Vztah na dialku

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
dudo20
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa dudo20 »

Ano moze to fungovat a je to aj lepsie ako klasicke vztahy. 3,5 roka vzdialenost 250 km 8)
Step256
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Step256 »

no ja mam ted taky vztah a ja neviem ..som taky nijaky ten cas tam urcite zohrava velku rolu ..zo zaciatku som to ani tak nepocitoval ale jednoznacne sa idem o tom porozpravat s priatelkou !!!
Totim
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Totim »

no podľa mňa to je dosť ťažké - držím palce. Ale vraj sa to dá relatívne v pohode :D
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

dudo20 napísal:Ano moze to fungovat a je to aj lepsie ako klasicke vztahy. 3,5 roka vzdialenost 250 km 8)
stastny clovek, mne to na 300km vydrzalo nieco vyse mesiaca. Zistil som, ze je to hlavne o povahe a o tom ako kto znasa odlucenie. Ale mne ta skusenost stacila na to, aby som si povedal, ze uz vztah na dialku nechcem ani skusat. Mne osobne to odlucenie az tak nevadilo ale co ak zas natrafim na taku, ktora sa s tym nevie vysporiadat a zas sa sklamem? Radsej nie...
dudo20
Expert
Expert

Príspevok od používateľa dudo20 »

GothaR napísal:stastny clovek, mne to na 300km vydrzalo nieco vyse mesiaca. Zistil som, ze je to hlavne o povahe a o tom ako kto znasa odlucenie. Ale mne ta skusenost stacila na to, aby som si povedal, ze uz vztah na dialku nechcem ani skusat. Mne osobne to odlucenie az tak nevadilo ale co ak zas natrafim na taku, ktora sa s tym nevie vysporiadat a zas sa sklamem? Radsej nie...
No mozem ti povedat ze na zaciatku to bolo krute som dost ziarlil ale po roku uz to bolo v pohode. Myslim si ze ak by si spoznal super dievca s ktorym by si si rozumel tak kvoli dialke ju stratit to by nebolo moc mudre
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

už teraz by som to možno inak ani nechcel, ale tak do 30 km, vtedy je taká radosť keď sa stretnete a máte si čo povedať..... :)
geoge046
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa geoge046 »

No podla mna to nema sancu. Ja take pripady radsej ani nehladam. Bo kazdeho skor ci neskor, zdrapi chut na "nieco" a nebude mat pri sebe partnera, no a čo potom? to uz asi kazdy viete... :P :P
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

dudo20 napísal:No mozem ti povedat ze na zaciatku to bolo krute som dost ziarlil ale po roku uz to bolo v pohode. Myslim si ze ak by si spoznal super dievca s ktorym by si si rozumel tak kvoli dialke ju stratit to by nebolo moc mudre
Ja som to tu uz niekde pisal...my sme si vyborne rozumeli, ziadne hadky nic, len ona mala velmi casto blbu naladu hlavne kvoli tomu odluceniu tak sa to potom rozhodla ukoncit. Stale culo komunikujeme, ale uz to nie je "chodenie". Nerozisli sme sa kvoli nezhodam ale kvoli tomu, ze jej skor doslo ze to asi nema zmysel takto.
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

GothaR napísal:Ja som to tu uz niekde pisal...my sme si vyborne rozumeli, ziadne hadky nic, len ona mala velmi casto blbu naladu hlavne kvoli tomu odluceniu tak sa to potom rozhodla ukoncit. Stale culo komunikujeme, ale uz to nie je "chodenie". Nerozisli sme sa kvoli nezhodam ale kvoli tomu, ze jej skor doslo ze to asi nema zmysel takto.
nam to s priatelkou doslo ze to nema zmysel po 3rokoch, ale bolo to fajn, ale teraz uprednostnujem male vzdialenosti, predsalen to ma viac vyhod moct byt spolu castejsie ako raz za mesiac
maskacove rozky
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Re: vztah na dialku

Príspevok od používateľa maskacove rozky »

kinjeril napísal:Zazil som. na dost daleku dialku (cca 23000km).. chvilu sa zdalo ze to pojde, ale neslo to... aspon mne nie... :(
ti to nevychadza zem ma obvod 40000km nakolko je to priblizne gula tak mas z druhej strany blizsie takze je to len 17000km
natalia
Amateur
Amateur

....

Príspevok od používateľa natalia »

no pozerala som si vela vasich nazorov na to a ja myslim ze to je na tych dvoch ludoch...ja mam taku lasku - lasku na dialku...som zo stredneho slovenska a moj priatel je z bratislavy...je to takych 350km..zoznamili sme sa na dovolenke v grecku kde sme sa dali dokopy a po prichode domov sme si zacali pisat a volat (priatel mal zadarmo vikendove volania) spoznavali sme sa rozpravanim a velmi dobre sme si rozumeli...potom sme sa stretli po mesiaci ked sme s rodinkou isli do BA a bolo nam dobre..potom sme sa stretavali asi tak raz za mesiac alebo za dva ale tym ze sme boli stale v telefonickom kontakte a stale sme sa rozpravali nam to klapalo...boli sme napr spolu na lyzovacku ked som mala sutaz a bolo to blizko BA tak prisiel za mnou a tak...velmi si doverujeme a to je na takejto laske najdolezitejsie..verime si a ja viem ze by ma nepodviedol (teraz si veli mozete pomysliet ze sak moze ze ho nevidim ale verte mi ze to viem)...musia si byt verni...teraz bol u nas na silvestra a dnes odisiel ...je to strasne ked sa musite lucit s milovanou osobou a neviete kedy ho znovu uvidite ale ked sa dvaja ludia maju radi vsetko je mozne...my sme uz spolu 1,5 roka a tym ze nie sme spolu sme si cennejsi a nas vztah sa kazdymi stretnutiami upevnuje...mozno niekto by to nevydrzal ale ja si myslim ze sme pre seba stvoreni a dufam ze nas nic a nikto nerozdeli...
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

No ja som sa zoznamil so svojou priatelkou na tyzdennom pobyte v Poprade, mohol by som to nazvat aj tabor :wink:
Potom sme zacali spolu chodit, akurat, ze sme byvali od seba 7-9 hodin cesty. Stretavali sme sa raz za 4 tyzdne na 2-4 dni. Jedine cez leto sme boli cely cas spolu.
Takto to trvalo 2 roky a potom ked skoncila skolu sa prestahovala do mojho mesta, lebo ja este studujem a ona uz chcela odist stamad kde byva :)
Lenze co tym chcem povedat je, ze ked sme spolu zacinali chodit, dalo sa to este vydrzat, ale cim viac sme sa milovali, tym to bolo pre nas vacsie utrpenie a bolo to tazsie, aj ked sme si mohli volat kolko sme chceli a aj ked sme si vazili kazdu spolocnu chvilu.

Kedze otazka znela ci to moze fungovat, moja odpoved znie:
Ano, ale len do urciteho casu. Teda len docasne,

pretoze Laska je o tom, ze dvaja ludia chcu byt predsa spolu, a je to pre nich ta najprirodzenejsia vec na svete.

Teda da sa to vydrzat, ale nie donekonecna, pretoze potom to uz zacne sposobovat problemy,pretoze je to tlak na psychiku.
Momo46
Professional
Professional

re

Príspevok od používateľa Momo46 »

t0m4s3 velmi suhlasim toto je moj pripad
Zorg
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Zorg »

Vztah na dialku moze fungovat uplne v pohode. Otazne je co kto poklada za dialku. Pocul som ako niekto nariekal, lebo jeho druha polovicka je z mesta asi 100km daleko. Akoze sorry, ale to zrovna dialka nie je. Preco by taky vztah nemohol fungovat???

Ja som mal holku z Japonska (to uz bola trochu dialka) a vydrzalo nam to skoro 3 roky. Jasne ze to nebolo bohvieco, ale bolo to v tejto oblasti aj tak najlepsie obdobie mojho zivota. Nakoniec sme sa rozisli, ale nebolo to kvoli dialke. No nic, treba znovu hladat.
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

Pls co si myslite o takomto vztahu... holka byva 60km odomna.. myslite, ze je to daleko? ma vyznam takyto vztah?.. lebo neviem co pokladate vy za dialku..
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Patyk napísal:Pls co si myslite o takomto vztahu... holka byva 60km odomna.. myslite, ze je to daleko? ma vyznam takyto vztah?.. lebo neviem co pokladate vy za dialku..
hh, kolega :) Pre lasku nie je dialka podstatna, pre vztah? zalezi na tom ako casto sa stretavate a podobne...ake mas moznosti cestovania a podobne...
in your world
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa in your world »

môj naj kamarát má priateľku na južnej morave a on je z bratislavského kraja. klape im to. síce na začiatku to bolo pre nich ťažké, ale dalo sa to doporiadku. už sú spolu myslím 3 roky. musíš si sám odpovadať , či ten vzťah za to stojí. vo vzdialenosti nevidím problém, len v zmýšlaní na ten problém.
Gabcsu
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Gabcsu »

Vzťahy na diaľku su podľa mňa dosť zložite, ale keď sa dvaja úrpimne ľúbia tak to vydržia ale je to strašne ťažke lebo si chýbaju a najhoršie na tom je že nemôžu byť spolu vždy keď sa navzajom potrebuju :(:(:(a potom sa stáva že vzťah sa končí :(:(
mad dogg.SK
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa mad dogg.SK »

nwm ci som to tu uz pisal ale moze.
chodim s babou rok a 3 mesiace. byva v BA ja 250 km od nej.
zalezi to dost aj na tom ako casto sa stretavate. zas no ja sa snou stretnem kazdy mesiac nekedy sa podari aj 2x v mesaci. ale nvm si predstavit pri sebe inu babu. no mozno kus prehanam ale fakt to tak je. poznam ju 4 roky a odvtedy s nou stale neco resim.

ale nemozem povedat ze mi ta dialka nevadi fakt som to uz neraz chcel vzdat ale nevedel som to lebo ju mam strasne rad

je to individualne ale mne to funguje :wink:
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

tak moj nazor egoistu je taky, ze pokial si zarabajuci clovek [tj mas TPP], a mas peniaze na dochadzanie, tak nieje problem, ale pokial si student tak by to asi moc nefungovalo, by si prisiel zachvilu o vsetky uspory, lebo laska je svinstvo :D
Napísať odpoveď