stačí sa pozrieť do karty, alebo sa spýtať maminkykinjeril napísal:Pridana moznost "Neviem". ... no nepamatam sa. No co? ...
Aku mate krvnu skupinu?
-
krupica_dnb
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
mirak2
Hardcore addict
toto detialne delenie je dost o inom...eritrocit napísal:No máš zlé informácie. Najvzácnejšia krv je 0 rh faktor negatív, má ju 0,1 % obyvateľstva zeme.
z delenia a,b,0, ab je najvzacnejsia AB, podla aj rh asi 0 negativ ktoru mam aj ja
vraj kazda rodiaca zena sa dozvie svoju krvnu skupinu, muzi pri transfuzkach, preto vacsina muzov nevie svoju skupinu do konca zivota, toto je len vraj, povedala to moja profka biologie, a jej mi by som tri krat neveril
a vraj v Madarsku maju delenie asi take ze: 1. skupina, 2. skupina, 3. skupina, 4. skupina
akoze a takto karta(zdravotne zaznamy) prva strana...vobec tam nieje krvna skupinamirak2 napísal:toto detialne delenie je dost o inom...
z delenia a,b,0, ab je najvzacnejsia AB, podla aj rh asi 0 negativ ktoru mam aj ja
vraj kazda rodiaca zena sa dozvie svoju krvnu skupinu, muzi pri transfuzkach, preto vacsina muzov nevie svoju skupinu do konca zivota, toto je len vraj, povedala to moja profka biologie, a jej mi by som tri krat neveril
a vraj v Madarsku maju delenie asi take ze: 1. skupina, 2. skupina, 3. skupina, 4. skupina
-
zuzkazuzka
VIP
-
okonenipica
Zablokovaný
-
pinacolada
Guru wannabe