lietadielko napísal:ja som mal tiez problem s tymto prehravacom. presne takyto isty. no kym som zistil, co je vo veci, moj kamarat, ktory sa "vyzna" stihol zahlasit, ze to treba preformatovat a teraz je cely prehravac v haji, lebo po kazdom zapnuti vypise: format error....neviete, ci sa s tym da nieco spravit?

este som nasiel toto:
je to po anglicky ale snad si to prelozis:
Kód: Vybrať všetko
#
Hi,
I have formatted my Sony nw-e005 wiht Windows, but now my walkman keep sayin format error.
What do I do? How can i format my walkman?
#
thomas Nov 23rd, 2006 at 7:47 pmSaid:
format it using your player.
press the settings button for 1 second to get to the menu
press on the toolbox menu
scroll to and press the advanced menu
scroll to and press initialize
scroll to and press format
scroll to and press ok
then it will work again, but you will have no songs on it so you will need that uberdodgy sonicstage app.
//autoeditácia príspevku ( 08 Jun 2008, 20:44 )
ColdRain napísal:ako dobre ze je tu tato tema,a spon nemusim zakladat vlastnu, mam prehravac sony NW E015, raz ked som ho mal pripojeny ku kompu niekto vyhodil poistky a to prave vo chvily "do not disconect" a odvtedy windovs po pripojeni do usb portu nahlasi akurat zariadenie nebolo rozpoznane, neviete niekto poradit co stym? databaza ostala, kedze prehravat sa da, ale neda sa nic pridavat ani zmazavat kedze ked "nie je" pripojeny neregistruje ho ani ten soft a takysto sa odmieta nabijat
hmm
pomaly zacinam chapat psychologicke walkmany.
je to uplny shit. aj s tymi atracmi. o co im islo?
neviem ci to rozchodis. skus to naformatovat cez windows a potom vyskusaj navod vyssie. to by ti snad malo pomoct.
nemas co stratit...
daj vediet ako....