z duse neznasam lebo vzdy skoncim mokra ako mys mikulas je fajn len po nom mam zapratane skryne cokoladami, silvester by bol super keby som ho mohla oslavovat po svojom a Vianoce to vyhrali lebo proti rodinnemu sviatku nemam nic este aj darceky su fajn
vsetky sviatky,len aby som bol vtedy v robote ako som bol dnes na dennej a idem zajtra na nocnu,priplatky ako hovado, 150% a 100% a potom ste na nocnu 1.1 dalsich 100%,milujem sviatky byt v robote
silvester... z vianoc som uz vyrastol dnes mi pridu len ako strasna pretvarka a pokrytectvo... a oslava materializmu proste take nejake umele. silvester je fajn vselijaki neznami ludia si praju vsetko naj kadetade na namestiach po celom svete... a tesia sa ze bude hadam lepsie ako bolo... pride mi to take uprimnejsie a spontannejsie...
podla mna silvester je najlepsia vec a myslim ze sviatky ako take su o nicom nemam rad klud a uz vobec nie nic nerobenie ako vacsina ludi ja rad zijem aktivne . a sviatky hmm blizia sa aj viacere 18tky takze aj to bude stat za to