Tak tak, úúúúúplne s tebou súhlasímZHNiLa_KaCHNa napísal:na disko nechodim, nie som diskofil ale keby som chcel dievca z disko tak by som musel byt neviem aky zufaly aby som dosiel na disko a hladal nejaku
na festivaloch je to lepsie
balanie na diskoteke
-
ANONYMKA17
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
-
Traktorista
Guru
no, tak toto by som poprosil vysvetlit stymi zufalcami,...ANONYMKA17 napísal:Tak tak, úúúúúplne s tebou súhlasímto robia iba najväčší zúfalci
je rozdiel ked sa niekto ide na disko zabavit a najde si nejaku znamost abo tam ide (aj napriek tomu ze pocuva metal a nenavidi disko) len aby si nasiel babu,... ale taky si ju tam nenajde, takze nehapem o com tocite, o akych zufalcoch?
-
ANONYMKA17
Light Star
Točíme o tých zúfalcoch, ktorí tam chodia len kvôli baleniu...jednoducho si asi inak babu nedokážu nájsť. Môj názorTraktorista napísal:no, tak toto by som poprosil vysvetlit stymi zufalcami,...
je rozdiel ked sa niekto ide na disko zabavit a najde si nejaku znamost abo tam ide (aj napriek tomu ze pocuva metal a nenavidi disko) len aby si nasiel babu,... ale taky si ju tam nenajde, takze nehapem o com tocite, o akych zufalcoch?
-
Traktorista
Guru
no, neviem ako ty, ja sa asi pohybujem len vo vybranej spolocnosti, bo ja ziadneho tipka co by chodil na diskoteky kvoli tomu ze inde sa s holkou nevie zoznamit nepoznam,...ANONYMKA17 napísal:Točíme o tých zúfalcoch, ktorí tam chodia len kvôli baleniu...jednoducho si asi inak babu nedokážu nájsť. Môj názor
a ako som napisal, ked by sa tam teda podla tvojej teorie nejaky taky aj vybral, neobstal by, pretoze ked proste nevie (sa hanbi) oslovit/komunikovat s novymi dievcatami, tak tam sa nanho same odseba lepit nebudu,.. a keby sa aj lepili, hned sa odlepia pretoze mamlasi nejsu v mode,..
2zuzuzuzuzu:neviem ako u vas, ale u nas v Blave (to je to velke mesto na zapade slovenska) mame vacsinu diskoteky, kde mas vstup od 18, a ver mi ze tam sa ta tvoja 13 rocna kamaratka nedostane
-
qwerty-xyz
Re: balanie na diskoteke
ta,prides na diskoteku vyberies si ktoru priblizne by si bral a este pred tym nez ju vyzves do tanca si zistis(miernym pozorovanim) ci holka nema 120 kiloveho s hlavou vyholeneho priatela.No a ked nema tak za nou normalne chod a pozvi ju do tanca.Alebo ked si s kamaratmi tak nech vas zoznamia a pozves ju na colu(v bare na diskoteke).Peter9510 napísal:Poradte mi ako mám zbaliť baby na diskotékach ? , chodím na diskotéky rád ale neviem sa prihovoriť, pozrel som aj iné témy ale nič konkrétne som nezistil
-
geoge046
Star
Re: balanie na diskoteke
Prides za holkami s usmevom a chladnou hlavou (musia to byt baby ktore vyzeraju normalne povahovo) a pozdravis sa "ahojte babenky, idete si nejaka z vas zatancovat?" a uz idesPeter9510 napísal:Poradte mi ako mám zbaliť baby na diskotékach ? , chodím na diskotéky rád ale neviem sa prihovoriť, pozrel som aj iné témy ale nič konkrétne som nezistil
myslim ze najhorsiu babu aku mozes nast tak len na diske, sak si normalne treba hladat niekoho z okolia, keby ja som chodil v kuse na diska tak uz by som mal asi XX bab...t0m4s3 napísal:A ako inak sa hlada baba? Ci sa caka na zastavke autobusu? Alebo v meste? Alebo kde? Prosim trosku to rozved...
ad: pokial hladate vztah skuste to inak ako na disko, inak neuspejete!!!
asi tak. este by som povedal, ze zoznamovat sa s babou za ucelom, ze s nou chcem mat vztah je blbost... zoznamujes sa len tak s ludmi, a ono uz tak same zistis, ze s tou dotycnou je ti dobre, a skusis viac. ked to ona citi rovnako, mas vyhrate... zaklad je nebat sa komunikovat a zoznamovat s desiatkami bab, prehodit par slov, poznat ludi.Sheep napísal:ad: pokial hladate vztah skuste to inak ako na disko, inak neuspejete!!!
-
chlapec10
Addict
Inac, jeden velmi zaujmavy(a aj mnou overeny) sposob,
Kedze fotim pre jeden party web, xodim casyo do podnikov s fotakom... a neni nic lahsie ako zacat fotit baby... a by ste sa divili, co zacnu robit, davat pozy, a tak...
Samozrejme, neocakavajte ze z toho bude laska na dozivotie, ale nabalit babenku na 1 noc, tak to funguje
Kedze fotim pre jeden party web, xodim casyo do podnikov s fotakom... a neni nic lahsie ako zacat fotit baby... a by ste sa divili, co zacnu robit, davat pozy, a tak...
Samozrejme, neocakavajte ze z toho bude laska na dozivotie, ale nabalit babenku na 1 noc, tak to funguje
-
midnight_man
Guru
for all
takze takto,,,,
1.) Ak hladate dlhodoby seriozny vztah tak zabava je to posledne miesto kam ist
2.) Ak chcete zbalit babu,,tak,,,sak pockajte kym pojde tancovat alebo jej sami navrhnite,,,a potom ked bude na parkete tak pomaly sa "pretancujte" k nej a sami uvidite ci ma zaujem alebo nie,,ak nie mozete zacat vy,,a bude sa velmy rychlo strati alebo vas necha,,,,ale upozornujem ze ak vas necha,,nieje dobry napad ist rukami hned tam kde netreba,,,najpr by som to nechal na bozky
1.) Ak hladate dlhodoby seriozny vztah tak zabava je to posledne miesto kam ist
2.) Ak chcete zbalit babu,,tak,,,sak pockajte kym pojde tancovat alebo jej sami navrhnite,,,a potom ked bude na parkete tak pomaly sa "pretancujte" k nej a sami uvidite ci ma zaujem alebo nie,,ak nie mozete zacat vy,,a bude sa velmy rychlo strati alebo vas necha,,,,ale upozornujem ze ak vas necha,,nieje dobry napad ist rukami hned tam kde netreba,,,najpr by som to nechal na bozky
-
erytrocyt
VIP
Sheep
Enter00
Váš názor vám neberiem. Ale...
Je jedno kde, kedy a ako. Či na stanici keď sa opýtaš na vlak a krásne sa na teba pozrie a náhodou má na miestenke rovnaké kupé ako ty, či pri prechádzke mestom, keď do seba náhodou narazíte a ak by si ju nepozval na čaj ešte dlho by si sa cítil ako posledný idiot, či na diskotéke , keď sa pri tanci náhodou otočíš a bude tam stáť...Ona...
A zmení sa ti celý život.
K mojej najväčšej láske som prišiel ako slepé a hluché kura k zrnu. Dodnes nemôžem pochopiť tú zhodu náhod. Takže ak chcete odsúdiť spoznávanie dievčaťa na diskotéke, robíte chybu. Osobne to na diskotéke nevyhľadávam, ale ak náhodou príde, nebránim sa tomu....
Enter00
Váš názor vám neberiem. Ale...
Je jedno kde, kedy a ako. Či na stanici keď sa opýtaš na vlak a krásne sa na teba pozrie a náhodou má na miestenke rovnaké kupé ako ty, či pri prechádzke mestom, keď do seba náhodou narazíte a ak by si ju nepozval na čaj ešte dlho by si sa cítil ako posledný idiot, či na diskotéke , keď sa pri tanci náhodou otočíš a bude tam stáť...Ona...
A zmení sa ti celý život.
K mojej najväčšej láske som prišiel ako slepé a hluché kura k zrnu. Dodnes nemôžem pochopiť tú zhodu náhod. Takže ak chcete odsúdiť spoznávanie dievčaťa na diskotéke, robíte chybu. Osobne to na diskotéke nevyhľadávam, ale ak náhodou príde, nebránim sa tomu....
-
midnight_man
Guru
all
Jo jo len pozorBabySHAQ napísal:Paneboze to si nad hentym robis problem ? Kde je lahsie oslovit babu ako na diskoteke . Kamo neviem co by si robil keby mas moj problem ( Chcekni temu : Dievca v kostole , ako nanu ) . Hod 2 absinty do seba apojde to samo uvidis ( a samozrejme po tych absintoch zo 2 , 3 tic tac )
-
midnight_man
Guru
all
zbalit babu na zabave je to najlahsie co sa da,,ludia,,hodis si jeden abstinth a to pojde tak samo ze ani nebudes vediet o tom a uz budete stat vonka a "rozpravat sa"
HH ale uz som aj zabudol ako to "chuti" toto diskotekove rozpravanie sa..