Vztah na dialku
stastny clovek, mne to na 300km vydrzalo nieco vyse mesiaca. Zistil som, ze je to hlavne o povahe a o tom ako kto znasa odlucenie. Ale mne ta skusenost stacila na to, aby som si povedal, ze uz vztah na dialku nechcem ani skusat. Mne osobne to odlucenie az tak nevadilo ale co ak zas natrafim na taku, ktora sa s tym nevie vysporiadat a zas sa sklamem? Radsej nie...dudo20 napísal:Ano moze to fungovat a je to aj lepsie ako klasicke vztahy. 3,5 roka vzdialenost 250 km
No mozem ti povedat ze na zaciatku to bolo krute som dost ziarlil ale po roku uz to bolo v pohode. Myslim si ze ak by si spoznal super dievca s ktorym by si si rozumel tak kvoli dialke ju stratit to by nebolo moc mudreGothaR napísal:stastny clovek, mne to na 300km vydrzalo nieco vyse mesiaca. Zistil som, ze je to hlavne o povahe a o tom ako kto znasa odlucenie. Ale mne ta skusenost stacila na to, aby som si povedal, ze uz vztah na dialku nechcem ani skusat. Mne osobne to odlucenie az tak nevadilo ale co ak zas natrafim na taku, ktora sa s tym nevie vysporiadat a zas sa sklamem? Radsej nie...
-
krupica_dnb
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ja som to tu uz niekde pisal...my sme si vyborne rozumeli, ziadne hadky nic, len ona mala velmi casto blbu naladu hlavne kvoli tomu odluceniu tak sa to potom rozhodla ukoncit. Stale culo komunikujeme, ale uz to nie je "chodenie". Nerozisli sme sa kvoli nezhodam ale kvoli tomu, ze jej skor doslo ze to asi nema zmysel takto.dudo20 napísal:No mozem ti povedat ze na zaciatku to bolo krute som dost ziarlil ale po roku uz to bolo v pohode. Myslim si ze ak by si spoznal super dievca s ktorym by si si rozumel tak kvoli dialke ju stratit to by nebolo moc mudre
nam to s priatelkou doslo ze to nema zmysel po 3rokoch, ale bolo to fajn, ale teraz uprednostnujem male vzdialenosti, predsalen to ma viac vyhod moct byt spolu castejsie ako raz za mesiacGothaR napísal:Ja som to tu uz niekde pisal...my sme si vyborne rozumeli, ziadne hadky nic, len ona mala velmi casto blbu naladu hlavne kvoli tomu odluceniu tak sa to potom rozhodla ukoncit. Stale culo komunikujeme, ale uz to nie je "chodenie". Nerozisli sme sa kvoli nezhodam ale kvoli tomu, ze jej skor doslo ze to asi nema zmysel takto.
-
maskacove rozky
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
Re: vztah na dialku
ti to nevychadza zem ma obvod 40000km nakolko je to priblizne gula tak mas z druhej strany blizsie takze je to len 17000kmkinjeril napísal:Zazil som. na dost daleku dialku (cca 23000km).. chvilu sa zdalo ze to pojde, ale neslo to... aspon mne nie...
....
no pozerala som si vela vasich nazorov na to a ja myslim ze to je na tych dvoch ludoch...ja mam taku lasku - lasku na dialku...som zo stredneho slovenska a moj priatel je z bratislavy...je to takych 350km..zoznamili sme sa na dovolenke v grecku kde sme sa dali dokopy a po prichode domov sme si zacali pisat a volat (priatel mal zadarmo vikendove volania) spoznavali sme sa rozpravanim a velmi dobre sme si rozumeli...potom sme sa stretli po mesiaci ked sme s rodinkou isli do BA a bolo nam dobre..potom sme sa stretavali asi tak raz za mesiac alebo za dva ale tym ze sme boli stale v telefonickom kontakte a stale sme sa rozpravali nam to klapalo...boli sme napr spolu na lyzovacku ked som mala sutaz a bolo to blizko BA tak prisiel za mnou a tak...velmi si doverujeme a to je na takejto laske najdolezitejsie..verime si a ja viem ze by ma nepodviedol (teraz si veli mozete pomysliet ze sak moze ze ho nevidim ale verte mi ze to viem)...musia si byt verni...teraz bol u nas na silvestra a dnes odisiel ...je to strasne ked sa musite lucit s milovanou osobou a neviete kedy ho znovu uvidite ale ked sa dvaja ludia maju radi vsetko je mozne...my sme uz spolu 1,5 roka a tym ze nie sme spolu sme si cennejsi a nas vztah sa kazdymi stretnutiami upevnuje...mozno niekto by to nevydrzal ale ja si myslim ze sme pre seba stvoreni a dufam ze nas nic a nikto nerozdeli...
No ja som sa zoznamil so svojou priatelkou na tyzdennom pobyte v Poprade, mohol by som to nazvat aj tabor
Potom sme zacali spolu chodit, akurat, ze sme byvali od seba 7-9 hodin cesty. Stretavali sme sa raz za 4 tyzdne na 2-4 dni. Jedine cez leto sme boli cely cas spolu.
Takto to trvalo 2 roky a potom ked skoncila skolu sa prestahovala do mojho mesta, lebo ja este studujem a ona uz chcela odist stamad kde byva
Lenze co tym chcem povedat je, ze ked sme spolu zacinali chodit, dalo sa to este vydrzat, ale cim viac sme sa milovali, tym to bolo pre nas vacsie utrpenie a bolo to tazsie, aj ked sme si mohli volat kolko sme chceli a aj ked sme si vazili kazdu spolocnu chvilu.
Kedze otazka znela ci to moze fungovat, moja odpoved znie:
Ano, ale len do urciteho casu. Teda len docasne,
pretoze Laska je o tom, ze dvaja ludia chcu byt predsa spolu, a je to pre nich ta najprirodzenejsia vec na svete.
Teda da sa to vydrzat, ale nie donekonecna, pretoze potom to uz zacne sposobovat problemy,pretoze je to tlak na psychiku.
Potom sme zacali spolu chodit, akurat, ze sme byvali od seba 7-9 hodin cesty. Stretavali sme sa raz za 4 tyzdne na 2-4 dni. Jedine cez leto sme boli cely cas spolu.
Takto to trvalo 2 roky a potom ked skoncila skolu sa prestahovala do mojho mesta, lebo ja este studujem a ona uz chcela odist stamad kde byva
Lenze co tym chcem povedat je, ze ked sme spolu zacinali chodit, dalo sa to este vydrzat, ale cim viac sme sa milovali, tym to bolo pre nas vacsie utrpenie a bolo to tazsie, aj ked sme si mohli volat kolko sme chceli a aj ked sme si vazili kazdu spolocnu chvilu.
Kedze otazka znela ci to moze fungovat, moja odpoved znie:
Ano, ale len do urciteho casu. Teda len docasne,
pretoze Laska je o tom, ze dvaja ludia chcu byt predsa spolu, a je to pre nich ta najprirodzenejsia vec na svete.
Teda da sa to vydrzat, ale nie donekonecna, pretoze potom to uz zacne sposobovat problemy,pretoze je to tlak na psychiku.
Vztah na dialku moze fungovat uplne v pohode. Otazne je co kto poklada za dialku. Pocul som ako niekto nariekal, lebo jeho druha polovicka je z mesta asi 100km daleko. Akoze sorry, ale to zrovna dialka nie je. Preco by taky vztah nemohol fungovat???
Ja som mal holku z Japonska (to uz bola trochu dialka) a vydrzalo nam to skoro 3 roky. Jasne ze to nebolo bohvieco, ale bolo to v tejto oblasti aj tak najlepsie obdobie mojho zivota. Nakoniec sme sa rozisli, ale nebolo to kvoli dialke. No nic, treba znovu hladat.
Ja som mal holku z Japonska (to uz bola trochu dialka) a vydrzalo nam to skoro 3 roky. Jasne ze to nebolo bohvieco, ale bolo to v tejto oblasti aj tak najlepsie obdobie mojho zivota. Nakoniec sme sa rozisli, ale nebolo to kvoli dialke. No nic, treba znovu hladat.
-
midnight_man
Guru
hh, kolegaPatyk napísal:Pls co si myslite o takomto vztahu... holka byva 60km odomna.. myslite, ze je to daleko? ma vyznam takyto vztah?.. lebo neviem co pokladate vy za dialku..
-
in your world
Light Star
môj naj kamarát má priateľku na južnej morave a on je z bratislavského kraja. klape im to. síce na začiatku to bolo pre nich ťažké, ale dalo sa to doporiadku. už sú spolu myslím 3 roky. musíš si sám odpovadať , či ten vzťah za to stojí. vo vzdialenosti nevidím problém, len v zmýšlaní na ten problém.
-
mad dogg.SK
Medium Expert
nwm ci som to tu uz pisal ale moze.
chodim s babou rok a 3 mesiace. byva v BA ja 250 km od nej.
zalezi to dost aj na tom ako casto sa stretavate. zas no ja sa snou stretnem kazdy mesiac nekedy sa podari aj 2x v mesaci. ale nvm si predstavit pri sebe inu babu. no mozno kus prehanam ale fakt to tak je. poznam ju 4 roky a odvtedy s nou stale neco resim.
ale nemozem povedat ze mi ta dialka nevadi fakt som to uz neraz chcel vzdat ale nevedel som to lebo ju mam strasne rad
je to individualne ale mne to funguje
chodim s babou rok a 3 mesiace. byva v BA ja 250 km od nej.
zalezi to dost aj na tom ako casto sa stretavate. zas no ja sa snou stretnem kazdy mesiac nekedy sa podari aj 2x v mesaci. ale nvm si predstavit pri sebe inu babu. no mozno kus prehanam ale fakt to tak je. poznam ju 4 roky a odvtedy s nou stale neco resim.
ale nemozem povedat ze mi ta dialka nevadi fakt som to uz neraz chcel vzdat ale nevedel som to lebo ju mam strasne rad
je to individualne ale mne to funguje