zelovoc napísal:nezohnali ste tu telku nahodou od jedneho chlapika v dargove? bo moj sef v krcme furt vyprava o tom jak predaval elektro za sociku.
Socializmus alebo demokracia?
-
AurusKentauris
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
Jeremy
Medium Professional
Neveim ... neznášam komunistov ,,, mám 17 ale čo viem o komunistoch to je že Stalin vyvraždil 1000xviac ľudí ako Hitler ale tajne
Komunisti zrušili Dva krát skauting /// hnutie ktoré učí slobode.
Za všetko sa sedelo
Kto bol proti sedel
A moj dedko bol za sociku clenom UV a dodnes komunistov miluje komunista zasrany
A ked vidím ako niektorý naši DEMOKRATICKý poslanci hovoria o DEMOKRACII a pritom za sociku boli v strane a tu nadovšetko milovali tak mi je zle Neviem ale sympatizovanie s komunistami by malo byť niečo ako sympatizovanie s NACKAMI proste BASA pozrite aky rozruch robia okolo Kotlebovej strany ale Stymi kktmi komunistickymi nerobia nic
vsektych komunistov by som poslal na nutene prace nech vedia co miluju kktt
Komunisti zrušili Dva krát skauting /// hnutie ktoré učí slobode.
Za všetko sa sedelo
Kto bol proti sedel
A moj dedko bol za sociku clenom UV a dodnes komunistov miluje komunista zasrany
A ked vidím ako niektorý naši DEMOKRATICKý poslanci hovoria o DEMOKRACII a pritom za sociku boli v strane a tu nadovšetko milovali tak mi je zle Neviem ale sympatizovanie s komunistami by malo byť niečo ako sympatizovanie s NACKAMI proste BASA pozrite aky rozruch robia okolo Kotlebovej strany ale Stymi kktmi komunistickymi nerobia nic
vsektych komunistov by som poslal na nutene prace nech vedia co miluju kktt
-
geoge046
Star
Hej bracho, mas pravdu, ale jednoznacne sa uz umudrili, nemame STB a nasa ekonomika prutko stupa... Tak si myslim ze je to jednoznacne lepsie nez za komunizmu. Napriklad, este keby mame par rokov komunizmus, tak sme na urovni Kubi...brm napísal:geoge046.. nechcem Ti moc do toho kecať, ale práve ficova vláda má určité inšpirácie a hlavne kopec ľudí aktívnych z obdobia pred 1989..
no ved prave preto to padlo, ze ta uroven ekonomiky bolo katastrofalna, to sa nedalo udrzatgeoge046 napísal:Hej bracho, mas pravdu, ale jednoznacne sa uz umudrili, nemame STB a nasa ekonomika prutko stupa... Tak si myslim ze je to jednoznacne lepsie nez za komunizmu. Napriklad, este keby mame par rokov komunizmus, tak sme na urovni Kubi...
jj.. jasné tamten stav nebol udržateľný.. a aj keď súčasní zástancovia komunizmu sa zastrájajú, že maslo a mlieko stálo par Sk.. tak určite by uvedené komodity v komunistickom roku 2006 stáli tak ako dnes.. (možno o pár Sk menej, ale zase niečo inšie by bolo o ten rozdiel navýšené)..geoge046 napísal:Hej bracho, mas pravdu, ale jednoznacne sa uz umudrili, nemame STB a nasa ekonomika prutko stupa... Tak si myslim ze je to jednoznacne lepsie nez za komunizmu. Napriklad, este keby mame par rokov komunizmus, tak sme na urovni Kubi...
..len si netreba pliesť, že kto má aké zásluhy za súčasný rast ekonomiky.. fico to určite nie je.
-
Sniper-SVK
Expert
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
ja som za osvieteny absolutizmus, samozrejme keby som ja bol tym vladcom.
vidno, ze demokracia ma velku slabinu v tom, ze staci len dobre oblbovat ludi a mozte robit co len chcete. je to skoda. original socik som nezazil, bo som mal len 4 roky ked padol, ale zase na druhej strane ta revolucia az taka revolucia nebola, prevratili sa kabaty a islo sa dalej. ved ked za Pentou stoji byvaly sef StB tak sa netreba cudovat.
vidno, ze demokracia ma velku slabinu v tom, ze staci len dobre oblbovat ludi a mozte robit co len chcete. je to skoda. original socik som nezazil, bo som mal len 4 roky ked padol, ale zase na druhej strane ta revolucia az taka revolucia nebola, prevratili sa kabaty a islo sa dalej. ved ked za Pentou stoji byvaly sef StB tak sa netreba cudovat.
pravda, prave preto tu teraz vladne taky "bastard". ludia si zobrali z oboch rezimov co im najviac vyhovuje, a hlavne ze mame demokraciu...zelovoc napísal:ale zase na druhej strane ta revolucia az taka revolucia nebola, prevratili sa kabaty a islo sa dalej. ved ked za Pentou stoji byvaly sef StB tak sa netreba cudovat.
ked ale ma niekto niest odpovednost za svoje ciny, zrazu ma plnu hubu slobody slova, ludskych prav a pod - pozrite sa na vrahov pred sudom, velkoprivatizerov - rozkradacov atd.
do skutocnej demokracie sa to dostane, ked vyrastie uplne nova generacia - teda nase deti. najprv sa ale treba postarat, aby sa ten bordel nepreniesol cez dnesne deti aj na nich.
-
Martin44
Professional
dovolim si tvrdit ze este za cias socializmu ked bol moj oco maly cizeee 60 a zac 70 rokov sme boli daleko popredu pred Rakuskom....mato.x napísal:NIE
![]()
Staci ked sa kazde rano pozriem z okna a vidim panelakove sidlisko tak mam dost. Bolo to uplne chore, hlavne ta myslienka.
note::: cital som:
pred nástupom komunizmu sme boli na hospodárskej úrovniRAKÚSKA
kde sme teraz my a kde rakusania
U nas sa predavalo to co tam nie ...no potom nastal zvrat...
To vsak neznamena ze by som tu neceky cel mat o5 socializmus....Staci mi nadobro tato sku*vena Lavicova vlada
-
krija
VIP
never vsetkemu co citas.mato.x napísal:pred nástupom komunizmu sme boli na hospodárskej úrovni RAKÚSKA. kde sme teraz my a kde rakusania
pred nastupom komunistickej strany v roku 1948 sme boli 12ta hospodarsky najvyspelejsia krajina na svete.krija napísal:...
v roku 1925-1930 cca sme boli v prvej desiatke.
stacilo 40 rokov komunistov a padli sme za uroven etiopie - cca 70te miesto.
kazda myslienka spolocneho vlastnictva je chora, jedina cesta k prosperite je byt natolko hospodarsky na urovni, aby aj ti najchudobnejsi mali dostatok penazi na vsetky zivotne potreby(potreby, nie pozlatene klucky na zachode).
ad panelaky - chod sa pozriet do chudobnejsich stvrti v GB, USA... to uvidis geto, panelakove sidliska este neboli uplne najhorsie navrhnute.
kilometre blokov tehlovych domov vedla seba su ovela horsie.
-
Jeremy
Medium Professional
komunisti boli chorý tak isto ako nackovia....Treba ich zastaviť včas... Aká je to sloboda a demokracia keď tu vládu komáčovia. Oni to sk*vili vy*banou normalizáciou a už tým že ssa sem opovážili v 68 prísť a tým že retušovali voľby v48 veď keď si zoberete výsledky volieb z 48 tak zistíte že na slovensku vyhrali demokrati a v čechách červený a oni proste vysledky zcenzurovali