jednoznacne FORUM. ak mam cas tu stravim vyse hodiny denne. na pokec chodim len ceknut postu a tak a raz za cas nejaka RP, ale vycsinou s ludmi ktorych poznam osobne
[quote="dudinko"]"Urcite radsej forum, ma to svoje caro a taku nevysvetlitelnu atmosferu ktora na chate nieje."
Presne tak! Ten pokec Len same"najde sa kocka na dnes vecer,ktora popise,ktora ma urobi cez RP,sak to tam uz nema skoro ziadnu uroven.A uz asi ani neviem ake som mal heslo.A skusat to ani nejdem.CEST VINIMKAM. www.hojko.com hojko je
na chat chodim iba vtedy, ked sa chcem na niecom dohodnut, dostanem hned odpoved a vyriesene. Takisto, ked uz chatujem, tak len s tym koho dobre poznam a napriklad byva kusok dalej a nie som s nim casto. Forum je nieco ine, ide hlavne o tvoj nazor a postoj k danej veci ako aj napriklad, ked potrebujem poradit atd.
jednoznačne na forum chat použivam len ked si chcem s niekym pokecat alebo o niečom sa dohodnut chatujem len s ludmi ktorych poznam sem tam sa najdu vynimky ale je ich malo
hej heeej forum je podla mna lepsie... kebyze to rozdelim na percenta pri 100 % zaklade tak 85 % forum a zvysne % davam chatu (aj to takemu inteligentnemu, normalnemu)
geoge046 napísal:No tak pre takeho kdo iba zacina a o jeho strankach malo kto vie, je lepsie forum, bo ma malo ucastnikov...
--
Chat je lepsi pre vela ucastnikov
Moja rec ja som mal vlastny chat ale je to o nicom ak vam tam nikto nechodi forum je najlepsie (teraz mam uz vlastne a je to super).
A kto si raz zvykne na chat tak sa mu len tazko prechadza na forum.