definitivne... :(

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
ETieNne
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ETieNne »

Te-wei ak ma aspon nejaku sancu, tak nech to skusi, aj tak ho to bude zrat..

ja som bol v podobnej situacii, ale bol som hlupy, vedel som, ze nemam najmensiu sancu, a aj tak som jej to povedal, aj ked som vedel ze to je ta najvacsia blbost aku mozem spravit.

a mal som pravdu, "krasne" ma potom odpisala.. este som vyzeral ako blbec, ale bol som mlady, hlupucky a neskuseny a zozieralo ma to :)
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Ved ale holky, on to nechce spravit tak, ze sa pozdravia a hned jej vopcha jayk do hrdla :roll:
pojdu nekam a on sa knej priblizi a ak sa aj ona ma vyhrate a ak ne tak to dako chlapec zahovori :roll:
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

ETieNne napísal:Te-wei ak ma aspon nejaku sancu, tak nech to skusi, aj tak ho to bude zrat..
ja nehovorím,že nemá šancu, má, ale malu, teda nulovu, no to neznamená, že tá šance nemôže ešte prísť,či narásť. Mne tiež niektoré baby povedali nie,,, a pak ano... heh a jedna? povedala mi nie po mesiaci čo sme sa poznali... povedala mi nie po 3/4 roku čo sme sa poznali a po vyšše roku mi povedala ano. proste hodne báb je takých, že sa nezaľúbia do niekoho koho nepoznajú, potrebujú chalana spoznať a poznávať ďalej a dalej a pak sa postupne do neho môžu zamilovať, na základe toho ako sa chova, je pozorný je vždy ochotný pomôcť a stať pri dotyčnej, ale tiež to neprehánať.
MaT3LkO
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MaT3LkO »

som strasny ko*ot... moc moc velky ko*ot.. dnes sme boli vonku : ja, ONA, jej sestra a moj kamarat, kamarat sa ozral, a bol "nadrzany" na jej sestru, sedeli na lavicke a on sa na nu furt lepil..tak moja vysnivana laska mi povedala nieco v zmysle "pod, nechame ich osamote :)" tak sme isli, chvilku sme sedeli pri sebe sami dvaja, ale potom nas zacali hladat henty dvaja.. tak sme im usli, ale potom nas moj kamarat dobehol, a vsetko bolo v haji...potom zacal moj zlaty kamarat vystrajat somariny a sli sme domov... bolo na to strasne malo casu, mal som 100 chuti chytit ju za ruku a dat jej pusu, ale za ten kratky cas som sa na to nezmohol, a ako sa poznam bude ma to este strasne dlho zozierat... a taketo sance sa len tak lahko neopakuju.. roztrhat ma ide :cry: a najlepsie je na tom, ze pred par hodinami, co som s nou bol, jej odo mna prisla sprava ako mi chyba, a ze najracej by som bol s nou a drzal ju... a ja zbabely debil som ju ani len za ruku nechytil.. boze :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
dudo20
Expert
Expert

Príspevok od používateľa dudo20 »

Vsetko ma svoj cas, neboj pride dalsie rande a mozno budes s nou sam cely vecer. A ak jej bolo s tebou dobre tak to druhe rande bude. Inak konecne dakto co aj napisal ako dopadol :wink:
geoge046
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa geoge046 »

dudo20 napísal:Vsetko ma svoj cas, neboj pride dalsie rande a mozno budes s nou sam cely vecer. A ak jej bolo s tebou dobre tak to druhe rande bude. Inak konecne dakto co aj napisal ako dopadol :wink:
Presne moj nazor, len si ma predbehol o par sekund :wink: :wink:
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

tak tak, ak má rozum tak pochopí že ty si neurobil žiadnu chybu a ak sa jej páčiš, tak s tebou rada pôjde von zas.... (ale pre istotu by som toho týpa so sebou nebral :) )
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

tak ju pozvi niekam sám... :wink: A ide Silvester, pozvi ju na Silvestra a kedy budeš mať vhodnejšiu chvílu na pusu, keď nie na silvestra, na tú Silvestrovskú... :wink:
dudo20
Expert
Expert

Príspevok od používateľa dudo20 »

Te-wei napísal:tak ju pozvi niekam sám... :wink: A ide Silvester, pozvi ju na Silvestra a kedy budeš mať vhodnejšiu chvílu na pusu, keď nie na silvestra, na tú Silvestrovskú... :wink:
To je dobry napad ja som mal tiez svoju pusu na silvestra
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Ja tiež mám niečo v pláne... :wink: ale nechcem to predbehnúť... berem to čo príde a radšej nič neočakávam...
maskacove rozky
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Re: definitivne... :(

Príspevok od používateľa maskacove rozky »

MaT3LkO napísal: ma niekto iny nazor na riesenie danej situace? alebo stretol sa uz niekto s takymto niecim? ako ste si dodali odvahu prvy krat pobozkat dievca ktore strasne moc lubite? zatial to je vsetko, vopred dakujem za odpovede...
vies co zeny nevedia co chcu ale tvoje rieenie ma logiku nenatahuj to
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Ano bola to sanca, ale prave preto ze tam boli ti dvaja, tak ti to narusilo plany, musite ist len vy dvaja, potom to spravis a uvidis.

Ak ma zaujem tak sa nemas coho bat, neujde ti :wink:

no a ako to dopadlo s nadrzanym kamaratom a jej sestrou? :lol:
MayDaySK
Star
Star

Príspevok od používateľa MayDaySK »

Zaujímavé že práve na tomto Hojko fóre sa nachádzam vo viacerých témach. Vidím že niesom sám, väčšinu vecí čo tu rozoberáte sa stala aj mne, úplne doslova tak ako vy píšete. Mal som aj ja platonickú lásku = babu ktorú som lúbil ale ona mňa nie a chcela byť len kamoška...
zdravim, mam jeden problemik, ktory ma tazi uz rok, poznam jednu babu, poznam nie je spravny vyraz, ja tu babu z celeho srdca lubim a milujem, lenze ona sa stale chce byt so mnou iba kamaratka... prednedavnom som ju 3x po sebe pozval najprv na moj vysokolsky ples, potom na kavu, a ako odpoved mi prisla posta na pokeci asi takehoto typu : "ahoj, Ado, bude to zniet zle ale nechcem sa s tebou rozpravat a ani nechcem byt s tebou sama v jednej miesnosti..."
A tá kamoška keď zbadala že knej niečo cítim tak povedala mi presne to isté čo tebe hentá napísala: Proste chcela by som stebou byť kamoška ale keď ty lúbiš je to neprd. Tak sa radšej stebou nebudem stýkať lebo by si sa len trápil...

Prakticky mi chcela pomôcť ale tým že ma začala úplne ignorovať je to ešte tým horšie. Toto je môj aktuálny a posledný problém. Neviem na ňu zabudnúť. Či sa idem baviť s kamošmi alebo na rande s inou stále myslím na ňu. Ale toto už atrí do inej témy...

PS: Vždy si to musíte otočiť: Predstav si že za tebou by doliezala baba ktorá ti nieje vôbec sympatická. Ale ako kamoška by bola dobrá lebo by ste mali spoločné záluby, záujmy, chodili by ste von a všetko ale nepriťahovala by ťa... Tak? Čo by s urobil?
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

Vratim sa spat k problemu ktory mal zakladatel tejto temy,,preskocil som 3 strany mozno to uz je vyriesene ale predsa sem daco napisem,,Boli tu 2 nazory jeden ze ju ma pobozkat a druhy ze by mal sa s nou porozpravat a ostat kamaratom,,ludia akoze nic proti vam,,Ale viem to z vlastnej skusenosti,,ak ju miloval,,a ako som cital aj stale miluje tak keby ostali kamaratmi tak by to bolo pre toho chalana dost tazke,,mozno prvy mesiac by to bolo OK,,no ak by sa s nou stretaval tak by to dlho nevydrzal..lebo laska sa len tak nevypari a toboz nie ked sa stretavaju,,laska sa da potlacit na urcitu dobu,,ale nie na dlho,,nakoniec si najde aj ona svoju cestu,,, A k tomu bozku,, ja myslim ze je to OK napad,,ak to nevyskusa tak si to nikdy neodpusti ze to nespravil..a bude mat jasno... lepsie sa zabuda ked viete ze uz nemate sancu,,,i ked je to tazke :wink: :wink:
Napísať odpoveď